Priser inkl. moms
Varumärken

More Than Love - Alla har rätt till ett BRA sexliv

/sexleksaker/dildos/g-punkt-stav/hip-g-diamond ../Slideshow/2014.08.20.Golf.jpg
/kampanj ../Slideshow/2014.05.16.Viamax.jpg
/glid-massage ../Slideshow/textochbildKLAR.jpg

Alla har rätt till ett BRA sexliv!

Det är för oss på More than love viktigt att sprida kunskap och glädje i samlivet. Vi alla på More than love har mycket kunskap, erfarenhet och fantasi att erbjuda våra kunder. För oss är det viktigt att möta kunden med glädje och ärlighet, oavsett om personalen jobbar på kontoret, lagret, i någon av våra butiker eller på homeparty.   Vi är väldigt stolta över våra homeparty som är de mest populära på marknaden eftersom vi presenterar produkterna på ett roligt och lärorikt sätt.

På vår hemsida finner du många olika produkter med mycket tips på hur och varför du ska använda just dessa. Oavsett om du beställer via vår hemsida eller på homeparty har vi snabb och diskret leverans. More than love etablerades 2006 i Trollhättan och har sedan dess vidareutbildats inom sex, hjälpmedel och njutning. Hos oss är ni alltid välkomna med frågor och synpunkter.

 • Midget man – Inflatable ring toss
  249 kr

  Midget man tar femkampen, festen, tjejkvällen eller möhippan till helt nya nivåer. Denna underhållning är väldigt lik det klassiska spelet ”kasta hästsko”. Midget man är en dvärg i full storlek med en stake rätt upp i vädret. Blås upp er dvärg och använd er av ringarna för att träffa Midget mans penis. Vem har bäst sinne att låta ringen hamna runt staken? 

  ...
 • Mr. Party Pecker
  229 kr

  Mr Party pecker ger er ett större perspektiv. Blås upp den uppblåsbara penisen och sätt den på plats. En riktigt festlig produkt som kan användas när som helst och hur som helst. Låt den som bär Mr. Party pecker ta några steg tillbaka. Använd er av de medföljande ringarna för att träffa penisen och räkna era poäng och se vem som är träffsäkrast.

  ...
 • We-Vibe 4 Plus
  1.489 kr

  Nu tar We-Vibe ditt sexliv till helt nya nivåer. Känner du dig ensam när din partner är på jobbet?
  Inga problem, med hjälp av nya we-vibe 4 Plus kan du låta din partner tillfredsställa dig var han eller hon än befinner sig.

  ...
 • Bed of Roses
  199 kr

  Låt Bed of Roses ta er till himmelriket. Den vita staven är dekorerad med förföriskt röda rosor längs med skaftet. Det bästa sättet att överraska er partner med rosor som behåller sin skönhet.

  ...
 • Shunga - Bodypaint
  199 kr

  Shungas bodypaint smakar ljuvligt. Att äta/slicka från er partner kropp kan vara mycket eggande. Med äkta kakakoextrakt får man smaken av att man äter chokladsås och bara vill ha mer. Häll ut Shunga bodypaint över valfri kroppsdel eller applicera denna underbart goda kroppschoklad med hjälp av den medföljande penseln och slicka upp. Var inte rädda för att bli kladdiga, det är meningen. 

  ...
 • Amazing pleasure sex toy kit
  599 kr

  Låt era tuffare fantasier ta er till nya nivår med detta bondageinspirerade kit. 

  ...
 • Nya We-vibe - Touch
  899 kr

  Äntligen är Nya We-vibe Touch här. Med starkare vibrationer, skönare material och bättre laddningsfunktion kommer denna favorit ta dig till himmelska höjder.

  ...
 • Shunga - Libido massageolja
  259 kr

  Shunga Libido är en härligt skön och väldoftande massageolja. Med doft av exotiska frukter som stimulerar era sinnen under tiden den sköna oljan gnids in över er heta kropp. En oljebaserad massageolja som gör huden mjuk och len.

  ...
 • Nya We-vibe - Tango
  799 kr

  Äntligen är Nya We-vibe Tango här. Med starkare vibrationer, skönare material och bättre laddningsfunktion kommer denna favorit ta dig till himmelska höjder.

  ...

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
Test
54949-2
Test
1.489 kr
Läs mer
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Om Oss

Det finns många vägar till njutning och en av vägarna är sexleksaker från More Than Love. Låt More Than Love introducera dig till nöjet sexleksaker ger dig.

Rabbit vibratorn är nu en viktig punkt för många kvinnor, och vi har tagit denna teknik i nya och spännande världar. More Than Love erbjuder ett brett utbud av allt från billiga rabbitar till marknadens mest exklusiva rabbitar, inklusive specialiserade G-punkts stimulatorer, anal stimulatorer och klitorisvibratorer.

Det finns mer vibratorer än rabbit, och vi har ett brett utbud av klitoris stimulatorer, specialiserade smala klitoris vibratorer, kraftfulla vibratorer, tysta vibratorer, klassiska cylindriska vibratorer, och naturligtvis bärbara och diskret modeller. Oavsett vilken typ av vibrerande rörelse du letar efter, leta inte längre än More Than Love

Lesbiska kunder kommer att njuta vårt stora utbud av lesbiska sexleksaker. Vi täcker alla grunderna inklusive strap-on dildos och selar, icke-realistiska dubbla dildos, vibrerande fingrar och mer ergonomiskt utformade produkter.

Våra anala sexleksaker slog verkligen igenom. Allt fler fantasifulla anala sexleksaker har släppts ut på marknaden och vi lagerför några av de bästa. Du kanske vill börja med grundläggande små leksaker som smala anal dildos eller anal beads, även så kallade analkulor, innan vi går vidare till större och mer avancerade anala produkter.

Om du vill införa lite kinky i ditt liv, kanske du vill prova lite lätt bondage eller en sex gunga. Alternativt våra spanking paddlar, handbojor och ögonbindlar gör att din partner kan binda dig till en natt av erotisk spänning.

Om du är osäker på vad du ska välja, kommer vi på More Than Love hjälpa dig att välja rätt sexleksak eller hjälpmedel som passar er.

More Than Love har under 7 år har vi byggt upp ett rykte som en pålitlig och tillförlitlig vuxen leksaksaffär. När du vill handla erotiska leksaker, har More Than Love allt du kan önska. Både manliga och kvinnliga, hetero eller homosexuella, och någonstans däremellan, har vi vuxenleksaker och vuxenfilmer som du letar efter.

Kolla in ett urval av våra erotiska produkter:
Vibratorer: Vi har ett brett utbud av vibratorer, inklusive alla de senaste modellerna och största varumärkena.

Dildos: Våra dildos är här för att tillfredsställa, och finns i en mängd olika former, storlekar, färger och material.

Anala sexleksaker: Från små analpluggar till enorma dildos, vi har något för alla nivåer av anal erfarenhet.

Erotiska filmer: Du är säker på att hitta en vuxenfilm som passar dig. Förutom de vanliga vuxen filmerna har vi filmer med par-vänliga repliker, roliga parodier, romantiska DVD, bondage, lesbisk och mycket mer.

Förutom att erbjuda allt du möjligen vill ha från en sex butik, prioriterar vi din integritet. Vi skicka ut dina paket diskret med avsändare MTL Sverige AB, för att bevara din integritet.

Tack för att du valt More Than Love som din sexleksaks affär.

Våra varumärken