Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

10 dagar av kärlek – Dag 10

Årets romantiska högtid är äntligen här – Alla Hjärtans Dag! Sista dagen på våra 10 dagar av kärlek har vi valt att lyxa till det ordentligt, vilket vi hoppas att även ni gör. Även om blommor och choklad är välkomna presenter så vill man ju alltid ha något som man kan njuta av länge och om det dessutom gnistrar och glimmar är det ännu bättre.

Vi på More Than Love vill kombinera lyx och njutning och har två produkter som är som gjorda för både och. Vår Bijoux Twenty One Diamond är en snygg, stilren och diskret vibrator som du kan lämna framme utan att någon kommer kunna lista ut vad det är för något. I denna fräcka diamant gömmer sig 7 olika vibrationsfunktioner, varav tre olika styrkor. Den platta delen är utmärkt för förspelet, lägg den på valda delar på kroppen och njut av vibrationerna. Den trubbiga underdelen är perfekt för punktmassage, som t.ex mot klitoris eller vart ni än väljer att känna vibrationerna lite djupare.

Om detta inte känns lyxigt nog så kan du kombinera Twenty One Diamond med vår snygga Crystal Bytt Plug i guld. Denna nätta plugg prydd med en diamant kan användas som anal utsmyckning för att överraska och tända din partner lite extra inför och under samlaget eller som uppvärmingsplugg inför analsexet.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen