Diskreta paket

 Snabba leveranser

 Gratis frakt vid köp över 799kr

10 dagar av kärlek – Dag 7

Vill du ge din älskling en avsugning han aldrig glömmer denna Alla Hjärtans Dag? Eller kanske vill du egga din partner att prova lite nya tekniker för att variera oralsexet? Då har vi precis vad du letar efter.

Oralsex Han Aldrig Glömmer är den ultimata boken för dig som vill förfina dina orala talanger. Där hittar du 52 tips och tekniker för att göra något som redan är ruskigt skönt mer njutningsfullt än någonsin innan. Detta är en bok som inte bara är utmärkt för Alla Hjärtans Dag utan när som helst när du vill belöna din älskling med det där lilla extra i sovrummet. Med 52 olika anvisningar kan du tillexempel prova något nytt varje vecka på året.

Om boken inte är tillräckligt för att lyxa till oralsexet så rekommenderar vi att kombinera den med vår fantastiska BlowYo. Ta lite glidmedel på penisen, trä på BlowYo och låt den sitta kring roten. Använd ena handen för att trycka och föra BlowYo upp och ner medan du fokuserar på toppen av penisen och ollonet med munnen. BlowYos knottriga och härliga material kommer stimulera och tillföra njutning på ett sätt du nog aldrig upplevt tidigare. BlowYo går utmärkt att använda som masturbationsverktyg även utan oralsex, antingen ensam eller med en partner.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen