Diskreta paket

 Snabba leveranser

 Gratis frakt vid köp över 799kr

6 tips för er som varit ihop länge

Har sexlivet med tiden blivit mer av en syssla och rutin än något njutningsfullt och spännande? Oroa er inte, detta är något som är fullt normalt och som ofta sker för par som varit ihop under en längre tid. Vi är vanedjur och faller lätt in i mönster, det är bara mänskligt.

Många vill ha hjälp med att tända den där gnistan igen som man har i början av ett förhållande men det kan vara svårt att veta vart man ska börja och att prova nya grejer kan ibland verka lite skrämmande. Vi på More Than Love är här för att visa att det varken behöver vara svårt eller krångligt att få igång samlivet igen!

 

1. Gör små förändringar

Om det finns en sak att komma ihåg från allt detta så är det att små förändringar kan göra stor skillnad. Många tror att “krydda till sexlivet” betyder att man måste gå all in och skaffa det största bondagekittet du kan hitta eller medverka i en orgie. Absolut inte! Här är några små, enkla idéer som kan tillföra det där lilla extra till samlivet:

Ha sex vid en annan tid på dagen än ni brukar.

Testa att ha sex på nya ställen i hemmet som t.ex i trappan, i köket, på en matta i vardagsrummet osv.

Ha en kudde under rumpan/magen för att ändra vinkeln på din favoritställning.

Ha sex olika länge, som t.ex en snabbis då och då eller ägna en hel eftermiddag åt att vara intima.

 

2. Lek med era sinnen

Ett bra tips för att komma på något nytt är att utgå från våra fem sinnen.

Synen är nog det som ger oss allra flest möjligheter att experimentera. Försök hålla ögonkontakten medan ni är intima. Testa att ha lampan tänd eller släkt eller varför inte älska i skenet av några stearinljus? Att titta på porr ihop före eller under samlag är också ett hett tips.

Vill ni aktivera hörseln kan ni göra en låtlista för era intima stunder eller prova såkallat “dirty talk”. Tänd ett ljus som luktar gott för att få igång luktsinnet. För smaksinnet rekommenderar vi att ni verkligen lägger märke till hur olika delar på er partners kropp smakar, använd gärna tungan och kyss långsamt.

För att integrera känseln kan ni prova med att använda olika material, så som silkesslipsar, ludna sjalar eller mjuka fjädrar. Ni kan även prova att smeka er partner på olika sätt, med t.ex naglar eller fingertoppar och fråga vilket som känns bäst. Ett annat alternativ är att blockera ett sinne, som tillexempel synen med hjälp av en ögonbindel eller att försöka röra varandra utan att använda händerna.

 

3. Förbjud vissa saker

Ett smart tips för att liva upp samlivet är att förbjuda sånt där som ni gärna faller tillbaka på och som blivit rutin. Är missionären en sån där ställning som ni alltid kör? Förbjud då den under en månad, tillexempel. Kanske kan ni bestämma er för att ni bara får få orgasm under gemensam onani? För att verkligen testa disciplinen, försök att undvika allt förutom kyssar under en vecka. Även om det kanske är små och löjliga “regler” så är det ju alltid lite sexigt när något är förbjudet.

 

4. Experimentera med era “kansken”

Många faller i fällan där de tänker att de bara ska föreslå aktiviteter som de redan vet att de gillar. Att fråga om något helt nytt i sovrummet kan kännas utlämnande så många föredrar det säkra före det osäkra och föreslår sånt snarlikt vad de vet att de provat innan och tycker om eller så föreslår de inget alls.

Problemet med detta är att du inte kan veta om du tycker om något innan du provat det! Vi på More Than Love uppmuntrar verkligen till att prova allt sånt som du inte känner är helt otänkbart. Är du lite nyfiken på 69:an eller att bli dominerad men vågar inte föreslå det för att du inte är säker på om du kommer gilla det? Prova! Även om det inte visar sig vara din favoritgrej så är du en erfarenhet rikare och får bättre kunskap om vad du tycker om och inte i sovrummet.

 

5. Bjud in en “gäst”

Nej, vi syftar inte på andra personer (om ni nu inte absolut vill det, såklart), utan rekvisita.

Det finns en hel uppsjö av fantastiska leksaker på marknaden nu för tiden och vi på More Than Love kan erbjuda flera av dem. Vi har leksaker specifikt för par som t.ex går att styra med fjärrkontroll eller en app i mobilen men även såna ämnade för sololekar som går att använda ihop med en partner på ett eller annat sätt. Vill man prova något större och mer avancerat finns det även sånt som sexgungor och sexmöbler. Allt beror på hur äventyrliga ni vill vara.

 

6. Gör det till en lek

Ett av de bästa sätten att krydda till sexlivet är att vara lekfull med din partner. Det finns flera olika sätt att göra sex till en lek. Brottas nakna, spela brädspel och slå vad om att den som vinner får göra vad den vill med den andra, behåll underkläderna på och kom på ett sätt att jobba runt dem, turas om att retas med varandra och se vem som står ut längst osv. Möjligheterna är oändliga. Vill man ha lite extra skjuts så kan vi erbjuda specifika erotiska bräd – och kortspel ämnade för just par 

 

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen