Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

8 ovärderliga tips för män som vill tillfredsställa en kvinna – på riktigt

Ett vanligt problem för heterosexuella par och en fråga vi ofta får hos oss på More Than Love handlar om hur mannen bäst får sin kvinnliga partner att njuta. Vad många män inte inser (eller i vissa fall helt enkelt inte bryr sig om) är att de faktiskt är väldigt själviska under sexakten. Sex handlar om samarbete, om att både ge och ta för att det ska funka och ofta handlar det faktiskt inte heller bara om själva akten i sig. Så för dig som vill bättra på dina kunskaper och kanske lära dig något helt nytt har vi knåpat ihop åtta användbara tips och råd som kommer göra dig till en bättre och mer uppmärksam älskare.

1. Utbilda dig själv

Man föds inte som en fantastisk älskare, man blir en! Detta är något som tål att upprepas mer än en gång. Många förväntar sig att sex ska vara helt utan krusiduller och lika enkelt som att ta på sig strumporna på morgonen men det är tyvärr sällan på det viset. Precis som med vilken annan färdighet som helst så tar det tid, övning och mycket efterforskning för att bli en duktig älskare. Det finns mängder av saker att lära sig om, så som sexuell hälsa, könssjukdomar, graviditet, preventivmedel, olika tekniker och rätt kommunikation.

Internet är en guldgruva för information men även böcker är ett väldigt bra och enkelt sätt att lära sig om sex och allt runt omkring det. Vi på More Than Love har flera faktaböcker fulla med bra och användbar information för att förfina oralsexet, lära sig om nya spännande ställningar, ta reda på mer om den kvinnliga orgasmen och mycket, mycket mer.

 

2. Respektera det faktum att hon är unik

Att lära sig om sex rent generellt är viktigt men vad som är minst lika viktigt är att inse att olika tekniker fungerar för olika kvinnor. Vad en kvinna älskar är nödvändigtvis ingen hit för en annan. Varje gång du bjuder ner en ny kvinna i sänghalmen, se till att lära känna hennes kropp på samma sätt som om du skulle lära känna henne som individ. Fråga henne vad hon vill och vad hon gillar (något så enkelt som “känns det här bra?” är tillexempel extremt hjälpsamt). Var även uppmärksam på vad hon inte säger, tillexempel hur hennes kropp reagerar eller vad hon ger ifrån sig för läten. Bara en sån sak som hur hon andas säger väldigt mycket om ifall du är inne på rätt spår eller inte.

Vad som är extra viktigt och som många inte tänker på är att aldrig någonsin jämföra en ny partner med en gammal. Även om dina tidigare sexuella erfarenheter ger dig en bra grundkunskap så går det inte att förutsätta att allt som funkat med någon tidigare nödvändigtvis funkar med den du är med nu. Vi har otaliga gånger hört fraser som “ALLA kvinnor jag varit med älskar den ställningen” eller “mitt ex hade aldrig problem med att få orgasm med mig”. Såna kommentarer är inte bara extremt okänsliga utan även väldigt sårande och kommer inte magiskt att ändra hennes preferenser utan snarare göra henne väldigt (och med all rätt) förbannad.

 

3. Förvänta dig inte att hon ska fungera på samma sätt som du gör

Chockerande många män tror att den kvinnliga sexualiteten fungerar på precis samma sätt som den manliga. Till exempel undrar de varför det “tar sån tid” för tjejen att bli upphetsad när de själva är redo på ett ögonblick. I vårt samhälle anses den manliga sexualiteten vara standarden och kvinnor som inte reagerar på samma sätt ses ofta som onormala och konstiga.

Kvinnor skambeläggs ofta för att de “tar tid på sig” att uppnå orgasm eftersom män kan göra det snabbare. Om du vill vara en bra partner för en kvinna bör du respektera det faktum att det är en stor skillnad mellan hur män och kvinnor känner åtrå, upphetsning och hur de upplever njutning. Lär känna kvinnan du har sex med och vad som fungerar för just henne, utan att sätta varken press på henne eller kräva något i utbyte.

 

4. Bry dig om hennes njutning…

Detta kan tyckas vara en självklarhet men det är förvånansvärt många där ute som inte bryr sig om ifall deras partner njuter lika mycket som de gör. Även om du inte är i ett stadigt förhållande med kvinnan du har sex med så bör du ändå ha hennes njutning i åtanke. Fråga vad du kan göra för att göra det extra skönt för henne, tala om hur mycket du tänder på hennes stön, spendera tid på att fokusera på hennes kropp. Det finns inget mer upphetsande än att veta att din partner njuter av att få dig att njuta. Det ska kännas bra att få någon annan att må bra, helt enkelt.

 

5. …men pressa henne inte att få en orgasm

Även om det är viktigt att tänka lika mycket på hennes njutning som på din egen så måste du komma ihåg att du inte får pressa henne att nå klimax. Att vilja få henne att komma är fantastiskt men få henne inte att känna att hon är tvingad att göra det för att tillfredsställa dina behov. För många kvinnor är pressen att komma så stor att det blir fullkomligt omöjligt att göra det, så fokusera på att få henne att njuta men förvänta dig inte en orgasm för att boosta ditt ego.

Det är även extremt viktigt att aldrig få henne att skämmas över ifall hon inte kommer. Låt oss säga att du utför oralsex på henne, säg då något i stil med att du vill göra det skönt för henne men att hon inte ska känna sig pressad att nå klimax och att hon får säga till när hon vill att du ska sluta med det du gör. Det kan hjälpa enormt mycket för att få henne att slappna av och kanske tillochmed underlätta en orgasm om man har tur.

 

6. Kommunicera

Öppen och ärlig kommunikation är a och o när det kommer till att ha bra sex och anledningarna är många. Du måste kunna tala om för henne vad som funkar för just dig och även fråga henne samma sak. Att ge och få feedback på vad som är skönt och inte skönt, vad man tänder på och inte tänder på är superviktigt. Är du i ett förhållande kommer det komma stunder då ni måste prata om vilka eventuella problem ni har i sexlivet då sex ofta har en tendens att bli en syssla än något att verkligen njuta av med tiden. Att prata om sex kan vara svårt men med lite övning blir det genast lättare, så ge inte upp!

Något många inte tänker på är hur hett det är att prata om sex under själva akten eller som förspel. Då är det ett perfekt tillfälle att tala om vad som får dig att tända till ordentligt och förhoppningsvis locka din partner till att göra det också.

 

7. Var medveten om kroppskomplex

Det finns nog inte ord nog att beskriva hur svårt det kan vara att vara i en kvinnas kropp. Kvinnor förväntas leva upp till de sjuka skönhetsideal vi ständigt matas med från media i form av photoshoppade bilder av vad samhället anser vara “perfekta” kvinnokroppar och sedan blir vi skambelagda när vi inte ser likadana ut som dem. Inte ens om din kropp är snarlik idealet så duger det. Du kanske har en platt mage, fasta bröst och en snygg rumpa men du förväntas också ha smala muskulösa armar, vara helt utan celluliter och bristningar och gärna ha nyckelben som syns sådär lagom mycket också. Ovanpå allt detta får vi även höra saker som att våra underliv ser konstiga ut och att de “luktar konstigt”.

All denna press kvinnor känner gällande sina kroppar påverkar vårat sexliv enormt mycket. Det är svårt att verkligen ge sig hän och njuta när man tänker på ifall magen ser tjock ut eller om den som utför oralsex på en kanske tycker det smakar illa trots att man vet att man duschat innan. Det är omöjligt att veta hur det är att vara kvinna om man inte själv är en men varför det är viktigt att ta upp detta ämne är för att om man är medveten om den press och de ideal som finns på kvinnor så kan ni män bli både bättre partners och älskare. Även om alla män på hela jorden inte är skyldiga till kvinnors sjuka kroppsideal så kan man ändå göra sitt bästa för att inte spä på dem och istället se till så att den du ligger med känner sig bekväm i stunden. Berätta vilka specifika delar av hennes kropp som du gillar, ge henne komplimanger medan hon/du klär av henne, tala om hur mycket du tänder på hur hon smakar och luktar. Vi lovar att det kommer uppskattas.

 

8. Förespråka sex på ett positivt sätt

Skrämmande många män gnäller och jämrar sig kring det faktum att kvinnor inte tycker att sex är lika enkelt och bekymmersfritt som de gör samtidigt som de gärna är snabba med att kalla första bästa sexuellt befriade kvinna för hora. Att skambelägga den kvinnliga sexualiteten är fruktansvärt genomträngande och har allvarliga konsekvenser. Om du vill att en kvinna ska ha sex med dig måste du se till så att hon känner sig trygg med att kunna ha det. Förnedra inte kvinnor genom att kalla dem saker, objektifiera inte deras kroppar och förlöjliga inte deras satta gränser.

Låt kvinnor få välja själva och respektera valen de gör. Håll dina fördomar för dig själv (eller ännu bättre, gå till botten med varför du har dessa fördomar från första början) kring hur mycket eller lite en kvinna “bör” ha sex och hur mycket hon “bör” tycka om eller inte tycka om att ha sex. Behandla inte en kvinna på ett sätt du inte skulle acceptera att en annan man behandlade din mamma eller syster, helt enkelt. Vi kan alla bidra till en bättre och mer hälsosam syn på sex genom något så simpelt som att respektera varandra. Det låter väl inte så svårt, eller hur?

2 kommentarer

MK3 år sedan
Exakt samma förståelse och intresse för hur kvinnor fungerar, tänker och känner som vi ska ha i förhållanden i övrigt.
Mr MathiasMer än 4 år sedan
Vet du att med naturliga växtbaserade örter kan du få en bra penisförstoring utan någon bieffekt och med växtbaserade örter kan du bota snabb utlösning, när jag kontaktade Dr Sacre för hjälp tänkte jag gå på en operation för penisförstoring eftersom min fru klagade över att jag har en liten kuk efter att ha kontaktat Dr Sacre som han förberedde är örtväxt, och det fungerar som mirakel, jag har en lång kuk och jag stannar längre när jag har sex med min fru, hon älskar mig nu och idag är vi båda glada dig också kan få är örtväxter du kan skriva till honom på whatsapp nummer +2349076034359 eller maila honom för mer information på Sacretempleofpower@gmail.com hur du kan få din örtmedicin
Testifier: Mr Mathias
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen