Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

9 livsmedel som kan öka din sexlust

9 livsmedel som kan öka din sexlust! Vi har pratat om mat förut. Men de flesta gillar väl mat, så vi fortsätter ännu en gång!

 

Lax – Det är sedan tidigare känt att lax är bra för hjärtat och finns även de som säger att man blir smartare. Men det är även bra för sexlusten! Omega 3-fetterna ökar dopamin-nivåerna i kroppen och får dig att bli på bättre humör.

Avokado – Innehåller större mängder kalium, som motarbetar den uppblåsta känslan som kan uppstå om man äter salt, som kan finnas i färdigmat och mycket annat. Så för just detta är avokado bra! Plus att det är väldigt nyttigt.

Banan – Precis som avokadon som vi nämnde ovan, så innehåller även banan mycket kalium som motarbetar uppblåstheten. Att äta banan och avokado är alltså det bästa du kan äta innan du ska umgås med din partner!

Tomater – Är både bra för kroppen och sexlusten. Innehåller lykopen som ökar sexlusten. Tomater ska även vara bra för män med erektil dysfunktion.

Spenat – Att äta spenat hjälper till att minska stressen, för att det innehåller mycket magnesium. Det ger dig även en större lugn.

Grönkål – Innehåller en hel del C-vitamin som stabiliserar ditt humör, så känner du att du har ett lite svängigt humör, ät grönkål.

Pinjenötter – Dessa nötter består att mycket zink, så att äta de kan öka din energinivå. Blanda gärna i några pinjenötter i din sallad, så ska du se att det får bra effekt!

Kokos – Innehåller en del fettsyror som hjälper till att producera könshormoner, som ökar din sexlust.

Mörk choklad – Innehåller ingredienser som frigör dopamin och får dig på bättre humör. Och genom ett bättre humör, så ökar det sexlusten. Dessutom är det så himla gott. Varför inte testa att använda under sexakten?

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen