Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

9 tips till en grym, het och härlig snabbis!

Här kommer vi med 9 tips till en grym snabbis! Hoppas att alla eller några av tipsen hjälper dig för en bättre snabbis. 😉

 

1. Ge din partner en liten varning

Helst vill man att en snabbis ska kännas impulsiv, men om ni förbereder er på vad som ska komma skall så blir det mycket lättare att kicka igång när det väl kommer. Så diskutera med varandra om var det ska hända och/eller vilken bästa positionen skulle vara för just den platsen.

Dessutom så har ni hela dagen på er att kunna upphetsa varandra.

2. Ta en risk

Det är alltid en riktigt adrenalinkick av att tänka att man kan bli upptäckt och oftast kan det vara riktigt upphetsande. Ta en risk och ta en snabbis på en allmän plats, täck inte för gardinerna hemma eller ta en tur på nästa fest…

3. Läget

Testa att va på ett ställe där ni inte har varit förut. Kanske är ni ute och åker – stanna bilen och ta er er en snabbis i baksätet! Eller mot motorhuven. Annars kan det vara rätt hett att bara göra det i ett annat rum. En bra regel är att göra det på ett hygieniskt ställe och där det finns tillräckligt med plats.

4. Börja oralt

Det finns inget som säger att man inte kan ha snabbisar flera gånger om dagen, t.ex börja genom att använda sig av oralt.

5. Hitta rätt ställning

Det ska vara enkelt att ta en snabbis och ska givetvis gå snabbt. Därför är det bäst att välja ut en enkel och smidig ställning, som t.ex doggystyle.

6. Använd dirty talk

Om detta är något din partner tycker om – använd dig av det. Forskning visar att par som har sexuellt laddade samtal ofta upplever en ökad gemensam glädje.

7. Behåll kläderna på

Ta bara av kläderna som är i vägen. Här är ett perfekt tillfälle att använda sig av trosor som har en öppen gren! Kolla om de från vår hemsida >här<.

8. Använd leksaker eller “rekvisita”

Att använda leksaker är alltid toppen för att öka känslan för sexet, även i snabbisar. Använd er av något som vibrerar eller något för att kunna binda fast din partner för stunden. Du kan binda din partner genom att använda en slips eller en halsduk!

9. Fokusera på att ha det skönt – inte bara att du ska komma

Det är jätteskönt att komma, men det är inte det viktigaste. En snabbis ska vara hurtig, intensiv och het så länge det varar, ta därför vara på den korta tiden ni har. Fokusera på att ha det skönt och “avbryt” gärna mitt i!

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen