Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fråga Åsa – Hur får jag mitt stånd att hålla längre?

Hejsan Åsa! Jag och min pojkvän har alltid haft ett bra sexliv tillsammans men nu på sista tiden har saker och ting blivit fel för mig. Jag har aldrig haft problem med min penis men nu blir den ibland slak under samlag, bara sådär! Jag är fortfarande väldigt upphetsad i mitt huvud men blir frustrerad när min kropp inte samarbetar med mig. Detta problem har gjort så att jag och min pojkvän inte har sex lika ofta vilket påverkar vårt förhållande och min egna självkänsla. Vad ska jag göra för att kunna hålla i mitt stånd längre och inte bli slak?

Hej! Jag förstår absolut att detta är ett problem som påverkar såväl samlivet mellan dig och din partner som ditt eget mående men problem är lyckligtvis till för att lösas! Förutom eventuella medicinska anledningar (som bör uteslutas först och främst) så kan även nervositet och stress påverka vårt sexliv negativt. Att många förlorar sin sexlust på grund av det psykiska måendet är vanligare än man tror, speciellt i dagens stressiga samhälle. Därför är det viktigt att fråga sig själv, hur mår jag egentligen? Och att man sedan har en öppen dialog med sina närmaste runt omkring sig.

Sedan finns det självklart hjälpmedel att tillgå som till exempel penisringar. Denna ring trär man på penisroten när du fått erektion, sedan stryper denna penisring åt blodtillförseln som går från penis vilket bidrar till en hårdare och en mer långvarig erektion.

Lusthöjande medel i form av krämer kan också vara ett alternativ för att öka lusten. Dessa krämer fungerar genom att öka blodtillförseln där man applicerar krämen. Detta leder till en ökad känslighet om man applicerar den på ollonet eller till en grövre diameter och hårdare erektion om den appliceras på förhuden. Sedan finns det självklart lusthöjande medel i tablettform som fungerar som ett kosttillskott och som gradvis ökar den sexuella lusten och prestationsförmågan i sängen.

Det viktigaste är att man vågar öppna sig och prata om sina problem och det finns alltid möjligheter till lösningar, hoppas att några av dessa alternativ fungerar för just er. Lycka till!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen