Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fråga Åsa – Känns sexet annorlunda med kondom?

Hej Åsa! Jag är en kille på 20år som undrar om det känns annorlunda att ha sex när man använder kondom? Hittills har jag bara haft det utan men vill gärna bli bättre på att skydda mig.

Hej! Många skulle känna igen sig i att det faktiskt känns annorlunda att använda sig av kondom under sexakten men själva beskrivningen av hur det känns att använda en kondom varierar från person till person. Många menar att det känner sig mer avslappnande om det använder en kondom vid sex då de inte behöver tänka på oönskade graviditeter eller överförbara könssjukdomar. Ett vanligt klagomål när det gäller användandet av kondomer är att många killar och tjejer inte upplever att det känner lika mycket under sexakten som det gör utan. Många tycker även att det kan förstöra den passionerade stämningen under förspelet att ta upp en kondom för att sedan kunna ha sex.

Vi på More Than Love erbjuder ett brett sortiment på olika kondomer just för att det ska passa allas tycke och smak. Alla är vi olika individer med olika förutsättningar och behov men det viktigaste för oss är att det ska finnas produkter som passar alla. Vi säljer därför både tunnare kondomer för de som gillar en mer realistisk känsla, knottriga kondomer för de som vill ha mer stimulans under sex men också delay-kondomer som hjälper för de som upplever att de kommer för snabbt under samlag.

Man ska aldrig glömma att kondomen är ett av det mest effektiva preventivmedel som vi har. Kondomer skyddar nästan uteslutande mot de flesta könssjukdomar så som HIV och kan fungera som ett kompletterande skydd av p-piller eller liknande för att förhindra oönskade graviditeter. Därför är det viktigt att man noga väljer ut sina kondomer så att det stämmer överens med de förhoppningar som man har och att man tänker en extra gång innan men fördömer detta skydd.

Lycka till!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen