Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fråga Åsa – Ställningar

Fråga: Jag känner mig så tråkig när jag och min kille har sex, för jag kommer aldrig med förslag på nya ställningar. Jag vill ha tips på ställningar som inte känns för svåra!

Svar: Man måste inte komma med en massa fiffiga ställningsförslag för att vara bra i sängen. Trivs man så trivs man, och finns det någon annan som tar initiativ och det funkar är det ju toppen, men det är ju inget måste. Det finns liksom inget egenvärde i att ta initiativ till att byta ställning. Men vill man ha inspiration så vill man. Och då ska du givetvis få det!

Varianter på missionären, bakifrån och ridställningen kommer man långt på.

Kör ni missionären? Släng upp ett eller båda ben på din killes axlar, eller ställ dig på hälarna och lyft upp höften lite grann, så kan killen stå på knä.

Kör ni bakifrån? Lägg dig ner, kanske med en kudde under höften. Var inte alltid i sängen, ställ er upp och låt honom ta dig mot väggen.

Rider du? Bara att du vänder dig om så att du har ryggen emot honom kan göra en enorm skillnad. Eller om han sätter sig upp så att ni kommer närmare varandra och kommer i en ny vinkel, väldigt erotiskt. Om man känner att det inte räcker så kan man använd sig av en positionskudde för att lätt hitta nya sköna ställningar. Du kan även googla så kommer det upp massor, plus att det finns en massvis med böcker att köpa. Vi har t.ex “356 ställningar“.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen