Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fråga Åsa – Tightare vagina

Hej Åsa. Jag undrar om det finns några bra sätt för mig att göra min vagina tightare? Behöver man operera eller är knipövningar bäst? Vet nämligen inte om jag gör rätt när jag gör dem. Tack på förhand!

 

Hej! Att vilja ha en tightare vagina är något som är väldigt vanligt och bästa lösningen är utan tvekan knipkulor. Förutom att bli just tightare så bör du använda knipkulor för att stärka bäckenbottenmuskulaturen. Detta motverkar livmoderframfall och inkontinensbesvär och ett stort plus är att du även får starkare orgasmer i och med att dina muskler blir starkare.

Du kan börja med ett ”träningspass” på 10 minuter varannan dag och sedan öka träningen upp till 15-20 minuter efter ett par veckor, hur ofta du vill öka är helt upp till dig själv men vad du behöver komma ihåg är att du kan få träningsvärk i underlivet precis som i alla andra muskler i kroppen om du ökar för snabbt. Just träningsvärk i underlivet känns ungefär som mensvärk och för att slippa denna rekommenderar vi en långsam stegning i antal minuter du tränar.

Det enda du behöver göra är att föra in kulorna med några droppar glidmedel och kroppen tränar av sig själv (sålänge du väljer ett par knipkulor med lösa kulor inuti, annars behöver du knipa). Du behöver dock tänka på är att inte sitta ner utan röra på dig medan du har knipkulorna i då underlivet reagerar på rörelsen som uppstår när kulorna rör sig och därmed kniper av sig själv. Om du har en slapp underlivsmuskulatur kommer du känna skillnad efter bara några veckor.

Vad du bör tänka på är dessutom att precis som alla andra muskler i kroppen så blir underlivet aldrig färdigtränat och ett par knipkulor är något en bör använda hela livet för att hålla vaginan i så bra form som möjligt.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen