Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fråga Åsa – Varför anal stimulans?

Hejsan Åsa. Jag undrar lite över det här med att stimulera analen. Jag har själv aldrig provat att stoppa något där eller att låta en partner göra det men är nyfiken på ifall jag kanske missar något? Vad är egentligen grejen liksom?

 

Hej!

Vad många kanske inte vet är att analen gömmer mängder av känsliga nervtrådar, vilket vid stimulans kan leda till mycket njutning.

Använder man tillexempel analkulor ska de föras in innan samlag eller onani och sedan ut långsamt en och en vid en orgasm och orgasmen blir då både längre och mer intensiv när de anala musklerna får slappna av och sedan spänna sig.

Vid användning av en analplugg blir tillexempel vaginan tightare vilket känns skönt för båda parter och har man en analplugg med vibrationer hjälper de inte bara till att få anus att slappna av lättare utan gör det även enklare att uppnå orgasm. En analplugg är även bra att använda innan man har analsex för att töja ut anus och göra det lättare vid penetration.

När det kommer till anal stimulans finns även den såkallade P-punkten, eller prostatan som den är mer känd som. Den är lokaliserad cirka 8 centimeter in i ändtarmen och vid rätt tryck och stimulering så kan den leda till orgasm. Prostatan finns dock bara hos den del av befolkningen som är född med penis och fungerar i största del som spermieproducent. Hos oss på More Than Love har vi leksaker speciellt anpassade för just prostatastimulans.

OBS!

Vad som är viktigt att tänka på vid alla anala lekar är att aldrig föra in något som inte har ett tydligt stopp eller snöre. Analen har såkallade tarmfickor som får saker att vandra uppåt i kroppen och har man inte möjlighet att få ut det man stoppar in kan ett akut besök hos läkaren bli aktuellt.

Är du nyfiken på analstimulation kan du hitta hela vårat sortiment av analleksaker här.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen