Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Här kommer vi med 10 tips som vi hoppas att ni kan ha nytta av. Enjoy!

1. Rytmmetoden

Bland en hel del kvinnor så kallas detta för “världens bästa ställning“, då den går ut på att din klitoris ska stimuleras av din partners penis samtidigt som ni har samlag, för att på så sätt maxa din njutning. Få honom att lägga sig på dig, på samma sätt som i missionären, och slingra dina ben runt hans lår.. Medan han rör sig rör även du dig – fast upp och ner och fram och tillbaka. Genom att göra på detta sätt så stimuleras din klitoris av hans penisrot.

2. Hetta upp dig med varmt vatten

För att kunna uppnå total njutning gäller det att kroppen är väl uppvärmd– både i form att något sorts förspel men också genom ett varmt bad eller en het dusch. Värmen från vattnet gör att du ökar blodflöder i kroppen vilket är bra för de nedre delarna. Med ett ökat blodflöde så ska det göra att ditt underliv blir känsligare och på så sätt lättare att kunna gå orgasm.

3. “Relax, don’t do it. When you want to go to it”

Människor måste lära sig att stressa ner och ta det lugnt, speciellt när det kommer till sexlivet. Att slappna av är A och O när man kommer till samlag, det blir bara enklare om du slutar tänka på allt runt omkring. Försök att inte bry dig om hur du ser ut, varför katten springer runt i lägenheten eller när du ska hinna tvätta. Stanna i nuet och ta dig tid under stundens hetta!

4. Heldag med förspel

Vem har sagt att ett förspel bara måste utspela sig precis innan samlaget? Du kan hålla på hela dagen om du vill! Skicka flörtiga sms till varandra, skickar lite halvt (eller helt..) avklädda bilder och dylikt. Låt fantasin flöda! Berätta för varandra vad ni vill göra med varandra när ni träffas. Ni kan börja när som helst på dagen, avslutet händer när det händer.

5. Berätta vad ni gillar/inte gillar

Att kunna kommunicera med sin partner är väldigt viktigt och vi kan inte tala om det för er för många gånger. Communication is the key. Berätta för din partner vad du gillar och inte gillar. Noga. Och helst ganska ofta. På så sätt är det större chans att du får det du vill ha – och kan undvika det du inte gillar lika mycket. Glöm inte heller att köra en update någon gång ibland – för det kan dyka upp nya saker du är intresserad att testa på.

6. Kuddknepet

Att tänka på vinklar är viktigt för att kunna maxa din njuting till fullo. Genom att placera en kudde under ländryggen så får du upp dina höfter lite, vilket gör att hans penis får en annan vinkel än vad han skulle fått om ni hade kört utan. Detta ger honom större chans att nå din G-punkt.

7. Gör sexet roligare

Våga ha roligt i sängen. Både genom att testa ett nytt ställe att vara på än sängen, att testa att ta med sexleksaker i akten och så vidare. Dessutom måste man våga skratta om något inte går riktigt som man tänkt sig. Till exempel att en ställning blir totalt misslyckad, att sängen går sönder eller att kanske en liten prutt kommer ut. Bli bekväma med varandra så njuter man mer av varandras sällskap.

8. Ha mod att testa något nytt

Återigen, prata med varandra. Våga tala om för din partner att du vill testa något nytt! Kanske ett nytt ställe, att vara utomhus, på en offentlig plats eller vill du kanske ta in sexleksaker i akten med din partner. Våga tala om för din partner när du tycker att det är dags att testa på något nytt! Det kommer hålla sexlivet eldigt.

9. När du måste kylas ner

En helt vanlig isbit kan göra underverk. Testa ha en isbit i munnen när du kysser din partner över bröstet/brösten, på magen och slutligen när du går ner på honom/henne. Världens enklaste och billigaste knep?

 

10. Onanera mera!

Sex har man när man är sugen, det är inget man ska ha “bara för att ha” det. Men något som man borde göra oftare (som det dessutom inte behövs två av) är att onanera. Ta en stund för dig själv, helst några gånger i veckan, och lär känna dig själv. Om du vill boosta din sexlust – ja, då ska du onanera! På detta sätt kan du dessutom ta reda på mer vad du gillar och hur du vill ha det.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen