Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Länge leve knipkulorna!

Som titeln säger; Länge leve knipkulorna! Knipkulor är faktiskt väldigt bra och varje kvinna borde ha ett par i sina liv. De hjälper för mycket. Vet ni vad? Inte? Då går vi igenom det lite grann..

 

Fördelar:

Starkare orgasmer.

Tränar du upp dina bäckenbottenmuskler, så kan du träna upp så att du får starkare orgasmer. Och vem vill inte ha det? Att använda knipkulor några minuter om dagen (medan du städar till exempel) är ett väldigt enkelt sätt för att nyttja att kunna få starkare orgasmer senare…

Förhindrar/åtgärdar inkontinensbesvär.

Att få inkontinensbesvär är väldigt vanligt bland kvinnor när man är äldre, men kan även drabba de som är yngre. Genom att använda knipkulor så hjälper du musklerna och kan på så sätt förhindra att du utsätt för detta. Om du redan har abstinensbesvär, så kan du använda knipkulor för att åtgärda. 

Förhindrar livmoderframfall.

Framfall är när de inre organen faller ner och börjar bukta ut mot kroppsöppningar, i detta fall är det livmodern som faller ner mot slidan. Detta ska göra fruktansvärt ont. Om man börjar tidigt med knipkulor så kan man enkelt förhindra att detta händer, då man tränar upp musklerna som håller saker och ting på plats.

Efter en förlossning

Om man har haft en förlossning, så kanske inte allt återställer sig till hur det såg ut från början av sig själv. Då kan man ta hjälp av knipkulor, så hjälper du musklerna att dra ihop sig igen.

Lite extra kul är det…

Ja, men om du tränar upp dina musklerna där nere så kan du styra lite som du vill. Du kan till exempel helt plötsligt under ett samlag, dra ihop vaginan och överraska din partner! Många killar tycker att det är väldigt skönt när kvinnan spänner vaginan så att det blir lite tajtare. Detta blir lättare om du övar med knipkulor!

 

Produkter vi rekommenderar:

Mon Amie – O-balls –

Ett par enkla, rätt söta kulor. Är i ett skönt silikon material som gör att de är lätta att föra in tillsammans med lite glid! De är lagom tunga, speciellt för någon som använder de för första gången.

Kegel Ball – Peonia –

Dessa kulor är lite tyngre, passar bra om man tidigare använt sig av ett par kulor men vill step up the game och träna lite tyngre! 

Kegel Ball – Tulipano –

Om man fallit offer för livmoderframfall, så är det inte så enkelt att trycka om de där båda kulorna. Men vill man ändå träna sina bäckenbottenmuskler, så är den här lösningen! Så låt inte det hindra dig!

We-vibe – Bloom –

Här är något alldeles extra. Bloom är en knipkula som spelar på elitnivå! Med Bloom får du 3 olika tyngder som du kan byta mellan, samtidigt som du kan ha den så att den vibrerar. Så om du vill både träna dina muskler och ha det lite extra skönt, så är Bloom perfekt för dig! Den är dessutom vattentätt och du styr med den app, så det är ingen som misstänker något när du bara går med din telefon.. 😉

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen