Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Så vill du ha sex – enligt ditt stjärntecken.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Som person är du lojal, pålitlig och säker, men inte alltför kreativ. Du sätter ofta din partners njutning framför din egen och du gillar enkla ställningar som missionären. Testa att ta för dig lite mer i sovrummet och våga variera dig lite. Det slår gnistor mellan dig och Kräftan – eftersom ni är varandras motsatser, och du kan med fördel lära dig ett och annat av hen.

 

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Din experimentella och exentriska sida gör att du gillar att testa leksaker och rekvisita i sängen. Samtidigt har Vattumannen en mer hemlig sida och du avslöjar helst inte några detaljer om ditt sexliv för dina vänner. Våga prata lite mer öppet om dina sexuella upplevelser med dina vänner – chansen är stor att du får ny inspiration från personer i din omgivning. Du passar bäst med Skytten, eftersom ni är lika öppna för variation i sängen.

 

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Du som är född i Fiskarnas stjärntecken är ofta lyhörd, känslig och tålmodig. Fiskarna är ofta blyga och lite hemlighetsfulla personer, som gärna är undergivna när det kommer till sex, och du tycker nästan mer om psykisk kontakt än fysisk kontakt. Baaams bästa knep för Fiskarna är att du lyssnar till ditt inre och rannsakar dig själv – vad vill du egentligen ha ut av en sexuell relation? Därefter kan du börja sträva efter att våga ta lite mer plats i sängen. Du passar bäst med Kräftan som gärna tar kommandot i sovrummet.

 

Väduren (21 mars – 19 april)

Väduren är väldigt passionerad, men är samtidigt kräsen i sängen. Som person är du ofta egoist, både på gott och ont, och du ser alltid till att få som du vill. Maxa chanserna för att ha hett sex i sommar genom att lyssna lite extra på din sexpartner – kanske har hen också förslag på vad ni kan utveckla och förbättra? Vädurens impulsiva och eldiga personlighet matchar bra med Skytten.

 

Oxen (20 april – 20 maj)

Oxen tycker inte om förändringar och är väldigt stabil och jordnära som person. Du är samtidigt sensuell och mår bäst av fysisk närhet och kärleksfullt sex – one night stands är inte riktigt din grej. Lyssna till ditt inre och gör ingenting som du inte känner för! Du trivs bäst i ett förhållande, gärna med Lejonet, som har samma passion för njutning.

 

Tvillingarna (21 maj – 21 juni)

Är du född i Tvillingarnas stjärntecken är du ofta ombytlig som person, och detsamma när det kommer till kärlek och sex. Du gillar jakten på singelmarknaden, men trivs inte lika bra när du väl har fått det du vill. Försök vidga dina vyer och våga uttrycka dina känslor mer, gärna för Skytten som du har en naturlig sexuell kemi med.

 

Kräftan (22 juni – 22 juli)

Kräftan är en sann romantiker och är nära beroende av att känna trygghet. Din romantiska sida gör att du gärna överraskar din partner i sovrummet om du är i en relation. Är du singel dejtar du gärna mycket, men du har ett enormt behov av att känna riktiga känslor innan du har sex. Är du i ett förhållande – se till att du inte håller fast vid relationen bara för att känna dig trygg! Du känner stark dragning till Kräftan, som förstår dina behov.

 

Lejonet (23 juli – 23 augusti)

Lejonet har en väldigt stark sexdrift och älskar passionerade och eldiga relationer – vilket både är till din för- och nackdel. Njutning är en central del i ditt liv och har inga problem med att ha korta, intensiva relationer. Njut av sommarens olika flörtar och känn dig inte tvungen att binda upp dig om du inte själv vill. En kort förbindelse med Väduren kan resultera i en riktigt eldig sommarflört.

 

Jungfrun (24 augusti – 22 september)

Som person är du praktiskt lagd, pålitlig och en ganska konservativ. Jungfrun föredrar inga överraskningar i sängen, planerar gärna och tycker om rutiner. Öka dina chanser till njutning i sommar genom att låta sexet komma naturligt, och testa gärna spontansex på en plats du inte ens har vågat tänka på innan. Jungfrun har gärna ett längre förhållande med en annan Jungfru, men kan inleda en riktigt het relation med Väduren.

 

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen är flirtig av naturen och har lätt för att skapa nya relationer. Samtidigt trivs du bäst i ett fast förhållande där du slipper allt vad drama heter. I sängen är du romantisk och du lägger gärna fokus på att tillfredställa din partner – men glöm inte bort dig själv på vägen! Vågen passar bra med Vattumannen som lockar fram din vildare sida.

 

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpionen är det mest sexuella av alla stjärntecken, och din sexaptit är nära omättlig. Du har lätt för att få kontakt med nya partners, men samtidigt bär du på en svartsjuka som du ofta ger utlopp för när du är i en fast relation. Våga leva ut dina sexuella fantasier, men akta dig för att såra folk på vägen. Skorpionen dras gärna till andra Skorpioner och till Fiskarna, som kan hålla samma tempo.

 

Skytten (22 november – 21 december)

Passion, glöd och nyfikenhet är tre ord som kännetecknar Skytten. Du behöver utrymme i en relation och blir ofta kvävd om snaran dras åt för hårt. Som sexpartner är du vild och äventyrlig, men du har samtidigt lätt för att tröttna när saker och ting blir rutin. Sex ska vara kul, men ge inte upp för lätt om du utvecklar känslor för din partner. Skyttens eldiga personlighet går väldigt bra ihop med Lejonet.

 

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen