Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Varför du ska använda rengöring till dina sexleksaker

Största och vanligaste frågan vi får på både partyn och i butiker när vi frågar om någon vill ha rengöring till sina leksaker är; “varför?”. Därför tänkte vi idag gå igenom varför du ska använda rengöring för till dina sexleksaker.

 

Varför man ska rengöra sina sexleksaker är för att de ska hålla sig fräscha. När du använt en leksak, spelar ingen roll vart du använt den, så kommer det bakterier på den. Rengör du inte leksaken mellan gångerna, så får du in gamla och dåliga bakterier. Vilket i sig, inte är bra för din kropp. Det kan också samlas smuts på leksaken, som man inte vill få in i sina intima delar.

De flesta tror att det räcker att skölja av leksaken med vatten. Ja, det tar bort eventuella slem och andra kroppsvätskor, men det dödar inga bakterier.

Men tvål, det tar ju bort bakterier, tänker du! Jo, det gör det visserligen. Men handtvål ska vara på dina händer, inte på intima ställen. Speciellt inte inne i slidan. Handtvål har parfymer och/eller oljor för att göra händerna lena. Oljor är inte bra för kvinnans underliv, då det kan ta veckor för det att försvinna och rubbar kvinnans PH-balans. Detsamma gäller kroppstvål. Diskmedel? Nej, det löser upp fett och är inte alls bra för din leksak. Det du vill ha är något som dödar bakterier, inte förstör materialet på din leksak och inte är farligt för ditt underliv. Därför har vi rengöringen du vill ha!

Vad du absolut inte ska använda:

“Men alsolsprit och hansprit tar bort bakterierna, det kan jag använda.” Ja, kan kan du. Men alsolsprit torkar av sig själv på händerna och kommer att torka ut materialet på din leksak. Handsprit är gjort för huden på dina händer, inte för materialet på leksaken.

Men vilken rengöring ska jag välja?

Det finns lite olika rengöringar att välja mellan, men detta är de som vi rekommenderar starkt.

Catchlife – Hygiene

Detta är den som vi rekommenderar mest, ungefär 8/10 gånger. Den är så enkelt! Det enda du behöver göra; du sköljer av leksaken med bara vatten efter att du använt den och sen tar du en liten mängd av den här och smörjer in leksaken. Sen är det klart! Du måste alltså inte ens torka av den, för den dunstar bort av sig själv. Samtidigt som den faktiskt återfuktar! Du kan även använda den på din rakhyvel. Hur simpel? Kostar dessutom bara 89:-

Pjur – Med Clean

Det här är en spray, som du enkelt kan spraya på din leksak efter att du sköljt av den med vatten. Spraya en en tunn mängd som täcker hela leksaken, torka sedan av medlet från leksaken och så är det klart, redo för nästa användning! Du kan även använda den här sprayen till andra intima delar av din kropp.

Fleshlight – Wash

Den finns det de märken som har sina egna rengöringar. Till exempel Fleshlight, som har en hel drös med lösvaginor. Det bästa till just Fleshlights lösvaginor är att båda använda deras egna rengöring, glidmedel och puder. Även denna är super enkelt. Du kan skölja rent lösvaginan efter använd och sedan bara spraya på rengöringen, både inuti och utanpå! Sedan är det bara att lägga materialet på en väl ventilerad plats och låta den lufttorka. Den funkar även till andra leksaker, inte bara lösvaginor!

Något annat man ska tänka på för att få sina leksaker att hålla så länga som möjligt, när det gäller material. Det är att inte ha leksaker av samma material liggandes på varandra, speciellt inte silikon leksaker. Om silikon ligger mot varandra så börjar det till slut att lösa upp varandra, vilket i sig skapar hål och bakterierna kan börja lägga sig där. Så håll leksakerna separerade i antingen tillhörande påsar som ibland kommer med, eller lägg någonting annat emellan.

När du använder silikonglidmedel på sina silikonleksaker, så bör detta tas bort inom 5 timmar. Annars kan glidmedel lösa upp materialet på leksaken. Men ingen fara, det går alldeles utmärkt att använda silikonglidmedel under sexakten, men glöm bara inte att rengöra leksaken inom 5 timmar, så är det lugnt.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen