Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Veckans produkt: Mon Amie – Silicone Anal Beads!

Nu har vi börjat med en ny återkommande kategori, nämligen “Veckans Produkt”!

Varje måndag kommer det kommer en ny produkt som vi vill tala lite extra om. Det behöver inte vara en helt ny produkt i vårt sortiment, utan kan även vara en gammal favorit. Gammal som ny, helt enkelt en produkt som vi vill ge lite extra kärlek!

 

Veckans produkt denna första veckan är: Mon Amie – Silicone Anal Beads!

Mon Amie – Silicone Anal Beads är i ett skönt och behagligt silikon material, vilket gör att det blir en skön känsla vid införandet i anus. Silikon material är ett skonsamt och skönt material att använda sig av i analen, då det har en lenare och lite mjukare känsla än andra produkter, i till exempel – hårdplast. Att dessutom använda sig av silikonglidmedel tillsammans med dessa beads, är att föredra. Med silikon på silikon, så blir känslan vid införandet lenare vilket gör att det blir smidigare att föra in.

Man för in alla kulor i analen och just när man känner att man är på väg att få sin orgasm, så drar man ut en kula i taget, en efter en. Detta kommer att chocka kroppen efter varje kula och ger dig därför en skönare orgasm.

Med dess söta men ändå användbara “handtag”, så är det enkelt att föra ut dessa beads. Två fingrar passar perfekt i varje båge i hjärtat!

Vi rekommenderar att man använder silikonglidmedel tillsammans med dessa analbeads, då silikonglid är mer skonsamt mot analen. Det lägger sig som en hinna och tas inte upp av kroppen. Var även noga med rengöring! Om ni valt att inte använda en kondom, tvätta av med vatten och ta sedan på rengöring för att döda alla bakterier. Det är mycket bakterier i analen, så hygienen är extra viktigt att tänka på.

Tänk även på att eftersom det är två silikonprodukter (leksak + glid), så bör du torka rent leksaken inom 5 timmar.

 

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen