Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Veckans Produkt: Vive – Mellea!

Denna veckans inslag av “Veckans Produkt” så visar vi upp en riktigt snygg produkt ifrån serien VIVE, nämligen dubbelvibratorn Mellea!

 

Mellea är en snygg, exklusiv g-punkt stav i ett skönt silikon material som gör upplevelsen ännu bättre. Förutom det sköna materialet, så är Mellea utformad med dubbla vibrator-motorer, för att ge variation. Du kan alltså välja att antingen använda den ena änden för att bara stimulera klitoris, men även den andra änden för att enkelt komma åt g-punkten. Med den böjda formen så gör Mellea detta super enkelt!

Förutom dess tio olika kraftiga, djupgående vibrationsmönster, så är den vattentålig och uppladdningsbar. Så det är bara att enkelt ladda upp Mellea fullt, så håller den i upp till 60 minuter, och ta med den in i duschen. Förutom allt detta så är modellen tyst och kommer i en snygg låda.

Så istället för att du ska behöva köpa både en klitorisvibrator och en g-punktstav, så kan du köpa Mellea och få båda i ett, i en riktigt snygg modell!

Vi rekommenderar att man använder silikonglidmedel för skönast känsla. Det enda man ska tänka på är att inte låta silikonet ligga på i mer än 5 timmar, då silikon på silikon löser upp varandra. Men det är ingen fara om man tar bort det inom dessa timmar! Efter användning, skölj av leksaken med vatten (ingen tvål!) och använd vår smidiga hygiene rengöring! Klappat och klart, superenkelt.

Finns i färgerna rosa och svart.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen