Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell

Varken Lotta eller Madelene sa någonting på en lång stund.

Då och då tittade de upp på varandra. När blickarna möttes skakade de bara på huvudena och småskrattade åt allt det galna.

Du ÄR verkligen inte klok, sa Madelene till sist.

Så vaddå? Och du då?

Lotta pekade med gaffeln på en ensam man som satt och drack kaffe ett par bord bord.

Om du hissar upp klänningen och visar musen för han där borta bjuder jag dig på en öl..

Gör det själv…

Jag gillar inte öl…

Tystnad. Madelene tittade en stund ut över gatan.

Om man skulle hämnas på Leif. Hitta på nåt, sa hon rätt ut i luften.

Vaddå? Vill du att jag ska sätta på honom kanske? svarade Lotta så där fräckt som bara hon kunde.

Nej, inte direkt. Men vi kunde retas med honom på nåt sätt. Jag vet inte, men han borde inte få komma så lindrigt ur det här…

Madelene och Lotta började diskutera tanken ut ett ganska kyligt perspektiv, som om det inte var dem själva och Madelenes man de talade om. De gick igenom en rad möjligheter, som att spela klädpoker eller hyra en porrfilm, men utan att egentligen bestämma någonting mer än att de var överens om att Leif skulle hetsas – och att det finns gränser. Madelene lånade Lottas mobiltelefon och både Linda och svärmor tyckte det gick bra att Linda stannade där över natten. Leif pratade hon inte ens med, eftersom han var ute i garaget, men svärmor lovade att hälsa honom att han och Madelene skulle ha en kväll på tu man hand.

 

* * *

 

En ganska enkel men god middag och två flaskor rött vin senare på kvällen var stämningen bra.

Leif hade blivit lite förvånad över att Lotta var där när han kom hem men innerst inne var han nog nöjd med att just nu slippa diskutera nattens övningar på tu man hand.

Lotta hade hejdat Madelenes tanke på att klä om. De båda tjejerna hade fortfarande bara sina tunna klänningar på sig, men höll ändå en viss distans till ämnet som blivit så rykande aktuellt det senaste dygnet. Fast det är klart att vinet till slut började göra verkan…

James Bond-filmen de tittat på tog slut, Madelene satte på en lugn skiva och började duka av. När Lotta och Leif reste sig för att hjälpa till protesterade Madelene.

Nej, dansa ni lite istället. Du vet ju hur mycket Lotta gillar det.

Leif protesterade. Men även om han inte kunde ta några speciellt avancerade steg var han duktig på att föra och hålla takten mjukt. Det visste han och han behövde inte övertalas länge för att ta Lotta i famn och börja gunga runt på golvet.

I köket kände Madelene hur det snurrade i huvudet av vinet och av att hon själv nu kände att hon hade tagit kontroll över situationen. Hon röjde upp under två låtar. När hon kom tillbaka till dansparet som gungade tätt intill varandra bröt hon dem mjukt.

 

Nu är det min tur, sa hon och fick harkla sig eftersom rösten inte riktigt bar. Och så tog hon ett mjukt bestämt tag – om Lotta.

Leif sjönk, förmodligen lite förvånad, ihop i soffan och de två tjejerna dansade mjukt på bara fötter. Madelene förde Lotta bort till stereon och satte på en kommersiell radiostation istället. De landade i introt till en gammal discohit och Lotta och Madelene drog iväg i en hetsig dans.

Med halvslutna ögon dansade dem med varandra, hetsigt och utmanande utan att bevärdiga Leif i soffan med en blick. Deras händer gled längs kropparna, huvudena gungade i takt och höfterna vajjade. När radiostationen bytte till en riktigt smetig kärleksballad tog Madelene återigen tag i Lotta.

De var varma och svettiga och gungade mjukt och sensuellt i varandras armar. Madelene dansade iväg med ryggen mot Leif och drog försiktigt i Lottas klänning som följde med hennes händer upp över låren. Madelene svängde upp mot Leif och drog samtidigt upp Lottas klänning över hennes nakna rumpa. Hon blundade fortfarande oskyldigt men log åt tanken på hur chockad Leif måste se ut just nu. Lotta spelade med och roterade mjukt med höfterna. Hennes nakna vackra rumpa gungade i takt framför Leif och Madelene pussade henne mjukt på örat.

 

Madelene styrde in mellan soffbordet och soffan, släppte ner Lottas klänning en aning och släppte av henne i knät på sin kille. Själv slängde hon sig ner bredvid i soffan, vred ner volymen och pustade. 
- Herregud, så varmt, sa hon fladdrade in luft i klänningen. Lotta höll med och knäppte fräckt upp tre knappar över brösten och lika många längst ner. De pustade en stund innan Madelene bad Lotta följa med och hämta lite chips.

Leif hörde dem fnittra i köket och efter en stund kom de tillbaka med några skålar som de höll som servitrister – och på sig hade de var sitt köksförkläde. Och inget annat.

Är herrn lite sugen? frågade Madelene när de satte skålarna på bordet.

Tjejerna gav varandra en blick och vände sina, med undantag för förklädenas snören, nakna baksidor mot honom och gick retfullt sakta tillbaka till köket. De kom tillbaka med tre kylskåpsimmiga öl och satte sig, som om inget hänt, på varsin sida om Leif.

Nu hade han inte sagt ett ord på 20 minuter och Madelene njöt av den absurda situationen; hon och Leif slötittade på TV:n och Lotta bläddrade i en tidning. Leif försökte lägga handen på Madelenes nakna ben men hon gled undan.

Lotta bröt tystnaden.

Nästa gång jag åker till Vattenfestivalen ska jag kroppsmåla mig, sa hon och visade de andra några bilder i tidningen. Fräckt vá ? 
- Hade inte jag passat i det mönstret, Leif? frågade hon.

Men innan han hunnit få luft i strupen reste sig Madelene upp. 
- Vaddå’ Vattenfestivalen, sa hon och gick och hämtade en mugg vatten, två penslar och Lindas vattenfärger.

Sätt dig längst ut i soffan, sa hon till Leif. Och du Lotta lägger dig i soffan med huvudet i hans knä. Och trä av dig över huvudet…

Madelene flyttade soffbordet och när de var på plats vek hon ner förklädet och blottade Lottas bröst. Hon gnodde ihop en tjock vattenfärg och målade Lottas bröstvårtor med gul färg. Utifrån dem målade hon med fina penseldrag stora röda kronblad till sina blommor.

Färgen blev visserligen tunnare än på tidningsbilderna, men Madelene var ganska nöjd och gav till slut en tunn pensel med grön färg till Leif. 
- Du får bara hjälpa till lite, sa hon. Det här är mitt konstverk. 
Lotta låg ganska stilla och blundade när penslarna smekte henne. Madelene noterade det och Leif märkte absolut att Lotta försiktigt i alla fall rörde på sitt huvud. Med sidan av bakhuvudet gned hon, som av en slump, mot delar av Leifs manlighet.

Madelene fortsatte att måla. med penseln i munnen knöt hon upp Lottas förkläde och drog det sakta, sakta av henne. Nu låg hon blundande och naken, utsträckt på soffan, med huvudet i Leifs skrev. Leif tittade på när Madelene gav sig på Lottas mage.

Hon målade ett runt ansikte, med en navel mellan ögonen. Under den röda munnen satt pipskägget – Lottas lilla buske mellan benen såg i alla fall ut så nu.

Figuren fick två streck till axlar som löpte ner över Lottas höfter och slutade i två armar som gick ner längs hennes båda lår. Madelene reste sig upp och beundrade sitt verk.

Skitsnyggt! Vattenfestivalens fräckaste kroppsmålning. Lotta reste sig och gick ut för att se sig i hallspegeln. Hon skrattade högt och ställde sig i dörröppningen och visade upp sig.

Titta noga nu, för jag tänkte låna er dusch…

 

När Lotta stod i duschen kröp Madelene upp och satte sig i Leifs knä. Ansikte mot ansikte, med ett ben på varje sida om hans ben. Hon la armarna om hans hals och pussade honom på näsan. Han började säga något men då pussade hon honom på munnen och han tystnade. Hon kysste honom. Men bara helt kort. Retfullt kort.

Du får tre chanser på dig att gissa vad jag gjorde i morse, sa hon. Och du kommer aldrig att klara det.

Nä, men säg det då istället.

Nej, gissa!

Tjaaa. I morse? Käkade frukost? Klädde på dig?

Nej, gissa – riktigt.

Nej, jag har ingen aning. Säg det.

Du ska få känna, sa Madelene och tog Leifs hand från sin midja, förde den in under förklädet och la den mot sitt rakade, fuktiga sköte.

Kan du gissa nu då..? 
- Mmm. Mysigt, svarade han med rösten långt nere i halsen.

Leif kunde inte låta bli att smeka henne. Madelene blundade och gungade försiktigt fram och tillbaka med kroppen. Hon hörde knappt att duschen slutade strila, men det gjorde Leif. Han tog ett litet hårdare tag och det nästan gick för Madelene just innan Leif tog bort handen.

Jag trodde Lotta var en sån som duschade i timmar, suckade han och kysst Madelene intensivt. Ska hon inte gå snart, så att vi för vara för oss själva?

Kan du komma lite, Madelene?!, ropade Lotta…

 

***

 

Efter en liten stund tittade Madelene in till Leif, som satt kvar och dumtittade på TV:n, förmodligen helt förbryllad över allt vad som hände…

Vi ska ha lite efterätt nu, gullet. Men det ska bli en överraskning så du får inte komma ut förrän vi säger till. Hon stängde dörren efter sig.

Det gick tio minuter. Leif hörde elvispen och annat slammer från köket. Och det gick tio minuter till innan Lotta öppnade dörren. 
-“Myssjö”, eftörrätten är serverad, meddelade hon med fransk accent och högfärdig min. Hon hade tagit på sig skor och en av Madelenes klänningar, en lång svart historia. Hon höll upp dörren och tog Leif under armen när han klev ut i köket.

Varsögod…

Köket var helt mörkt sånär som på tre levande ljus som flammade. Två stolar var kvar vid köksbordet, som var uppfällt till sin fulla längd. Och mitt på köksbordet låg Madelene. Helt naken. Men ändå inte. På hennes mage låg två stora klickar chokladpudding – den tredje stod kvar på diskbänken i sin dessertskål, såg Leif, och ett tunt lager vispgrädde var utspritsat över Madelenes bröst och över hennes venusberg. Det såg nästan ut som en vit bikini i fluffig bomull.

På topparna av hennes bröst satt två gelehallon som dekoration, likt två sockrade jättebröstvårtor. Madelene höll två glas bubbelvin i händerna som hon försiktigt sträckte ut när de båda kom närmare.

Skål då, sa Lotta som var betydligt snabbare att ta glaset än den häpna Leif. Tja, vad skulle han säga’?

Ja, skål…

Lotta satte sig på sin sida, böjde sig fram över Madelene och tog ena gelehallonet från Madelenes bröst med sina tänder.

Nej, du får ingen sked, sa hon till Leif. Ät med munnen. Är inte serveringsfatet snyggt..?

Stämningen var magisk – nästan som om det var en religiös sekt – när de åt. Med sina munnar och tungor slickade och sög de Madelenes kropp mer eller mindre ren från dekorationerna.

De blev sötkladdiga i sina ansikten och gled omkring över Madelenes bröst oct mage. Deras kladdiga tungor möttes över hennes lena venusberg i en vänliga kamp om den sist grädden. Leif och Lotta kysste varandra kladdig. Sen försökte de båda gräva ner tungorna längre i hennes sköte. Lotta lite försiktigt. Leif mer upphetsat.

Madelene särade på sina ben. Leif reste sig och böjde sig över henne för att komma åt bättre med sin tunga. Lotta drog sig diskret undan för att göra sig ren – igen.

Leif stannade och slickade Madelene fram till en orgasm, som nog aldrig kommit så tidigt för henne. Det var hennes fjärde på dessa otroliga sista 24 timmarna.

 

Madelene och Lotta möttes på toaletten. Lotta var klar och Madelene kom in på ganska skakiga ben.

Ska jag sticka nu? frågade Lotta.

Nej. Eller vill du det?

Jag tänkte ni kanske ville vara själva nu…

Kom igen nu. Vi skulle ju hetsa honom och nu börjar han bli mör. Kan inte du gå ut och göra honom lite vansinnig när jag duschar? Ge honom kåtslag, så kan du väl smita iväg lite senare. Kom igen nu Lotta! Det här är ju kul, vettja!

Det är inga problem för min skull. Så här kul har jag inte haft på länge. Jag tänkte mest på dig.

– Det här är min kväll. Ge honom nu, Lotta!

 

Leif hade tvättat sig i köket, tagit av sig sin nerkladdade skjorta och höll på att torka köksbordet när Lotta kom tillbaka.

Du tog inte illa upp,va’? sa han. Att jag kysste dig och så…

Lotta ställde sig bredbent på andra sidan bordet, lutade sig över det och satte händerna i bordsskivan. “Kom” sa hon tyst och vinkade med ena pekfingret. “Närmare”.

Leif ställde sig likadant som Lotta på andra sidan bordet. “Jag ska berätta en sak”, viskade hon. Han lutade sig framåt så att bara skilde någon centimeter mellan deras ansikten.

Jag har kysst Madde också idag, viskade hon. Och så började hon berätta om vad hon och Madelene hade gjort med varandra tidigare på dagen.

Hon njöt av att forma de runda orden, släppa ut dem i en viskning och se dem landa i Leifs ansikte. Hon beskrev detaljer och hur skönt det hade varit. Leif var tyst ända tills Lotta hade berättat färdigt.

0 fan, sa han tyst…

Lotta tittade honom djupt in i ögonen. Hon log. Och fortsatte att viska.

Du tror väl inte att vi är lesbiska för det… Nej, vi älskar kukar… Madde har berättat om din… Den är stor säger hon… Är den det..?

Hon gjorde korta konstpauser mellan meningarna. Men hon väntade inte in något svar från Leif.

Tänk om inte Madde hade varit här, fortsatte hon. Vet du vad jag skulle göra då..? Jag skulle låta din stora kuk komma ut ur de där trånga brallorna… Sen skulle jag slicka på den som om det var en glass, en Magnum… Skulle du gilla det..? Det skulle jag göra… Du skulle bara veta hur blöt jag blir mellan benen bara av att tänka på det… Jag blir alldeles blöt i fittan… Sen skulle du dra upp min klänning och ta mig hårt bakifrån… Här mot bordet… Och jag skulle skrika åt dig att pumpa ännu hårdare.

Lotta svalde. En svettpärla glittrade i pannan på Leif. Han var helt stum.
- Sen skulle du slita av mig klänningen… Slita sönder den… Och lyfta upp mig på bordet… Du skulle bända isär mina ben och hålla fast mig… Min fitta skulle rinna av längtan… Ta mig, ta mig, skulle jag be… Och då skulle du stöta in din stora kuk i mig… Det skulle gå för mig så att jag skrek och du skulle bara pumpa och pumpa tills jag svimmade… Skulle du vilja det..? Skulle du vilja knulla mig på det viset, Leif..? Som ett djur…

Leif nickade försiktigt och just då stack Madelene fram sin hand, bakifrån mellan hans ben och tog ett fast tag om hans underliv. Hon tryckte sig mot honom.

 

Jasså, står du här och vill knulla min kompis, väste hon.

Hon hade smugit sig fram medan Lotta viskat. Lotta hade sett henne komma insvept i morgonrocken i ögonvrån men lyckats hålla blicken stadigt rätt in i Leifs ögon.

– Och jag kan känna att du är bra sugen också, fortsatte Madelene och masserade bulan på hans byxor. Vill du se nu Lotta, vad jag har här som jag brukar skryta med…

 

Lotta kom runt bordet och hon och Madelene satte sig på knä på var sin sida om Leif, som fortfarande stod framåtlutad, med händerna i bordet.

Känn här, sa Madelene och lade Lottas hand över bulan.

Med varsin hand smekte de honom över kullen. Lotta sa att hon tyckte det verkade trångt och de båda lossade hans livrem och började knäppa upp knapparna i jeansen. Fyra händer frigjorde försiktigt hans lem ur byxorna. De senaste timmarnas hets hade gjort honom mjuk i viljan och hård i byxorna.

Känn, sa Madelene och lät Lottas vara med att smeka hans kön. Madelene böjde sig fram och använde näsan som smekverktyg.

Smaka, sa hon till Lotta och lät tungan glida längs lemmen. Lotta gjorde likadant. Fyra händer, två par läppar och två tungor gjorde processen kort.

Leif gjorde ett misslyckad försök att hejda dem innan det gick för honom. Hans säd pulserade rätt ut i luften.

 

 

* * *

De två tjejerna smekte av honom byxorna där han stod och de fortsatte att smeka hans kropp från varsitt håll. Leifs händer svarade. Han smekte dem utanpå morgonrocken och klänningen. Och de kysstes alla tre. Varandra, samtidigt, om vartannat. Alla smekte alla och till slut stod de nakna alla tre på köksgolvet.

Leif hade fått ett rejält stånd igen och Madelene tog ett tag om hans lem och drog honom försiktigt med sig. Lotta tvekade men Madelene tog hennes hand i sin andra och alla tre landade till slut i dubbelsängen. Sen älskade de. Leif kröp på Madelene i en vanlig missionärsställning och de älskade långsamt när Lotta bara satt bredvid och smekte dem.

Sen drog Madelene henne till sig och de tumlade runt för att hamna i en ny formation där Leif slickade Lotta mellan benen och Madelene smekte dem bägge. Så här höll de på.

Mjukt och försiktigt under tystnad i det svaga ljuset från fönstret. Smekte varandra, kurade ihop sig i varandra. Älskade. Hela tiden mjukt och stilla. Bytte ställningar och fortsatte oberoende av vem som gav åt vem.

Till slut somnade de alla tre i varandras armar.

När Madelene vaknade av att solen stod högt på himlen och lyste in genom fönstret hade Lotta försvunnit. Hon vände sig om, kröp närmare Leif och somnade om.

Med ett leende på läpparna.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen