Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell

Du lägger ner mig naken på rygg i sängen, tar fram några sjalar och ler lite lätt mot mig. Jag känner direkt hur det pirrar till.

För någon månad sedan blev jag fastspänd i den här järnsängen och fick uppleva en fantastiskt upphetsande kväll.

Vi kom hem sent en natt efter ett krogbesök, lätt berusade och lite småkåta. Du undrar om vi kan gå upp till järnsängen och frågar om jag vill vara med om en av dina sexuella fantasier.

Att få binda fast någon i sängstolparna och även sätta en bindel för ögonen, var något du drömt om länge, och det blev nog något av det mest upphetsande jag varit med om hittills i mitt liv.

Men nu ligger jag som sagt på samma ställe, lika naken igen.

Du har alla kläder på dig när du kryper upp till mig i sängen. Du börjar med att med hjälp av sjalar binda fast mina två fötter brett isär i varsin sängstolpe. Du kysser mig lätt på vaden och sakta, sakta upp till knäet. Du fortsätter att kyssa mig upp mot låren och råkar som av en händelse nudda mitt redan stenhårda stånd.

Men du bryr dig inte mer om det utan fortsätter mot min mage, mina bröstvårtor, min hals. Du fortsätter kyssa mina armar och tar fram två sjalar till och binder fast mina händer, ovanför mitt huvud. Du ger mig en upphetsad blick och ger mig en lång kyss. Du smyger fram ännu en sjal och binder för mina ögon.

Du böjer dig fram och viskar i mitt öra:

-Nu ska du få uppleva något som du troligtvis aldrig upplevt tidigare.

Jag ligger där helt naken hur kåt som helst, och ser ingenting. Jag väntar upphetsat på att något ska hända, men du bara reser dig upp och kliver ur sängen.

Jag har inte så mycket att välja på, utan ligger där i sängen, väntar och tänker tillbaka på det som hände några månader tidigare. Hoppas på att få uppleva något liknande igen.

Men ingenting händer, jag bara ligger där, fastspänd och funderar på vad som ska hända.

Det dröjer säkert 10 minuter innan jag hör någon som knackar på dörren på nedervåningen.

Du går sakta ner men säger ingenting. Jag hör hur du öppnar dörren, men ingen säger något. Det är alldeles tyst.

Efter en stund stängs dörren och jag hör att du har någon med dig i trappen. Lampan tänds i rummet och jag förstår att ni står och tittar på min nakna upphetsade kropp.

Jag ligger där, fruktansvärt kåt, har världens stånd, och med ett alldeles glansigt ollon. Jag är så kåt att det nästan droppar av mig.

Vem är det du har med dig i rummet? Jag vet inte ens om det är en tjej eller kille. Ni står där en stund och bara tittar på mig.

Efter en stund kommer du fram till mig och viskar i mitt öra.

– Nu ska du få titta på när jag har det skönt.

Sakta tar du av mig ögonbindeln. Du står bredvid sängen med en mörk, vacker tjej som jag aldrig sett förut. Ni tittar på mig, men säger ingenting.

Jag märker hur ni tittar på mig, och hur även ni börjar bli upphetsade. Ni tittar varandra djupt i ögonen och era läppar möts i en djup kyss. Ni håller om varandra och fortsätter kyssas. Sakta faller plagg efter plagg, från era kroppar, tills ni står framför mig helt nakna.

Hon är verkligen vacker, hon har mörkt långt hår, och en väldigt fin figur, precis som du. Kurvig, med fasta bröst och en fin stjärt. Jag ser att hon är helt rakad där nere, precis som du.

Ni står där och låter era händer utforska varandras kroppar. Ni verkar inte ha en tanke på att jag ligger där, fastspänd, precis bredvid.

Hon böjer sig sakta fram och låter sin tunga spela över din bröstvårta, medan hennes ena hand sakta rör sig ner mellan dina ben. Ett finger glider sakta in och jag hör hur du njuter.

Jag ligger där och får se något av det mest upphetsande jag någonsin sett.

Ni rör er mot sängen, släpper gemensamt loss mina ben, så att ni ska kunna få plats i sängen.

Jag drar tillbaka mina ben en bit. Du lägger dig på rygg med särade ben. Hon kryper upp över din kropp, låter tungan snudda lite lätt på din mage, dina bröst. Nafsar lite i nacken, suger på din örsnibb. Du lägger dina händer över hennes vackra rumpa. Hon flämtar till när dina fingrar kommer nära.

Hon kryper ner igen och låter sin tunga glida ner mellan dina ben. Hon för sin tunga över din redan våta fitta. Fram och tillbaka över skåran, över din klitoris. Hon fortsätter slicka dig, samtidigt som hon låter två fingrar glida in i dig. Jag hör hur du flämtar till. När hon slickar dig, kan jag se rakt in i hennes underbara fitta, hennes stjärt är precis framför mig. Blygdläpparna är lätt särade och jag kan se hur fuktig hon är.

Åh Gud, vilken syn att se dig bli slickad och se henne stå på knä med sin stjärt precis framför mig. Jag skulle så gärna vilja sträcka mig fram och låta några fingrar glida in i henne, eller ännu hellre krypa upp bakom henne och stöta in min kuk, samtidigt som hon slickar dig.

 

Fingrarna går snabbare och snabbare ut och in i dig, nu. Tungan virvlar över din klitoris.

Jag märker att du är nära nu, du trycker dig hårt mot henne, och du kommer, kommer, gång på gång, mot hennes mun och fingrar.

Ni börjar kyssas, och din hand rör sig ner mellan hennes lår. Du känner hur våt hon är och låter två fingrar glida in. När du smeker henne, vänder du också din underbara stjärt mot mig. Gud, vad härlig du är! Så underbart sexig! Oh, herre Gud, vad kåt jag är nu. Jag skulle så gärna vilja vara med i er lek.

Du låter dina två fingrar gå in i henne samtidigt som du smeker hennes klitoris med tummen, på samma sätt som jag gjort på dig så många gånger.

Jag hör hur hennes andning ändras och förstår att hon är nära att komma. Hon kommer våldsamt mot dina fingrar, skakar i hela kroppen. Hon trycker sitt underliv hårt mot dina fingrar och hand.

Efter en stund sätter du på mig ögonbindeln igen, lampan släcks, och det blir alldeles tyst.

Någon kryper upp på sidan av mig, och någon mellan mina ben. Händer smeker mig överallt. En av er nafsar lite lätt på en av mina bröstvårtor, samtidigt som jag känner en tunga vandra upp för mitt ben, mitt lår, min pung och vidare uppför roten. Tungan virvlar över min känsliga sträng, och över ollonet. Åh Gud, vad skönt!!! Hennes mun omsluter nu min hårda kuk och den glider in i hennes varma, fuktiga härliga mun. Hon använder sin hand, samtidigt som hon suger mig ivrigt.

Hon som sitter på sidan vänder sig också neråt och hennes tunga vill också vara med och smaka på mitt ollon. Två tungor virvlar över ollonet och in i varandras munnar.

Hon som sitter bredvid mig, kryper plötsligt upp över mig och sätter sig grensle över min mun. Hon vänder sig med ansiktet så att hon kan se den andra suga min kuk.

Jag känner hur härligt våt hon är, safterna rinner ner i mitt ansikte. Jag låter tungan virvla runt i skåran och vidare i henne.

Hon som suger, suger så skönt att jag måste be henne att ta det lite lugnt, så att jag inte kommer. Ingen svarar, så jag kan inte veta vem som är vem. Även om jag såklart har mina aningar.

Hon lugnar sig lite, men istället så kryper hon upp och grenslar mig, och låter kuken glida in i hennes plaskvåta fitta.

Hon rider mig så skönt, med härligt rytmiska rörelser.

Jag slickar så mycket jag kan, skulle så gärna vilja se, och kunna använda mina händer och fingrar. Jag är alldeles våt i ansiktet.

Jag känner ett finger som förs in i min rumpa som hon rider mig i ett ursinnig tempo. Det blir alldeles för mycket. Jag säger att jag är nära nu.

Då kliver plötsligt båda av mig.

Efter en stund tänds lampan igen, och du tar av mig bindeln.

Du ber henne ställa sig på alla fyra, tar fram lite glid, och en dildo som vi ibland brukar använda. Du tar lite glid i handen, och låter ett finger glida in i hennes stjärt, jag hör hur hon gnyr till. Du låter fingret gå försiktigt ut och in samtidigt som du smeker henne. Efter en stund, tar du fram dildon och trycker den mot hennes stjärtöppning. – Försiktigt, försiktigt, säger hon. Du pressar den sakta, sakta mot henne. Hon gnyr, och sakta försvinner motståndet, och den glider in. Jag vet inte hur jag ska kunna stå ut längre, måste bara få vara med i er härliga lek.

Du för dildon in och ut, samtidigt som du smeker hennes klitoris, med vänstra handen. Hon trycker sin stjärt mot din hand, hela dildon glider in. Hon stönar högt, och stöter hårt mot din hand. Du ökar takten, och jag märker att hon är nära att komma.

Hon stöter och stöter hårt mot din hand. Dildon tränger djupt in i hennes rumpa.

Gud, vilken upphetsande syn! Du smeker henne med den vänstra handen, och jag ser hur våt hon är. Det nästan rinner ur henne.

Hon kommer, kommer, hon stönar högt och hela hennes kropp skakar. Du böjer dig fram över henne och kysser henne på ryggen, när hon står där på alla fyra.

Ni lägger er ner och kysser och kramar varandra en stund, innan ni plötsligt reser er ur sängen. Du sätter på mig bindeln igen, och lämnar rummet.

Ni går ner för trappen igen. Jag ligger kvar däruppe, och kan ingenting göra. Kuken är fortfarande hur hård som helst.

Det dröjer säkert minst 10 minuter innan jag hör att någon är på väg upp igen.

Det är bara en tjej inne hos mig i rummet nu, jag känner hur hon kryper upp mellan mina ben. Hon låter mig komma in hennes varma härliga mun. Hon suger mig på ett lite annorlunda sätt, men det är väldigt skönt. Hon suger mig hårdare och hårdare, fortare och fortare, innan hon plötsligt sätter sig grensle över kuken, och låter den fylla upp hela henne. Den går ut och in i hennes plaskvåta fitta. Hon rider mig i ett ursinnigt tempo, och jag känner hur hon kramar åt kuken, och hur hon kommer.

Då kan jag inte hålla mig längre, utan jag stöter in den så hårt jag kan, och känner hur jag sprutar långt in i henne.

Oh, vad härligt!

Hon lämnar mig där, och går ner igen.

Jag hör några röster där nere, och hur ytterdörren slås igen.

Sedan hör jag steg upp för trappen, och hur lyset tänds. Någon släpper lös mina händer, och lättar på ögonbindeln.

Du ler mot mig, och frågar:

– Har du haft det skönt?

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen