Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell – Möhippan

Lena hade spelat i samma fotbollslag i nästan halva sitt liv. Nu var hon 34 och de yngsta i laget var knappt födda när hon började. Ett damfotbollslag kan bli en ganska brokig skara tjejer med olika ålder och bakgrund, speciellt om laget kommer från ett mindre ställe. Så var det för Lenas lag och hon hade kommit att bli som en mor hela laget.

Trots att hon inte brydde sig så mycket om sitt utseende var hon en vacker kvinna. Hon hade alltid varit mycket för att sporta och hålla sig i trim. Detta gjorde att hon fortfarande hade en mycket fin kropp med platt mage och fasta lår. Eftersom hon inte hade några barn än hade brösten hållit sig fasta och fina. Hon var mörk och hade vackra tydliga drag. Till hennes nackdel kan sägas att hon hade ganska kraftig hårväxt och att hon inte brydde sig. Visserligen rakade hon sig på ben och under armar ibland men kanske inte så ofta som andra. Hon hade också lite svårt för de andra tjejernas fåfänga med smink och kläder.

Det sägs elakt att alla kvinnliga fotbollsspelare är lesbiska men Lena var ett levande bevis på att så inte var fallet. Hon hade äntligen hittat mannen i sitt liv och bröllop skulle stunda om någon vecka. De flesta i tjejerna i laget hade ju faktiskt också manligt sällskap. Fast det fanns några som Lena undrade lite om hur de var lagda.

Nu var det i alla fall påsk och de hade satt in en extra fotbollsträning. Tjejerna bytte om och började med att jogga en uppvärmningsrunda. Emma, som var lagets stjärna, ledde träningen idag och drog iväg på motionsslingan. Efter någon kilometer stod en liten buss parkerad mitt i skogen. Hela gänget sprang glatt in i bussen och Lena hängde undrande på. Snart fattade hon dock att det var möhippa på gång. Det bar iväg till en äventyrsbana och sen följde fler tokroliga aktiviteter.

På kvällen skulle de åka in till stan för att roa sig på något ställe men innan dess var det planerat att de skulle fräscha till sig och klä ut Lena. De samlades därför hemma hos Elisabeth. Bettan var hårfrisörska och hade en skönhetssalong i källaren i villan. Dessutom fanns det bastu och en liten pool. Bettan var bara något år yngre än Lena men ändå så olik. Hon hade familj (som just nu var bortrest) och fin villa, hon var alltid noga med sitt utseende och det var oförståeligt hur hon kunde ägna sig åt något så primitivt som fotboll, men det gjorde hon i alla fall och det gillade Lena.

Flera av tjejerna hade droppat av hem till familjer eller för att de var för unga men förutom Lena och Elisabeth var det sex tjejer kvar; Emma, Hannah, Jasmine, Anna-Karin och Petra. De badade, bastade och drack vin. Nästa aktivitet innan de gick ut var att göra Lena redo för en kväll på stan; en skönhetsbehandling och lite snygga kläder. Detta var precis vad hon behövde tyckte alla, bara hon inte tog illa upp.

Lena satt i frisörstolen inlindad i endast en handduk och Anna-Karin presenterade kvällens kläder. Ytterst skulle hon ha en vit klänning som påminde om en brudklänning fast enklare och kortare och på huvudet en liten krona med slöja förstås. Sen plockade Anna-Karin fram en vit genomskinlig torsolett med strumpeband och ett par vita stumpor. Till sist kom ett par minimala stringtrosor som också verkade genomskinliga. Hon förklarade att de hade tänkt att hon skulle ha dessa underkläder på bröllopet också om hon inte hade tänkt sig något bättre. Hennes man skulle säkert älska det. De kände tydligen Lena för underkläder och skönhetsbehandling hade hon inte tänkt på. Några rena underkläder hade hon väl säkert där hemma och lite läppstift på munnen, det fick duga. Stringtrosor hade hon aldrig någonsin haft en tanke på att prova. Nåja, hon fick väl acceptera leken nu.

Bettan började med att locka håret på henne medan Hannah och Jasmine vaxade hennes ben. Övriga stod runt omkring och hejade på och drack vin. Lena tyckte det var skönt att bli ompysslad även om själva vaxningen inte var så behaglig. När frisyr och ben var färdiga var det dags för naglarna att få färg samtidigt som kronan fästes i håret. Sen var det ansiktets tur. Elisabeth noppade ögonbrynen la ansiktsmask. Till sist sminkades Lena ganska hårt, det var ju ändå möhippa. Lena såg hur hon successivt förvandlades till en rätt elegant och snygg kvinna. Stämningen, vinet och att ett proffs som Bettan utförde behandlingen fick Lena att verkligen uppskattade situationen.

Under tiden hade de lediga tjejerna börja klä på sig lite, mest underkläder. Eftersom Lena inte kunde göra så mycket fick hon tid att tänka på underkläderna hon skulle ha på sig. Hur skulle de kännas? Speciellt de minimala trosorna gjorde henne fundersam. De såg för små ut. Hon kikade då lite på vad de andra tjejerna skulle ha på sig under. Hon brukade inte titta så mycket åt de andra tjejerna när de var nakna. De sågs ju så ofta. Men ibland när någon hade rakat musen helt eller kom i minimala eller genomskinliga trosor kunde hon fnysa lite för sig själv åt deras vulgaritet. Fast nu kändes det annorlunda.

Nu lade hon märke till att Petra, som nog var den snyggaste i gänget, en blond slank skönhet på 23 år, hade pyttesmå rosa trosor med bara snören och lite strass bak. Framtill täckte de nästan ingenting av ljumskarna och till råga på allt var de halvgenomskinliga så att man såg att hon bara hade en tunn sträng hår. Genom behån kunde man se hennes små ljusa bröstvårtor.

Anna-Karin som var den mulligaste och yngsta, 18 år, hade tagit på sig en stadig spetsbehå som framhävde hennes stora bröst och ett par matchande hipsters i spets.

Hannah var den orientaliska skönheten. Hennes föräldrar var syrianer fast själv var hon född i Sverige för 20 år sedan och frigjord som få. Lena hade lagt märke till att hon helt ogenerat rakade fittan i duschen. Den var nu helt befriad från hår och hon var fortfarande helt naken förutom en handduk kring håret. Lena studerade henne medan hon sminkade sig.

Emma som varit i köket och fixat var redan klädd i en kort kjol och en tajt topp. Övriga gick fortfarande omkring i handduk eller baddräkt.

Lena blev anvisad att resa sig upp och ta av handduken för att kunna klä på sig. Hon såg sin nakna kropp och speciellt busken mellan benen i spegeln och förstod att det inte skulle funka med trosorna, men hon låtsades inte om det. Först fick hon hjälp med torsoletten och sedan med att knäppa fast strumporna i strumpebanden. Den kändes lite annorlunda och sexigt. De andra tjejerna betraktade henne. När hon sen fick på sig trosorna såg hon hur håret vällde ut vid sidorna. Bettan tittade bekymrat på henne och suckade.

– Det där borde vi göra något åt, sa hon.

Lena tvekade men nickade sen. Ska man va fin så… Hon tog av sig trosorna igen men visste sen inte riktigt vad hon skulle ta för sig. Skulle hon låsa in sig på toaletten och göra det, eller… Bettan uppfattade hennes villrådighet.

– Ska vi hjälpa dig? undrade hon.

– Det är kanske lika bra, sa Lena tveksamt.

– Sätt dig ned i stolen igen då. Någon frivillig?

– Jag kan göra det, sa Hannah lite för snabbt.

De andra tittade på henne och eftersom hon var naken la de även märke till hennes nyrakade fitta. De enades om att Hannah skulle göra det. Lena visste inte riktigt vad hon skulle tycka. Hannah var ju en av de tjejer som hon misstänkte var lesbisk eller åtminstone bisexuell.

Bettan blockade fram en flaska raklödder och en hyvel och gav till Hannah. Hon la en handduk under frisörsstolen och blötte en annan med varmt vatten. Sen tvättade hon Lena mellan benen med handduken. Därefter sprutade hon raklödder över allt könshår. Hon gjorde detta effektivt och utan att visa några känslor vilket gjorde Lena lättad. Fast att Hannah var naken besvärade henne lite. Hannah började med att raka bort håret från bikinilinjen och ut i ljumskarna. Hon fortsatte även ned en bit på benen där det behövdes. Detta gjorde hon med säker hand och trots att hon höll emot med andra handen kom hon inte åt några känsligare delar på något sätt. När hon var klar så här långt sköljde hon av rakhyveln. Hon vände sig mot de andra tjejerna med ett illmarigt leende och undrade:

– Jaha, ska vi nöja oss så här eller ska vi ta mer? Innan Lena han säga något ropade alla tjejerna som var samlade kring henne:

– Bort med allt! Bort med allt!

– Ja, vad fan… skrattade Lena och ett jubel bröt ut.

Hannah tog fram två stolar och ställde på var sin sida framför Lena. Sen bad hon Lena sjunka ned lite och sätta upp fötterna på stolarna. Nu halvlåg Lena med särade ben som om hon var hos gynekologen. Hannah fortsatte raka uppifrån och när hon kom ned mot de ädlare delarna var det svårt för henne att inte röra vid blygläppar och klitoris. Dessutom verkade som om hon inte försökte låta bli heller. Lena kände att hon reagerade sexuellt på beröringen och för att avleda dessa för henne syndiga känslor började hon titta på sin publik i stället.

De stod alla tysta och koncentrerade. Speciellt la hon märke till att Anna-Karin och Jasmine stod väldigt nära varandra. Jasmine stod bakom A-K och hade faktiskt händerna på hennes höfter. De gungade lätt som om de dansade till bakgrundmusiken, eller stod de och smekte varandra. Anna-Karin la sin ena hand på Jasmins medan den andra försvann bakom ryggen. Det verkade som om den letade sig in under Jasmines handduk. Ingen annan verkade se dem eftersom Lena var i centrum.

Nu hade Hannah kommit fram till de mer komplicerade delarna och tog det därför väldigt lugnt och försiktigt. Lenas blygdläppar hade redan svullnat en hel del och nu när rakhyveln bearbetade dem reagerade de ännu mer. När Hannah kom till området till kring klitoris tog hon det extra lugnt, nästan strå för strå. Hon särade på blygdläpparna för att komma åt riktigt ordentligt vilket fick Lena att flämta till. Lena kände att hon inte kunde stå emot kåtkänslorna längre. Det här var ju faktiskt skönt. Hannah gjorde en paus i rakningen för att kolla om det fanns något kvar. Hon kände med fingrarna längs ljumskarna och på venusberget. Hon lät dem följa de yttre blygdläpparna fram och tillbaka några gånger. Lena såg på henne att det inte bara var för rakningens skull hon gjorde så här. För varje gång fingrarna rörde sig kom de närmar klitoris och till sist nådde de fram. Hannah stannade upp med två fingrar mitt på knappen. Lena blundade och kände hur Hannah gnuggade till lite diskret ett par gånger. Sen kom de till sans igen.

– Vi kanske ska fortsätta rakningen, fick Hannah fram med sprucken röst. Kan du skjuta fram rumpan lite till? Lena gjorde villigt som hon sa men förstod inte riktigt varför. Var de inte klara än? Hannah fortsatte i alla fall rakningen ned mellan skinkorna och Lena insåg att hon faktiskt hade en del hår där också, men att ligga så här. Att visa upp muttan för tjejerna var väl en sak men nu förstod hon att hennes anus var helt blottat för alla. Hon försökte knipa men Hannah särade på skinkorna och sprutade på mer lödder. Nu kände Lena sig inte lika blottad längre fast ganska snart började Hannah raka igen. Sakta men säker arbetade hon sig utifrån skinkorna och in mot stjärthålet. För att få bort det sista var det oundvikligt att att inte komma åt anus och rakerskan verkade inte försöka undvika det heller. Lena kände hur ett finger först rörde sig omkring för att sen landa mitt på hålet. Det gick en stöt genom kroppen och hon knep till lite. Fingret var dock kvar och masserade lite en stund. Lena tittade på Hannah och förstod att de andra nog inte såg exakt vad som hände eftersom hon satt i vägen. Lena som nu var stenkåt blundade och förväntade sig en fortsättning, men i stället tog Hannah fram en varm och blöt handduk och började tvätta bort resterna.

– Voila! utropade hon när hon var klar och flyttade på sig. Vad tycks? Lena vaknade till sans och fann sina lagkompisar beundrande henne där hon låg iförd torsolett med strumpor och med nyrakat sköte. Det var många kåtdimmiga blickar som mötte henne. Bettan stod med ett darrande vinglas i handen. Anna-Karins behå var uppknäppt och Jasmine som stod bakom henne smekte hennes stora bröst. Petra hade sin ena hand diskret lagd på sitt eget sköte och Emma stod och gnuggade sig mot en stol. Hannah tog fram en spegel och höll den så att Lena skulle kunna se resultatet. Sen tog hon Lenas hand och förde den mot skötet.

– Känn så lent och mjukt. Lena såg i spegeln. Det såg både overkligt och sexigt ut. Hon lät handen försiktigt känna efter, först venusberget och de yttre blygdläpparna. När hon förde handen inåt märkte hon att hon var kladdig av sitt eget sekret. Diskret nuddade hon sitt klitoris som var svullet redo att ta emot mer. Hela kroppen skrek efter sex och hon ville helst av allt onanera. Hennes blyghet tog dock överhand och hon drog sakta bort handen.

– Jag tror att Lena behöver smörjas in eftersom huden inte är riktigt van, avbröt Hannah. Har du någon bra olja Bettan? Är det någon som vill ta över och sköta insmörjningen?

Det kom flera jakande svar från åskådarna. Bettan kom med en flaska massageolja och började med att hälla en stråle på Lenas nu kala venusberg. Sen började hon sakta smeka oljan nedåt längs ljumskarna. Hon la hela handen på fittan och lät långfingret leta sig in mellan de svullna läpparna. Lena märkte att hon darrade av nervositet och hon lämnade snart över till nästa. Det var Petra som kom fram. Hon gjorde ungefär likadant som Bettan men vågade sig på lite mer smekande rörelser över klitoris. Lena började ana vart detta skulle sluta och gav efter njöt i fulla drag. Petra fortsatte rätt länge och Lena kände att hon skulle kunna få orgasm snart om detta fortsatte.

Nu trängde sig dock Jasmine och Anna-Karin fram och ville ta över. Jasmines handduk trillade av när hon satte sig på huk mellan Lenas ben. Hon smekte först lätt med fingrarna. Anna-Karin stod bredvid och började smeka Lenas bröst. Hon böjde sig så att Lena skulle kunna komma åt att smeka tillbaka. Nyfiket tog Lena ett av de stora brösten i sin hand och vägde det. Vilken känsla. Hon hade ibland funderat på hur stora bröst kändes. I ren upphetsning förde hon den stora bröstvårtan mot sin mun och började slicka och suga. Den svarade genast genom styvna till och bli ännu sexigare. Lena tappade dock snart koncentrationen eftersom hon kände Jasmines tunga på fittan. Jasmine slickade intensivt på klitoris och stack emellanåt tungan i slidan. Med välsmorda händer masserade hon hela Lenas underliv. Anna-Karin hade nu gått över till att suga på Lenas ena bröstvårta och tydligen hade Petra börjat suga på den andra. Jasmines behandling blev allt intensivare. Lena kände hur en eller två fingrar fördes in hennes fitta och började knulla henne. Orgasmen var inte långt borta men redan nu var det skönare än allt annat hon hade upplevt. När Lena sen kände ytterligare ett finger som masserade hennes anus kunde hon inte låta bli att motjucka och det oljiga fingret gled lätt in. I samma ögonblick kom orgasmen, så intensiv och djup att allt svartnade för en kort stund. Hon måste ha klämt stackars Jasmine mellan sina ben när hon krampade och skrek.

Efteråt uppstod en stunds fascinerad tystnad, men när Lena öppnade ögonen och log stort fick hon en spontan applåd.

Nu stod de där, sex kåta tjejer, mer eller mindre nakna och betraktade avundsjukt sin nytillfredsställda väninna som höll på att resa sig ur frisörstolen. Som på ett givet kommando åkte resten av kläderna av, utom Lenas underkläder, och alla började hångla med alla. Det blev en stor ormgrop av nakna kvinnokroppar som kysste, smekte och slickade varandra. Nu hade alla hämningar släppt och Lena när plötslig låg inför en blottad fitta, hon mindes inte vems, tvekade hon inte att föra munnen till den för att först ge den en kyss och sen gå över till att slicka den och suga på dess klitoris.

Hon hade lika dålig koll på vem det var som bearbetade henne bakifrån, men skönt var det. Av behandlingen att döma måste det vara mer än en. När hon vände sig om såg hon att det var A-K och Jasmine som slickade och smekte hennes bakdel som putade upp i luften. A-K låg på rygg mellan Lenas ben och slickade hennes klitoris och intilliggande delar medan Jasmine stod på knä bredvid och masserade och kysste resten. I den ställning Lena låg kom stjärten att peka rakt upp och skinkorna att dela sig och rätt var det var kände hon en tunga mitt på anus. Det var Jasmine som var på henne igen och slickade henne på det allra hemligaste. Vansinnigt upphetsande och skönt. Jasmine blev allt intensivare och det var som hennes tunga fått erektion. Det blev smal och hård och långsamt pressade den sig in igenom den inoljade ringmuskeln. Samtidigt stack A-K in ett par fingrar i Lenas slida och det blev utlösaren för ännu en skön orgasm.

När alla tjejerna var tillfredsställda och nöjda för stunden åt och drack de lite. Sen sjönk de ned och slappade i poolen med var sin drink. Lena kunde se hur några av tjejerna viskade ihop sig om något. Sen försvann Hannah och Jasmine iväg med kläderna på sig. Efter en lång stund kom Jasmine tillbaka med ett lurigt leende på läpparna. Hon slängde av sig kläderna och hoppade ned i poolen.

Snart var det någon i huset som satte på musik och strax därefter dök det upp en herrsko och ett byxben i dörröppningen. Lena började tro att det var dags för en manlig strippa, men så väl var det inte. I stället var det Hannah som dansade in iklädd hatt och en alldeles för stor kostym. Håret var gömt i hatten och hon hade målat en liten tangorabatt på läppen. Jublet visste inga gränser och det var uppenbart att detta var en överraskning för de flesta. Hannah dansade på men höll igen kavajen hårt. Efter ett tag började hon tilltala sin publik med tillgjord manlig röst:

– Hej mina sötnosar! Sitter ni här och vänta på farbror Frasse?

– Ja!

– Vilka läckra kroppar ni har. Alldeles nakna. Ställ er upp och visa mig era bröst!

Alla i poolen löd artigt.

– Sniff. Vad är det som luktar. Jag tror jag känner doften av nyrakad fitta. Kan det stämma?

– Jaa!

– Var då? Det måste gömma sig där under vattnet någonstans. Visa mig!

Blickarna gick mot Lena som snällt satte sig på kanten med särade ben.

– Mmm, läckert. Jag tycker du ser ut att vara kåt. Är du det?

Lena spelade med och nickade. Fast någon lögn var det ju inte. Hon var kåt, men farbror Frasse nöjde sig inte med svaret.

– Jag hörde inte. Vad sa du? Säg att du är kåt!

– Jag är så jävla kåt! stönade Lena fram och började smeka sig på fittan som värsta porrstjärnan.

– Är det någon mer som är kåt?

– Ja! stönade de andra.

– Är det någon som vill ha kuk?

– Jaaa!

Farbror Frasse/Hannah slet upp kavajen och släppte ned byxorna och där stod hon med en svart strap-on som pekade rakt ut mot tjejerna. Hon började runka den när hon gick fram mot Lena som satt kvar på kanten. Ur innerfickan plockade hon dessutom fram en röd dubbeldildo. Det här var saker som Lena knappt hade hört talas om. När hon var framme vid Lena slängde hon didlon till tjejerna i poolen och siktade in strap-on-kuken mot Lenas mun som tacksamt tog emot den och började suga. Det tillförde kanske inte så mycket till kåtheten men det var en kul lek. De andra tjejerna spelade någon slags vattenrugby om att få suga på dubbeldildon i poolen.

Efter en stund gled Hannah ned till halvliggande ställning. Lena hade vid det här laget börjat smeka fittan bakom strap-onen. Nu förstod hon var Hannah ville ha henne så hon kröp över och satte sig gränsle över henne. De andra tjejerna hade nu slutat leka med dubbeldidon och följde istället förloppet på poolkanten. Lena hade ett stadigt tag om låtsaskuken och förde den nu mot sin egen fitta. Först smekte hon sitt klitoris med den och lät den glida i springan. Sen satte hon den mot slidan och sjönk ned. Sakta började hon knulla den. Samtidigt hade Jasmine kommit upp på kanten och stod nu bakom och smekte Lenas bröst. Golvet var hårt och de bestämde sig efter en stund för att byta så Lena klev upp i en vilstol och ställde sig på knä med rumpan i vädret. Innan Hannah hann dit med kuken var Emma framme och smekte henne mellan skinkorna. Hon ställde sig bakom och slickade Lenas gapande fitta. Sen fortsatte hon vidare till Lenas anus där hon slickade hårt med tungan. Eftersom Lena var hal av fittsafter gled tungspetsen in en liten bit. Lena njöt och ville innerst inne att hon skulle fortsätta men snart kom Hannah med sin strap-on igen, och det var inte så dumt det heller. Nu blev Lena knullad hårt och fort och det dröjde inte lång stund innan hon fick orgasm igen.

Nyknullad och utmattad sjönk Lena ihop i vilstolen, men Hannah var på gång mer än någonsin.

– Är det någon mer som vill bli knullad så är det bara att ställa upp på rad.

Lena kunde inte tro sina ögon när alla de andra tjejerna ställde sig i rad på knä med ändorna i vädret. Hannah gick fram och tillbaka med strap-onen vajande och kände på bakdelarna och funderade på vem hon skulle välja. Så fastnade hon för Bettan och utan att tveka tryckte hon in den. Dildon gled lätt ni i hennes redan blöta fitta. Efter en stund bytte hon till Petra och så småningom hade alla tjejerna fått prova på hur det känns att bli påsatt bakifrån av en annan tjej. Lena vaknade under tiden till och när hon insåg att alla hennes kompisar var inbegripna i en och samma lesbiska lek fattade hon mod till sig och gick också till attack med sin tunga och den röda dubbeldildon. Hon slickade deras fittor bakifrån och knullade dem med dildon och sina fingrar. När hon lyckades få Jasmine till orgasm växte hennes sexuella självförtroende till oanade höjder.

Så småningom började tjejerna byta ställningar och då kom Anna-Karin fram till Lena. Som om det var världens naturligaste sak möttes de i en kram och en djup kyss. Lena hade aldrig tidigare tungkyssts med en annan kvinna och nu stod hon här naken med en flicka som bara var drygt hälften så gammal som hon själv. Deras händer smekte varandras nackar, ryggar och skinkor och Lena kände Anna-Karins stora härliga bröst mot sina egna små mjuka. Hon fick lust att leka mer med dem och lossade lite på greppet för att komma åt. Sen smekte och slickade hon dem och A-K stönade av välbehag. Hon nafsade Lena i örat och viskade hest:

– Jag vill dubbelknulla med din nyrakade fitta.

Lena förstod vad hon menade och snart låg de på golvet med dubbeldildon som en slang mellan varandra. Petra och Jasmine anslöt nu och hjälpte till genom att jucka med dildon och slicka klitoris. Det var A-K som kom först och när orgasmens vågor hade lagt sig drog hon sig undan eftersom hon blev överkänslig efter orgasmen.

Lena undrade om hon skulle få nytt sällskap, men Jasmine hade andra tankar och beordrade upp henne till knästående på en vilstol. Dildon höll hon kvar i Lena. Jasmine styrde upp det hela och snart låg Bettan under och de hamnade i en 69:a. Bettan och Lena slickade nu varandra medan Jasmine skötte löskuken i. Då dök Hannah upp med sin strap-on framför Lenas ansikte. Hon tog den i sin mun och sög den några gånger innan hon förde den till Bettans fitta och hjälpte den in. Värre än så här kunde det knappast bli, tänkte Lena medan hon från första parkett betraktade löskuken som knullade Bettan. Snart fick hon dock veta bättre. Någon slickade hennes anus ännu en gång. Sen kände hon något rinnande, halt mellan skinkorna och ett par fingrar började massera hennes rosett. Snart byttes fingrarna mot, vad Lena förstod var, andra änden av dildon. Hon kände hur den pressades mot hennes stjärthål och funderade på att protestera. Analsex hade hon ju aldrig velat prova på tidigare. Samtidigt hoppades hon att Jasmine visste vad hon höll på med och lät det ske. Dildon juckade försiktigt mot anus och Lena försökte slappna av för att släppa in den. För varje juck vidgades ringmuskeln en aning och när dildon efter en mindre evighet gled in genom det öppna hålet gjorde det inte särskilt ont. Däremot kände hon sig väldigt uppfylld. Jasmine knullade henne sakta i båda hålen och fast att hon tog det lugnt gjorde trycket inifrån tarmen att känslan från dildon i hennes slida blev ännu mer intensiv. Lena hade nu svårt att koncentrera sig på att bearbeta Bettans fitta, men Bettan å andra sidan gjorde ett fantastiskt jobb med Lenas klitoris med sin tunga. Allt detta tillsammans gjorde att Lena nu var på väg upp i orgasmen sjunde himmel och när den väl kom svimmade hon nästan.

Mer sex än så här orkade Lena inte med den kvällen. Några av de andra tjejerna fortsatte en stund till men Lena var nöjd med att titta på. Sent om sider kom de iväg till sin krogrunda på stan…

1 kommentar

Gary!Mer än 4 år sedan
WoW!
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen