Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell – Njutningsfullt gangbang

Johanna tog den sista klunken ur sitt champagneglas och sträckte ut sig raklång på sängen. Det snurrade i huvudet – hon var definitivt mer påverkad än hon insett. Martin tog flaskan från sängbordet och hällde en skvätt över hennes venusberg där en liten, välansad hårtofs höll vakt ovanför blygdläpparna. Hungrigt begravde han sitt ansikte mellan hennes lår och slickade i sig champagnen. Johanna pep förtjust när hans tunga dansade runt hennes klitoris och sände stötar av njutning genom henne.

– Gud så skönt, kved hon.

Martin lyfte ansiktet och mötte hennes blick.

– Min tur: Vilken är din allra hemligaste sexfantasi? sa han.

De hade kommit tillbaka till hotellet efter restaurangbesöket för en dryg timme sedan och beställt upp champagne från roomservice. Ljummet småhångel hade övergått i en berusad omgång ”sanning eller konka” som fört med sig lekfullare och mer vågade sexövningar än på väldigt länge. Johanna kände sig mjuk, varm och pirrig i hela kroppen av lika delar lycka, kåthet och alkohol.

– Nej, inga mer frågor. Fortsätt istället, mumlade hon.

– Svara först! Jag vill veta din hemligaste snuskigaste fantasi.

Johanna fnittrade och kände hur hon nästan rodnade. Martin hoppade upp och satte sig grensle över henne. Han fångade hennes handleder och tryckte ned henne i sängen.

– Svara! flinade han.

– Jag fantiserar om…åh, jag vet att jag kommer att ångra det här…jag fantiserar ibland om att jag är ensam med ett helt gäng främmande män som tar mig…allihopa…som om jag vore deras lilla sexleksak…

Johanna hörde orden komma av sig själva. Hade hon varit nyktrare så hade hon aldrig vågat berätta det hon nu berättade, inte ens för Martin, trots att de varit tillsammans i fem år. Vissa saker var det bäst att behålla för sig själv – men samtidigt var hon tvungen att erkänna att det kändes skönt och kittlande att glänta på dörren till sina hemliga tankar. Hon såg på Martins blick att hennes ord både fascinerade och eggade honom. Hans lem reste sig. Han satt kvar över henne och började runka långsamt samtidigt som han avkrävde henne fler detaljer. Hur många ville hon ha? Vad var det för sorts män hon fantiserade om? Vad skulle de göra med henne? Johanna kände sin egen kåthet växa i takt med att hon tvingades tänka efter och precisera sådant som tidigare bara varit en vag erotisk dagdröm – hon hade aldrig funderat över något exakt antal män för i hennes fantasier var de bara en ansiktslös massa av främlingar som turades om att ta henne hårt och bestämt tills både hon själv och de var utmattade.

Martins blick blev allt febrigare och han runkade sin kuk allt ivrigare. Hans flämtningar övergick i korta små stön och plötsligt regnade varm sperma över Johannas ansikte. Martin lät kuken vila mot hennes läppar och Johanna slickade snällt i sig de sista blänkande dropparna från hans ollon.

– Skulle du göra det i verkligheten? frågade Martin när Johanna kom tillbaka från badrummet och torkade sperman ur ansiktet med en av hotellets tjocka, lyxiga handdukar.

– Gud, det skulle jag nog aldrig våga, skrattade Johanna.

– Jo, kom igen, sa Martin lekfullt. Jag ordnar fram ett kompani stabila grabbar…

– Sluta! sa Johanna och kände hur hon rodnade.

Martin drog ner henne till sig i sängen, och Johanna kunde konstatera att han redan hade stånd igen. Martin brukade nästan aldrig vare sig orka eller ha lust två gånger på raken, så det var uppenbart att hennes bekännelse hade väckt något hos honom. Det gladde henne på mer sätt än ett. När de träffades hade han varit en energisk och busig kille med en fräck glimt i ögat, men efter att ha gått arbetslös och känt sig onyttig de senaste två åren samtidigt som Johanna hade börjat klättra i sin egen karriär som säljare så hade han blivit passiv, håglös och ofta dyster. Nu tyckte hon sig ana lite av den gamla gnistan i hans blick. Martin föste isär hennes ben och trängde in i henne med en djup, kraftfull stöt. Johanna tog emot honom med ett njutningsfyllt litet stön och slog benen om honom. Martin började knulla henne hett och passionerat. Hans andedräkt var varm mot hennes öra och hon hörde hans upphetsade viskningar:

– Åh, du är så skön… mitt lilla kåtdjur…

***

Rummet andades. Det var åtminstone så det kändes. Det var nästan-tyst på det där sättet som bara en större grupp människor som verkligen försöker vara tysta kan vara. Johanna kände sig desorienterad men mer nyfiken än nervös. Det var dagen efter hennes 24:e födelsedag, och Martin hade lovat henne en överraskning. Hon var fortfarande lite seg efter gårdagskvällens firande så hon hoppades att han inte hade planerat något alltför vilt.

Innan de satt sig i bilen hade Martin insisterat på att binda för hennes ögon. De hade kört i kanske en halvtimme, och sedan hade Martin lett henne nedför en trappa och genom en lång korridor som svängde flera gånger. Till sist hade han varnat henne för en hög tröskel. Hon hade hört ljudet av en tung dörr som slog igen, och sedan ingenting. Bara den här tystnaden som inte var någon riktig tystnad: andetag, prassel av kläder, fotskrap.

– Nu får du titta, sa Martin.

Johanna drog av sig ögonbindeln. Hon stod mitt i vad som verkade vara en källarlokal, ett spartanskt möblerat rum där en sliten soffa, ett par fåtöljer och ett lågt soffbord utgjorde de enda bekvämligheterna. Väggarna var kal betong och några provisoriskt uppsatta spotlights stod för belysningen. Högst uppe under taket satt tre små fönster som var täckta med svart tyg.

Mitt i soffan framför henne satt Martin med ett brett leende på läpparna. Runt om längs väggarna stod ett gäng män i olika åldrar och tittade förväntansfullt på henne. Hon lät blicken svepa över sällskapet men hittade inte ett enda ansikte hon kände igen. De flesta var ganska unga, mellan 20 och 30, men det fanns också de som såg ut att vara kring de 40. Hur många kunde de vara? Tjugo? Eller ännu flera..?

– Kommer du ihåg det där vi pratade om i Köpenhamn, gumman? sa Martin.

Johanna nickade stumt. Hon mindes – men hon hade ju aldrig trott att han faktiskt skulle göra något åt saken. Hon kunde inte låta bli att tänka på alla gånger hans oförmåga att ta itu med saker och ting gjort henne vansinnig. Nu var det uppenbart att Martin kunde vara riktigt företagsam om han bara hittade rätt motivation…

– It’s showtime, flinade Martin.

Han började lugnt knäppa upp sina jeans. Han verkade helt oberörd av alla iakttagande blickar och tittade roat på Johanna medan han plockade fram sin penis och började runka den sakta.

– Kom hit och visa vilken duktig flicka du är, sa han.

Känslan som vällde upp inom Johanna var en blandning av förvirring och plötslig nervositet. Hela situationen kändes fullkomligt overklig. Att fantisera om något förbjudet och galet var väl en sak, men att plötsligt ställas inför samma fantasi i verkligheten var lika oväntat som chockartat.

– Menar du allvar…? viskade hon.

– Vad ser det ut som? svarade Martin.

Det var ingen tvekan om att han älskade det här – hon kunde se det i hans kaxiga attityd och hans nöjda leende. Han njöt av att se hennes osäkerhet och känna att det var han som hade kontrollen. Nu var det inte hon som kunde diktera villkoren i kraft av sin status och sin inkomst. Att arrangera den här fantasin verkade ha gett honom tillbaka något av den självkänsla Johanna så länge hade önskat att han skulle hitta. Även om situationen var vansinnig så gillade hon vad hon såg i hans blick.

Utan att hon egentligen hade fattat ett medvetet beslut tog Johanna några steg framåt och sjönk ned på knä framför Martin. Hon insåg att om hon tänkte efter så skulle hon aldrig våga gå vidare. Hon kunde se hur Martins lem snabbt hårdnade, och hon mötte hans blick och höll den i några sekunder innan hon sänkte huvudet och tog hans väntade kuk i munnen. Runt omkring sig hörde hon hur ett nöjt sorl spred sig i rummet när åskådarna kunde konstatera att Johanna verkade villig att göra vad som förväntades av henne.

Martin smekte henne över håret och gav ifrån sig en vällustig suck. Johanna kände hur han växte och styvnade mellan hennes läppar, och hon sög honom aggressivt tills hans kuk stod stenhård i sin fulla längd. Hon tog honom så djupt i munnen som hon kunde och kände hans kukhuvud pressa mot svalget tills första kväljningen kom och hon långsamt höjde huvudet och lät tungan kittla den känsliga huden precis under hans ollon. Martin skrattade till.

– Jävlar! Jag hoppades att du inte skulle banga ur, men shit, jag trodde inte du skulle vara så kåt!

Johanna kände hur det sög till i underlivet av något som faktiskt var genuin upphetsning. Kanske skulle hon kunna inte bara ta sig igenom det här utan rentav uppskatta det? Hon slukade hans kuk igen och lät fogligt Martin styra hennes rörelser med ett fast grepp i hennes hår. Så hörde hon hans röst, skrovlig av kåthet:

– Kom igen, grabbar. Det är fritt fram…

Plötsligt var hennes kropp täckt av ivriga manshänder som smekte, kramade och klämde. Någon drog hennes svarta topp över hennes huvud medan någon annan snabbt och flinkt fick upp spännet på bh:n. Ytterligare någon fumlade med dragkedjan på hennes jeans, men innan han hade fått upp den helt kände hon hur ett par händer tog ett stadigt grepp innanför linningen och ryckte ner både jeans och trosor över hennes stjärt. Johanna hamnade platt på mage på golvet när byxorna slets av henne med milt våld. Någonstans hörde hon en söm spricka. Hon hade aldrig blivit avklädd så snabbt och effektivt.

Martin hjälpte henne upp i knästående igen. Johanna var omtumlad av den hetsiga uppvaktningen och kände ett stygn av oro: hur skulle hon orka med fortsättningen om de var så vilda redan nu?

– Jag tror du har något som de vill ha, log han och gav henne en hastig kyss.

– De är ju helgalna, flämtade Johanna.

– Lita på mig, älskling, jag har koll på läget, viskade Martin.

Så lutade han sig tillbaka i soffan och grep tag om sin kukrot igen.

– Du har ett jobb att avsluta, sa han högt och belönades med skratt från några av killarna.

Johanna intog sin plats framför Martin och lät honom styra in kuken mellan hennes läppar igen. Nu var hon omgiven av en tät klunga av män, hon hade ingen aning om hur många, och kände hur deras händer utforskade varje vrå av hennes kropp. Någon kramade hennes fylliga bröst, andra smekte henne över ryggen och längs låren, och en hand vilade på hennes huvud och såg till att hon hade munnen full av Martins svällande lem. Flera händer trevade mellan hennes ben och hon kved till när ett par fingrar hittade in mellan blygdläpparna och tryckte sig djupt in i hennes trånga fitta. Johanna insåg att hon var fuktigare än hon riktigt hade insett. Någon daskade till henne över stjärten ett par gånger, ljudliga klatschar som sved till. Johanna gav ifrån sig ett litet pip och hörde hur några av killarna runt om henne skrattade.

– Nu kör vi, tjejen. Är du redo? sa en djup röst bakom henne.

Johanna kastade en blick över axeln och såg en muskulös man i 30-årsåldern med rakad skalle gå ner på knä bakom henne. Han var klädd i en svart t-shirt men var naken på underkroppen och ståtade med ett massivt stånd. Han tog sin grova kuk i ena handen och styrde den mot Johannas bakdel med ett varglikt flin på läpparna. Bakom honom såg Johanna bara en vägg av halvnakna män som väntade på sin tur. En plötslig känsla av panik flammade till i magtrakten när hon insåg att det här var allvar – de tänkte knulla henne allihopa.

Men i nästa ögonblick hade Martin styrt henne tillbaka mot hans väntande kuk med ett bestämt grepp i hennes hår samtidigt som den skallige trängde in i hennes fitta, fattade tag om hennes höfter och började stöta djupt och tungt i henne, och Johanna insåg att hon inte hade mycket att välja på. Den skallige grymtade belåtet.

– Faan, så trång och skönt hon är, frustade han. Vilken brud du har, Martin.

Martin skrattade till. Johanna sneglade upp och sökte hans blick men han var upptagen med att betrakta vad som utspelades framför honom. Han hade fått sällskap i soffan av en annan kille, en lockigt blond grabb som inte kunde vara mycket mer än 17-18 år och som tittade hungrigt på henne medan han smekte sin styva kuk. Hon mötte och höll hans blick, sög på Martins ollon och lät sedan tungan kittlande glida längs kukskaftet hela vägen ner till roten och tillbaka upp. Hon såg den febriga åtrån i killens ögon när hon sög in Martins kuk i munnen igen.

Den skallige knullade henne med kraftfulla, rytmiska stötar, och nu hörde hon hur Martins började stöna tyst. Hon kände igen tecknen: han närmade sig utlösning. Hans lem pulserade mellan hennes läppar och plötsligt kände hon hans hand ta ett fast grepp om hennes nacke och trycka ner henne hårt över kuken. Martins kropp ryckte till när det gick för honom och han tömde sig i kraftiga kaskader. Johanna kunde bara svälja medan smaken av sperma fyllde munnen. Martin gav ifrån sig ett lång, vällustig suck innan han sjönk tillbaka i soffan. Johanna lyfte huvudet ur hans skrev och flämtade halvkvävt. Martin strök henne över håret.

– Du är fantastisk, gumman, sa han.

Så gav han killen bredvid i soffan en vänskaplig klapp på axeln.

– Ta hand om min tjej nu, Jonas.

Martin reste sig ur soffan och försvann ur Johannas synfält samtidigt som blonde Jonas mjukt men målmedvetet förde hennes huvud mot sin kuk. Johanna gapade och tog emot hans styva lem medan två andra killar slog sig ned på de lediga platserna i soffan. Bakom henne drev den skallige in sin stake i henne en sista gång innan han hastigt drog sig ur henne.

– Näste man ombord, hojtade han muntert och belönades med skrattsalvor.

Johanna kände hur en ny man tog plats bakom henne och en lång hård kuk gled in i hennes väloljade fitta. Hon försökte se vem det var men Jonas höll hennes huvud mellan sina båda händer och gav henne ingen möjlighet. Allt hon hörde var de tunga flåsande andetagen från mannen bakom henne och hon kände hans grova händer gripa om hennes slanka midja. Någon fångade hennes ena bröst och nöp till om bröstvårtan. Hon nästan bet till i Jonas kuk. Mannen bakom henne hamrade in sin kuk i henne med ännu större entusiasm. Johanna gav ifrån sig ett dämpat skrik när en kort men intensiv orgasm plötsligt exploderade i henne.

J– Jävlar, tjejen är verkligen på gång, muttrade en skrovlig röst bakom henne.

Den lilla del av Johanna som fortfarande förhöll sig sval och analytisk var förvånad över hur villkorslöst hon kapitulerat och gett sig hän. Hon hade trott att hon var ganska nöjd med att låta fantasierna förbli fantasier, men när hon nu konfronterades med dem som intensiv, svettig verklighet svarade hennes kropp med större hetta än hon någonsin hade trott.

Hon hann knappt hämta andan förrän hon fick en ny kuk i munnen, samtidigt som näste man klev på bakifrån. Killarna verkade ha hittat sin rytm och det dröjde inte länge förrän Johanna hade tappat räkningen på hur många hon tagit emot. Hon kände hur svetten trängde fram och håret klistrade i pannan. När starka händer till sist hjälpte henne upp och handgripligen placerade henne på rygg på soffbordet kände hon hur benen darrade och hur knäna ömmade efter så lång tid på alla fyra på det hårda golvet. Hon hann se en skymt av Martin som satt sig i en av fåtöljerna och betraktade skådespelet med simmig blick. Hans kuk hade rest sig igen och han smekte den lätt men gjorde ingen ansats att delta.

Så skymdes han av en naken underkropp när en storvuxen, aningen överviktig man som såg ut att vara 40-45 år och definitivt hörde till de äldre i sällskapet ställde sig på huk över Johannas huvud och placerade ett grovt ollon mot hennes läppar. Johanna öppnade munnen och tog emot honom, och han började munknulla henne lugnt men djupt medan han hummade belåtet för sig själv. En kort, välbyggd kille med latinamerikanskt utseende föste isär hennes lår och stötte utan preludier in sin grova kuk i fittan. Ytterligare en tredje ställde sig grensle över henne på soffbordet och pressade ihop hennes runda, fasta bröst runt sin svällande lem. Hans grova ollon stötte mot hennes hals när han knullade henne mellan brösten. Den storvuxne pressade sin kuk djupare in i hennes mun. Johanna fick kämpa för att kontrollera kväljningarna och kippade efter andan. Bordet knakade svagt i takt med deras samlade attacker men höll.

Efter några rundor på bordet hamnade Johanna grensle över en välbyggd, mörklockig man i soffan. Hon var redan matt i hela kroppen av den genomkörare hon fått hittills, men fortfarande verkade de flesta av killarna fulla av energi. Faktum var att nästan ingen av dem hade kommit än. Johanna orkade knappt rida mannen under sig, men det gjorde inte så mycket: han lade armarna om hennes midja och stötte ivrigt upp i henne med sin långa, stenhårda lem. Bakom ryggstödet på soffan turades två av de yngre grabbarna i sällskapet om att fylla hennes mun. Hon kunde känna smaken av sina egna safter på deras kukar. Johanna kände sig som ett litet djur, som en samling instinkter. Överallt omkring henne väntade stora, hårda manslemmar och hon tog sig an dem i ett hungrigt rus. Männen bytte plats, turades om. I de korta pauserna mellan penetrationerna kände hon hur det bultade dovt mellan benen, som ekon av alla hundratals, tusentals stötar hon hade tagit emot. Kåtheten, utmattningen och sexuell njutning på en nivå hon aldrig tidigare upplevt fick det att gå för henne igen, och lite senare en tredje gång. Johanna skrek ut sin njutning. Männen skrattade. Någon klappade i händerna.

I sitt smått omtöcknade tillstånd hade Johanna ingen aning om exakt hur många det var som omgav henne, men hon var säker på att hon haft dem alla i sig både en och flera gånger. Så såg hon Martin framför sig. Hon halvlåg framstupa i soffan med armbågarna vilande mot ena armstödet medan någon dunkade på henne bakifrån i raskt tempo – hon hörde det fuktiga klatschandet av hud mot hud. Martin satte sig på huk och strök en svettig hårtest ur hennes ansikte.

– Du är helt otrolig, vet du det? sa han.

– Är det långt kvar? mumlade Johanna. Jag vet inte om jag orkar mycket mer…

Martin log.

– Du är inne på upploppet nu, älskling. Kämpa på en liten stund till. Det är min tur nu.

Han reste sig upp och mannen bakom henne drog sig ur och lämnade soffan. Med ett bestämt ryck i hennes hår fick Martin upp henne på skakiga ben och föste sedan ned henne på knä vid soffbordet. Han fångade båda hennes armar och band snabbt och flinkt ihop hennes handleder bakom ryggen med något som kändes som ett bälte. Johanna låg hjälplöst framstupa över bordet när Martin tog plats bakom henne och stötte in sin kuk i hennes blöta, välplöjda fitta. Han högg tag i remmen som fjättrade hennes händer och började knulla henne hårt och aggressivt, med en passion som hon inte hade känt på väldigt länge. De hårda stötarna fick Johanna att flämta och kvida gällt.

 

Plötsligt hade hon den storvuxne 45-åringen framför sig. Han runkade sin grova kuk alldeles intill hennes ansikte och hon hörde på hans korta, stötiga andhämtning att han var på väg att komma. Utan att för ett ögonblick slå av på takten hög Martin tag i hennes hår och drog hennes huvud bakåt så att hennes ansikte vändes upp mot mannen framför henne.

– Gapa, tjejen. Gapa så ska du få, väste han och böjde på knäna för att komma närmare.

Johanna lydde fogligt och belönades nästan omgående med en klibbig laddning sperma som träffade hennes kind. Nästa stråle var mer välriktad och landade på hennes tunga. Mannen frustade nöjt när han kramade fram den sista droppen säd.

– Du sväljer väl ordentligt nu, gumman, hördes Martins röst bakom henne.

Johanna hade aldrig varit särskilt förtjust i att få sperma i munnen men nu tvekade hon inte ens. Hon blundade och lät den tjocka, bittersalta vätskan rinna ner i halsen. Hon gillade inte smaken nu heller, men det kändes snuskigt på ett bra sätt. Hade hon knullat med ett rum fullt av främmande män kunde hon inte gärna vara fin i kanten när det gick för dem.

Martin slog av på tempot en aning men fortsatte att knulla henne rytmiskt och bestämt med ett grepp om hennes fängslade handleder och ett annat i hennes hår. En efter en, ibland två eller tre åt gången i takt med att de närmade sig orgasm, kom killarna fram och sprutade sina satser i hennes mun och ansikte. Hon hade ingen som helst möjlighet att komma undan regnet av varm säd som snart täckte hennes näsa, kinder och haka. Lukten och smaken av sperma fyllde hennes sinnen tillsammans med det stadiga, dova dunket av Martins kuk i hennes fitta. Somliga laddningar var tunna och lätta att svälja medan andra var betydligt tjockare och klibbigare. Johanna kämpade tappert och fick ner dem allihopa.

Sist i raden kom av en underlig slump samma kille som varit den allra första att sätta på henne långt tidigare, den muskulösa killen med rakat huvud. Av någon anledning mindes Johanna just honom, medan de övriga flöt ihop en ansiktslös massa. Mjukt tog han tag om Johannas haka och placerade sitt ollon mot hennes underläpp. Några mjuka handrörelser var allt som behövdes och han kom med ett dovt stön. Han sprutade långa, rikliga strålar och varenda droppe hittade vägen in i hennes mun. Johanna gjorde sig beredd att svälja, men han höjde ett finger och hejdade henne.

– Ajaj, inte än. Det kommer mera.

Han gjorde en gest och Martin lämnade sin plats bakom henne. Hans kuk glänste av hennes fittsafter. Han tog ett nytt tag i hennes hår och runkade hastigt framför hennes öppna mun. Han gav ifrån sig en enda kort grymtning när det gick för honom, och nya kaskader av sperma sprutade in mellan hennes läppar. Nu hade hon två satser i munnen, och det var inga små mängder heller. Den skallige log.

– Kom igen nu, Johanna, du kan inte snubbla på mållinjen, sa han.

Johanna lutade huvudet bakåt. Sperman rann långsamt ner i hennes hals, lite för tjock för att det skulle vara behagligt men med ett par-tre försök lyckades hon få ner alltihop. Med spermasmaken stark i munnen kollapsade hon flämtande över den kladdiga bordsskivan och blundade medan hon hörde tjoanden och applåder från grabbarna.

 

Och så var det över. Johanna kände utmattningen i hela kroppen tillsammans med en märklig tillfredsställelse. Fortfarande bakbunden, lätt omtöcknad, svettig och spermakladdig låg Johanna stilla och bara hämtade andan medan hon hörde hur männen klädde på sig samtidigt som de tackade Martin för inbjudan och skämtade om ”nästa gång”.

Hon kände Martins händer som lossade bältet kring hennes handleder. Hon var öm både här och där och vinglade till när hon försökte resa sig. Martin hjälpte henne och lade en stödjande arm om henne. Den tunga dörren slog igen när den siste i gänget gick. De var ensamma kvar.

– Hur mår du, gumman? sa Martin mjukt.

– Det är lugnt, sa Johanna. det är okej. Jag känner mig bara… lite överkörd.

Martin skrattade till.

– Du har just haft sex med 25 killar. Du kan nog räkna med lite träningsvärk i morgon, log han.

Det sög till i magen på Johanna. 25 stycken? Hon orkade inte tänka närmare på det, inte just nu, men kände en märklig blandning av skam och stolthet inombords. De skulle definitivt behöva prata igenom det som just hade hänt, men det fick vänta tills hon själv hunnit smälta upplevelsen.

– Var är mina kläder? mumlade hon och såg sig förvirrat omkring.

– Ah, just det, sa Martin skuldmedvetet. Jag undrar om några tog med sig souvenirer för det enda jag hittar är linnet.

Martin höll upp Johannas svarta linne. Det var fläckigt av sperma och ena axelbandet hade gått sönder.

– Men det är ingen fara, fortsatte han uppmuntrande. Bilen står precis utanför så…

Johanna var tvungen att sätta sig. Hon kände sig yr. Inte nog med att hon hade blivit påsatt av ett kvarts kompani, hon skulle dessutom bli tvungen att åka hem utan en tråd på kroppen. Hon skrattade till och gav sedan ifrån sig en lång, tung suck när tröttheten överväldigade henne. Hon ville ta en dusch och sen sova. Länge.

– Martin?

– Ja, gumman.

– Lova mig en sak. Nästa gång planerar vi tillsammans. Okej?

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen