Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Penisringar – hur och varför du bör prova dem ♾️

Det här med att använda penisring, vad är egentligen grejen? Vad är de till för? Om du är helt ny inom världen av penisringar och är nyfiken på att prova kommer den här informationen förhoppningsvis vara till hjälp.

Varför använder man en penisring?

Det finns flera anledningar till varför det är till fördel att använda en penisring:

  • Den hjälper dig behålla din erektion längre
  • Den gör din erektion hårdare
  • Den får din penis att svullna upp och se större ut
  • Du får hårdare och mer intensiva orgasmer
  • Den hjälper dig hålla längre

Det är många som tror att en penisring endast är för de med erektionsproblem och att man inte alls har någon användning för det om man själv inte lider av det men detta stämmer inte. En penisring går utmärkt att använda även om man inte har problem med erektionen och kan vara en väldigt trevlig extragrej på egen hand eller ihop med en partner. En penisring under oralsex t.ex ger en helt ny känsla då den ökar känseln och gör att du känner ännu mer när du har din penis i din partners mun.

Hur fungerar en penisring?

Kort förklarat så stryper den blodtillförseln så att blodet i penis inte rinner ut lika snabbt, vilket gör att du kan hålla din erektion längre och förhöja din sexuella upplevelse. Det är ungefär som att stänga portarna i en sluss.

Hur använder man en penisring?

Först och främst; se till att ansa området kring penisroten innan du använder dig av en penisring. Detta för att undvika obehag och smärta när man trär på, justerar eller tar av ringen då de lätt kan snurra in sig i håren.

Använd glidmedel. Ta en liten klick glidmedel för att enkelt trä på och av ringen och för att undvika att den skaver. Var dock försiktig så du inte tar för mycket, då kommer den glida av.

Bestäm dig för var du ska ha den. En penisring kan användas precis under ollonet, runt penisroten eller runt både penisrot och testiklar. Prova dig fram och se vad som känns bäst och se till att du har listat ut detta innan du har samlag med en partner, för att förenkla processen.

Vilka varianter av penisringar finns det?

Penisringar med stretch är de som de flesta nybörjare vänder sig till innan man vet exakt vilken storlek man letar efter då de är enkla att trä på och ta av just tack vare flexibiliteten i materialet. Även om de är ett bra alternativ de första gångerna man provar att använda en så är det inget man ska använda i längden då de pga att de är stretchiga antingen sitter för tight eller för löst, vilket inte ger en tillräckligt tillfredsställande passform och funktion.

Ställbara penisringar finns i flera olika varianter med t.ex en kula, kardborrband eller med knappar som gör att man kan ändra storleken. Dessa är populära och också ett utmärkt alternativ för nybörjare då de går att dra åt precis så mycket eller lite som man önskar.

Solida ringar är ofta gjorda i t.ex metal och sitter åt ordentligt plus att det ger en mer ”kinky” känsla vilket många gillar. Viktigt att tänka på att inte använda dessa om man är nybörjare då passformen måste vara perfekt och de är svårare att ta av, så man bör ha erfarenhet innan.

Vibrerande ringar finns i en uppsjö av varianter och i flera olika material, färger och former. Att kombinera penisring och vibrator tillför inte bara en extra stimulans för dig som bär den utan det gör det även skönare för en eventuell partner också.

Hur vet jag vilken storlek jag ska ha?

För att hitta rätt storlek på penisring så behöver du mäta och enklaste sättet att göra det på är helt enkelt att ta fram ett måttband, öppna gylfen och börja.

Enklaste sättet är att använda ett måttband (har du inget så behöver du inte oroa dig, vi har ett knep för det också) och så virar du det runt basen (alltså där penisen möter kroppen) vid erigerat tillstånd. Om du vill bära penisringen runt såväl penis som testiklar så får du även mäta kring roten på testiklarna. Exempel på båda metoderna finns på bilder nedan.

Om du inte har ett måttband så kan du använda dig av en bit snöre och en penna istället. Gör precis som beskrivet ovan fast med tråden, se till så att snöret inte sitter åt för mycket och skär in i huden dock, då kommer måttet bli för tight. Markera sedan på snöret där det går ihop med änden och mät med t.ex en tumstock eller linjal.

Ett tips är att mäta två-tre gånger och sedan ta genomsnittet att utgå ifrån, då det ibland kan skilja sig en aning vid varje mätning.

När du gjort detta så behöver du omvandla omkretsen till diameter. Ta dina mått och dividera dem med 3,14 (eller Pi, som det också heter) så vips har du fått fram rätt diameter för just din penis.

Något annat som är viktigt att tänka på?

Kom ihåg att köpa penisring är inte som att köpa t.ex kläder där det inte gör något om storleken varierar en aning, det är viktigt att det sitter som det ska och man ska aldrig låta penisringen kapa blodtillförseln helt och hållet (precis som med vilken annan lem som helst på kroppen). En penisring ska sitta åt men det ska aldrig göra ont eller kännas obekvämt. Du bör heller aldrig använda en penisring i mer än max 30 minuter då det trots allt är en ansträngning för penis att tvinga blodet att cirkulera på samma plats under en längre stund. Upplever du att det känns som att det sticker i din penis eller att den svullnar upp mer än den lilla mängd som är vanligt bör du avlägsna ringen omedelbart.

Är du nyfiken på att använda penisring så har vi på More Than Love ett stort sortiment att välja mellan. Du hittar alla produkter här.

Glöm inte följa oss på sociala medier!

3 kommentarer

MK3 år sedan
Att använda en lagom stor penisring av gummi som även innefattar pungen gör det vansinnigt skönt😊 Personligen kan jag tycka att för små ringar sitter alldeles för hårt, och stryper blodtillförseln för mycket eller helt. Lagom är skönt. Det finns ringar av ganska mjuk silikon, men de har en tendens att röra sig, och är man inte helrakad kan det bli en del irritation😊 Jag använder en ring som är relativt tjock i materialet, och som naturligtvis är töjbar. Däremot "rullar" den inte som många tunnare ringar i mjuk silikon. Hur som helst, ett perfekt komplement till ensamsex eller tillsammans😊👌 Men stryp INTE flödet helt, för då kan du inte ha ringen på så länge utan att risk. Det behövs inte så mycket för att få det där lilla extra😉👌
Vi två3 år sedan
Tack för alla goda råd,,, ska testa om det är något för oss., tr och nog det, även om att vi är lite äldre så att säga
HenceMer än 4 år sedan
Jag har väldigt liten erfaren het av penslingar och tyckte att det såg lite vulgärt ut, Tills jag prövade en ollonring med kula.
Den var otroligt skön och satt perfekt bakom ollonet kulan tryckte skönt mot undersidan av strängen.
När förhuden är tillbakadragen sitter ringen snyggt på plats.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen