Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Våra topp 3 Homeparty-favoriter

Förutom våra två fysiska butiker i Trollhättan och Uddevalla samt webbutiken du befinner dig på just nu så ägnar vi oss även åt homepartyn. På homepartyn är stämningen helt annan än när man handlar på webb eller i butik och där skiljer sig även försäljningen en del när man har mer tid att känna och klämma på de fantastiska produkter våra säljare tar med sig. Här nedan tänker vi lista de tre produkter som är allra populärast;

1. Knipkulor

Varför ska man använda knipkulor?
Knipkulor använder man för att förebygga inkontinensbesvär, livmoderframfall och för att få ett bättre sexliv. En vältränad och stram bäckenbottenmuskulatur ger dig kraftigare orgasmer och genom att knipa aktivt under samlag stimulerar du både dig själv och din partner. Ju mer muskler du har desto mer kan du känna under en orgasm och ditt sexliv blir då också bättre.

Inkontinensbesvär
Inkontinensbesvär beror oftast på att slidmuskulaturen blivit förslappad vilket leder till att man får det svårare att hålla tätt. Första tecknen är vanligtvis läckage vid hosta, nysningar och hopp. Inkontinensbesvär är i dagens samhälle ett stort problem hos många kvinnor.

Livmoderframfall innebär att inre organ tappar fästet, ramlar ner och buktar ut ur kroppsöppningar, vid livmoderframfall faller livmodern ner mot slidan. Ibland kan också främre eller bakre väggen av slidan bukta ner.

När ska man börja använda knipkulor?
Det är aldrig för tidigt att börja träna med knipkulor, även om man inte har några besvär så får man alltid ett bättre sexliv av att använda dem. Barnmorskor rekommenderar vanligtvis knipkulor till kvinnor som väntar barn för att stärka muskulaturen innan förlossningen. Det är givetvis viktigt att fortsätta med knipkulorna efter förlossningen (när man är helt läkt) för att bygga upp muskulaturen igen. Har du inte tränat med knipkulor tidigare och är över 25 år rekommenderar vi verkligen att du gör det.

Instruktioner
Applicera lite silikonbaserat glidmedel på kulorna och för sedan in dem båda i vaginan. Låt dem vara inne i kroppen under tiden som du rör på dig, exempelvis när du dammsuger, promenerar eller hoppar runt på gymnastikgolvet. Du märker knappt att du har kulorna i dig. Rekommendationen är att du tränar med dem ca 20 min varannan dag. Till en början ska du bara träna en liten stund för att sedan öka successivt (för att förhindra träningsvärk). Precis som med all träning kan du svettas och det ser ut som vitt skum på knipkulorna men det är inget att oroa sig för. När bäckenbottenmuskulaturen är stark kan du träna upp till en timme varannan dag.

Kan knipkulor fastna?
Knipkulor kan aldrig fastna eller vandra in i kroppen, skulle du ändå uppleva att kulorna sitter fast eller att du inte når utdragssnöret så slappna bara av. Vi lovar att de kommer ut.

Vad finns det för olika sorter?
När det kommer till knipkulor så finns det en hel uppsjö av olika färger, former och storlekar. Oavsett om man är nybörjare eller ej när det kommer till knipkulor så rekommenderar vi de med lösa kulor inuti, då rörelsen får underlivet att reagera och hjälper till att knipa åt dig. Vårat just nu mest populära märke är See You Bloom som finns i två storlekar och tre olika färger. De är gjorda i mjukt, kroppssäkert silikon och varken skaver eller känns obehagliga att använda.

Förutom att använda knipkulor till träning finns det även de som är ämnade att skänka njutning och de som säljer allra bäst är utan tvekan We-Vibes Bloom. Bekvämt utformad i silkeslent silikon så har Bloom djupa vibrationer som vibrerar med tio unika lägen och mönster. Genom att träna upp dina PC-muskler så ökar du även blodflödet vilket kan leda till starkare orgasmer, ännu lättare. Bloom såväl tonar som stärker dina PC-muskler vid varje användning. När dina muskler blir starkare ökar du intensivteten genom att byta till en tyngre vikt. Bloom är 100% vattentät, vilket gör att den kan njutas av även i dusch eller bad samt gör rengörningen lekande lätt. De tre progressiva vikterna ligger på 10g, 30g, samt 45g. Bloom går även att styra med mobilen och med We Vibes app We Connect kan du enkelt välja mellan något utav de förvalda vibrationslägena eller skapa ett eget unikt i realtid med hjälp utav din mobiltelefon.

(Hela vårt sortiment av knipkulor går att finna >här<)

2. Indisk Kärleksolja

Vår Indiska Kärleksolja har varit en favorit sedan start - med all rätt. Den doftar förföriskt och innehåller feromoner som verkar attraherande på de i närheten av denna sensuella doft som är inspirerad av Kamasutra. Denna erotiska massageolja är oljebaserad, vilket ger mjuk och len hud och kan även användas i badet om så önskas. Finns i 100ml och 200ml.

När homepartydeltagarna suttit och känt doften av den här fantastiska oljan ett tag så märker man sakta men säkert av dess lusthöjande effekt och det faktum att den luktar olika på varje person gör att den blir som en personlig parfym, vilket bidragit till att den blivit en sån storsäljare. Vi rekommenderar den såväl vid förspelet när du vill ge din partner en härlig massage eller för utekvällen när du vill dofta extra förföriskt.

(Mer information finner du >här<)


3. More - Tickler

"Men oj, vad är det här för vibrator?" är frågan som alltid dyker upp när man visar någon vår More Tickler. Tickler, eller "Ankan" som vi också refererar den till, är en av fyra vibratorer som vi på More Than Love själva har designat och på kort tid har den trots sitt annorlunda utseende blivit en stor favorit. Dess svarta silikonyttre och gulddetaljer får den att se exklusiv ut och är såväl uppladdningsbar som helt vattentät. Tickler erbjuder sex olika styrkor på vibration och 10 olika vibrationsfunktioner som sprider sig genom de två kraftfulla vibratorerna som är placerade i toppen på vardera vinge. Den är ergonomiskt utformad för att enkelt stimulera din kropp, på otroligt många olika sätt, framförallt vid förspel och oralsex.

För dig med vagina kan Tickler användas för att utvändigt stimulera klitoris och blygdläppar. Vid införande av en vinge i slidan stimuleras slidväggarna samtidigt som den andra vingen stimulerar analöppningen alternativt klitoris. Vid införande av båda vingarna stimuleras slidväggarna och vid långt införande lägger sig vingarna på var sin sida om livmodertappen och stimulerar AFE-zonen och P-punkten på samma gång.

För dig med penis kan Tickler användas för att stimulera testiklarna och penis, lägg gärna en vinge på vardera sida om penisen och låt vibrationerna omfamna den. Vid införande av en vinge i anus stimulerar den andra vingen mellangården och testiklar.

(Mer information finner du >här<)

Ett homeparty med More Than Love innebär såväl skratt som mycket information och smarta tips och tricks för ett bättre sexliv - och kanske upptäcker du stimulans och njutning du aldrig ens visste var möjlig. Är du intresserad av att få mer information och kanske boka ett eget party kan du besöka en av våra butiker i Trollhättan eller Uddevalla, ringa oss på 0765555716 eller klicka på bilden nedan.

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen