Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Experter varnar: Sluta använd tandkräm på din penis!

Sedan urminnes tider har män varit oroliga över hur länge de kan hålla sig i sängen och antalet metoder som använts för att öka deras uthållighet är förmodligen fler än vi kan gissa.

Nu finns det dock en Do It Yourself-trend som blivit väldigt populär senaste tiden och som sprider sig främst via Youtube och Reddit-poster, något som fler experter varnat för då det är direkt både skadligt och smärtsamt för ditt känsliga underliv.

Vad trenden går ut på är att använda tandkräm på ollonet som ett sätt att öka uthålligheten och i ett Reddit-inlägg står det bland annat att detta kommer att; ”ta bort för tidig utlösning och erektil dysfunktion utan några farliga mediciner – och du kommer hålla dig i 30 minuter längre.”

Detta är dock något som bland annat konsultapotekaren James O’Loan från England, som såväl flertalet andra experter, varnar för är en väldigt skadlig trend och som definitivt varken hjälper mot för tidigt utlösning eller erektil dysfunktion.

”Kemikalierna och blekmedlet i tandkrämen kan vara extremt irriterande för känslig hud”, säger James O’Loan. ”Om du använder det på dina genitalier så kan du riskera en mild brännskada men också blåsor och ärrbildning. Tandkräm ska heller aldrig användas som glidmedel.”

Istället för att riskera brännskador och ärr i strävan efter att hålla längre i sängen så rekommenderar vi på More Than Love att man använder produkter som faktiskt är gjorda för detta ändamål, så som t.ex delay-sprayer eller geler eller specifika tabletter som hjälper dig förhindra för tidig utlösning (vårt sortiment av dessa hittar du >här<).

En annan metod som hjälper på lång sikt är att träna upp sin PC-muskel (Musculus Pubococcygeus) även kallad "sexmuskeln", som är en muskelgrupp mellan svanskotan och blygdbenet vars funktion är att kontrollera urinering och stadga organen kring det området. Vid orgasm så jobbar denna muskel på så vis att den rytmiskt drar ihop sig och slappnar av under hela orgasmförloppet och det är alltså denna muskel man kan träna för att hålla längre under samlag.

Hur tränar man då denna muskeln? Jo, det ska vi berätta:

Enklaste sättet att träna upp PC-muskeln är att först och främst göra det på egen hand. När du onanerar, känn efter när du börjar närma dig det där kritiska ögonblicket då det är svårt att hålla emot att vilja fortsätta för att nå klimax, pressa sedan fingrarna runt frenulum (strängen bak på ollonet) och spänn PC-muskeln (samma muskel som du spänner när du kissar och vill strypa strålen). Håll kvar och vänta 30-40 sekunder tills du känner att upphetsningen lagt sig, fortsätt sedan onanera och upprepa proceduren när du än en gång känner att du börjar närma dig klimax. Poängen är att försöka se hur många ”vågor” du klarar innan du inte kan hålla dig ifrån att ejakulera. Klarar du minst fyra så är det godkänt! Fortsätt sedan med detta under de gånger då du onanerar.

För att fortsätta med träningen även under samlag så är det superviktigt med kommunikation då du inte kan göra samma sak med att pressa fingrarna runt ollonet under penetrering, enklast är det då om din partner sitter ovanpå och du kan be hen att vara stilla medan den där intensiva upphetsningen lägger sig och sedan kan ni fortsätta. Enligt studier så finns det en gräns runt 20 minuter där det blir lättare att hålla på längre om man klarat sig de första 20 minuerna. Ha detta som mål och du kommer att höja hjärnans toleransnivå på hur mycket stimulering du klarar av utan att det blir ”för mycket”.

Gradvis kommer du att förlänga din utlösning, dina orgasmer kommer att bli starkare och du kommer kunna slappna av lättare och prestera bättre vid samlag när du vet att du inte behöver oroa dig för att komma för snabbt.

Så glöm det där med tandkräm – letar du efter en snabb lösning har vi flera användbara produkter och vill du ha en mer hållbar, långvarig lösning är det träning som gäller.

 

1 kommentar

JacksonMer än 4 år sedan
Ik genas mijn erectiestoornis met een kruidenmedicijn Email Robinsonbuckler11 @gmail .com ..................
Snelle ejaculatie
Erectiestoornissen
Onvruchtbaarheid / impotentie
Prostaatprobleem
Laag aantal zaadcellen
Huidinfectie
Fibroid Tumor
Oogprobleem
Suikerziekte
Artritis
Hypertensie
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen