Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

10 saker i sexlivet som förändras när du får barn 👶

Har du inte hört talas om uttrycket "Bolibompasex" är det stor chans att du inte har några barn ännu. När den där magiska och fantastiska förändringen sker i livet och ett barn kommer in i ens liv så får man räkna med många förändringar - inte allra minst gällande sexlivet. Här är 10 saker som många upplever ändras i sexlivet när man fått barn;

1. Den där snabbisen man tog när man kände sig spontan och galen är nu plötsligt det enda man hinner med. Det där med ett långt förspel där båda får tid att ge och ta, själva samlaget och efter-goset kortas istället ner till en femminutare där det är ett rent mirakel om båda lyxas nå klimax.

2. Ni känner att de där snabbisarna inte är tillräckligt och vill ta er tid att verkligen gå all in och tända gnistan igen, så ni skaffar en barnvakt, bokar hotell, klär upp er och gör er redo för en natt med bara varandra. Vad händer? Tio minuter efter ni lagt er i den där mjuka, nybäddade hotellsängen så tar den tröttheten ni kämpat med över och ni somnar. Nåväl, att få sova ut är ju alltid något i alla fall.

3. Den där upphetsande spänningen med att kanske bli ertappad under akten känns plötsligt som en ren mardröm efter den där gången då fyraåringen dök upp utan förvarning vid sängkanten...

4. Det där "Bolibompasexet" som vi nämnde innan; stunden då barnet sitter som förtrollade och inte kan slita ögonen från tv'n är det perfeka ögonblicket att smyga undan i en halvtimme och tillföra lite action mellan lakanen.

5. Den dagen barnet är stort nog att kunna gå och hälsa på sina kompisar på egen hand är en milstolpe i livet, inte bara för barnet utan även för dig som förälder. Förutom att dubbla, kanske tillochmed trippla den där snabbisen som ni vanligtvis brukar hinna med kan ni även klämma in en liten tupplur och vara såväl fulla av endorfiner som utvilade när barnet är påväg hem igen.

6. Brukade er tidigare rutin innan vuxenmyset vara att dricka ett gott glas vin, slå på någon lugn och härlig musik och tända lite ljus? Ja de tiderna är tyvärr förbi. Istället för att komma i stämning lär effekten bli att ni känner er sådär lagom mysiga i kroppen och istället somnar som ett nyvaggat barn.

7. Idén om att sex på ovanliga ställen enbart skulle vara något för barnfria, pigga och virila singlar är tyvärr bara hittepå. De där konstiga ställena som sexet blir till på är snarare till för desperata föräldrar som när det börjar tryta inte bryr sig om ifall de så är nere i källaren och letar julpynt eller i tvättstugan och ska hämta tvätten.

8. Det här med förspel har vi redan gått igenom; det hinns helt enkelt inte med. Något som däremot är ypperligt i tider då man inte har tid att låta fingrarna vandra över sin partners kropp är att använda dem för att skicka erotiska sms istället. Dock rekommenderar vi inte detta om barnet är gammalt nog att lura till sig din pinkod.

9. I början av ett förhållande och när man är nykär och svävar på moln så kan det där med att ha matchande underkläder och att trimma eller raka sig vara ett absolut måste innan din respektive ska vara där nere och pilla. Lika bra att inse att det bara är att släppa de där tankarna helt nu och ta alla tillfällen ni kan att ligga när chansen finns. Vi lovar att det tillochmed kommer att kännas ännu bättre när man inser att det inte måste vara perfekt för att det ska kännas fantastiskt.

10. Efter såväl förlossning som amning så kan det lätt kännas som att man plötsligt ska börja om och nästan är som främlingar på det sexuella planet. Istället för att känna er nedslagna av detta borde ni ta det som en chans att börja om! Ni kommer väl ihåg hur pirrigt det kändes att bara spontanhångla lite i hallen eller hur den där handen på låret i början av förhållandet kändes som blixtar i hela kroppen? Det kan ni känna på nytt.

Glöm inte följa oss på sociala medier!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen