Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Nu drar vi - hĂ€nger ni med? 🚚

Efter 15 år är det dags för något helt nytt...

Flera månader av planering, förberedelser och hemlighetsmakeri senare så kan vi med spänning och glädje berätta att vi den 29e januari klockan 17.00 öppnar vår nya butik på Sandviksvägen 1, Överby.

För att fira detta så kommer vi att ha en liten invigning med goodiebags värda 300-500kr till de 200 första som handlar för minst 300kr. Vi vet än inte hur läget ser ut i slutet av januari men kommer självklart att se till så att invigningen görs så Corona-säker som bara möjligt. Viktigt då att komma ihåg att det kan bli eventuella köer och väntetider utanför butiken då vi inte vill ha för många inne i butiken på samma gång. Vill man komma och handla och inte spendera för mycket tid i butiken så är ni mer än välkomna att besöka oss här på vår onlinebutik först för att kika på sortimentet och sedan snabbt och enkelt inhandla det ni är intresserade av.

Tack vare att vi uppgraderar till en större butik så kommer vi kunna erbjuda ett större sortiment och i och med att både butik och lager flyttar ihop så kommer vi även att ha fler produkter tillgängliga så att vi aldrig har tomt på hyllorna. Detta möjliggör dessutom att ni som väljer att hämta ut era beställningar i butik kommer att få dem mycket snabbare då vi inte behöver frakta beställningarna från vårt lager till butiken. Vi kommer även att utöka våra öppettider så att fler har möjlighet att besöka oss på såväl vardagar som helger. Butiken i Uddevalla kommer att finnas kvar som vanligt samt vår onlinebutik som har öppet dygnet runt.

Vi kommer att börja flytten inom kort, så ha tålamod med att det kan vara ett smärre flyttkaos i Trollhättebutiken, speciellt under de två sista veckorna av januari. Vi kommer även att behöva ha butiken stängd en kort period men då är ni mer än välkomna att maila oss på info@morethanlove.se eller skicka pm via Facebook så kommer vi att hjälpa er så gott vi kan med t.ex beställningar som ska hämtas ut i butik osv.

Nytt läge och ny lokal - men vi lovar att det kommer vara exakt samma kärlek och omtanke till våra kunder. Tack för 15 fantastiska år i Trollhättan centrum, nu vidgar vi vyerna och hoppas ni vill hänga med på resan â€ïžïž

 

Glöm inte följa oss på sociala medier!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlÀgg Ànnu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen