Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

5 tips som tar 69:an till nya höjder 👅

Delad glädje är dubbel glädje, särskilt när det kommer till 69:an. Här förstärker ni er egen njutning genom att tillfredsställa varandra. Att bådas njutning ligger i fokus gör den till en stor favorit hos många. Kan det bli bättre? Låt er inspireras av följande tips!:

1. Utforska omgivningen
De flesta par utför 69:an i sängen - men det finns många fler platser där det kan hetta till. Kanske har ni redan låtit fredagsmyset övergå till att inviga soffan, men har ni testat soffbordet? Ni behöver heller inte begränsa er till hemmet, en varm sommardag kan vara väldigt stimulerande att spendera utomhus. För den äventyrlige kanske bilens baksäte lockar, eller varför inte experimentera med en sexgunga? Se bara till att sexgungan stödjer er kombinerade vikt så att akten inte får sig ett abrupt och smärtsamt avslut.
 


2. Ställ inte till det
Många kör 69:an i missionären, alltså med en på topp och den andra under. Det kan verka bekvämt, särskilt för den som ligger ner, men det är en ställning som snabbt kan bli ansträngande för båda parter. Den som ligger ner måste exempelvis jobba mycket med nacken för att komma åt. Då kan det vara mer bekvämt att båda ligger på sidan, lite som att skeda. Det är ofta skonsammare för nacke och rygg, och benen slipper jobba så hårt. Ni kan även testa att ta stöd av kuddar för att avlasta.

3. Underbara händer
I och med att 69:an i grunden är en position för oralsex så är det många som glömmer bort resten av kroppen. Munnen och tungan lär ju ha fullt upp, men kanske har du en hand fri? Ett par retfulla fingrar är perfekta för att stimulera känsliga bröstvårtor! I 69:an har ni också en hel baksida nära till hands. Smek och utforska din partners erogena zoner, det förhöjer njutningen för er båda.
 


4. Fram med leksakslådan
Den för vuxna, såklart. 69:an behöver som sagt inte begränsas till enbart oralsex. En enkel bullet vibrator får lätt plats i handen och kan användas för att reta känsliga punkter. Medan tungan gör sin magi kan dildos och analpluggar bidra med inre stimulans. Allt blir bättre med sexleksaker!

5. Variera mera!
Tråkigt är det sista man ska ha under 69:an och att ständigt följa manus mister snabbt sin charm. Se 69:an som ett samspel där ni guidar varandra i vad som känns bäst för stunden. Matcha det din partner gör, eller visa med handling vad du vill och se hur din partner svarar. Byt tempo och testa att variera mellan att slicka, suga och blåsa. Gör det till ett utforskande, kroppen är full av erogena zoner.

Glöm inte följa oss på sociala medier!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlÀgg Ànnu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen