Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Prostatan - den gömda njutningspunkten đŸ€«Ordet "prostata" är något som just nu är på mångas läppar tack vare den fantastiska SVT-dokumentären "Anal Extas", vilket vi är otroligt glada över. Att utforska prostatan och prostatastimulans öppnar dörren för en helt ny och spännande sorts njutning som många helt förbisett eller funnit alldeles för pinsamt eller läskigt att prata om - det hoppas vi innerligt att det blir en ändring på nu!

Prostatastimulans är en praktik som kan ge sexuell njutning och hälsomässiga fördelar för de med penis. Prostatan, ofta kallad "mannens G-punkt", är en körtel som ligger ca 5cm in i analen just under urinblåsan och framför ändtarmen. Den spelar en viktig roll i det manliga reproduktionssystemet, bland annat genom att producera en vätska som ingår i sperman. Stimulation av prostatan kan leda till intensiva sexuella upplevelser och är ett sätt att utforska kroppens potential för njutning bortom de vanligaste sexuella teknikerna.

Hur Prostatastimulans Fungerar
Prostatan kan stimuleras både externt och internt. Extern stimulation sker genom tryck och massage av perineum, vilket är området mellan pungen och anus. För intern stimulation används fingrar eller speciellt utformade sexleksaker som förs in i ändtarmen för att nå och massera prostatan. Flera av dessa leksaker specifikt ämnade för just prostatan brukar ge simultan stimulans såväl utanpå som inuti för en ännu mer intensiv och njutningsfull upplevelse. De flesta av dem går dessutom att bära under samlag eller i samband med onani, vilket ytterligare förhöjer upplevelsen markant.
(Alla våra sexleksaker gjorda för just prostatastimulans kan du hitta HÄR)


Säkerhet och Komfort
Säkerhet och hygien är avgörande när det gäller prostatastimulans. Ett bra sätt att förbereda sig inför prostatasimulering är att rengöra sig själv med en såkallad douche, eller analdusch som det också heter. Med en analdusch sköljer du ur analen för att säkerställa att du är helt ren innan du själv eller någon annan är där och utforskar. Användning av glidmedel rekommenderas även starkt för att göra upplevelsen bekväm och för att förhindra skador. Vid stimulans av analen rekommenderar vi alltid att en använder ett lite tjockare glid och gärna ett som är silikonbaserat då dessa skyddar allra bäst. Det finns även specifika analglidmedel med avslappnande effekt för extra komfort. Det är också viktigt att använda sexleksaker som är designade för ändamålet, med en bred bas eller handtag för att förhindra att de glider in för långt. Efter användning ska sexleksakerna alltid rengöras noggrant med specifika sexleksaksrengöringsmedel.
(Alla våra sexleksaksrengöringsmedel kan du hitta HÄR)


Kommunikation och Samtycke
Som med alla sexuella aktiviteter är kommunikation och samtycke viktigt. Det är viktigt att diskutera och respektera gränser, använda skydd vid behov, och vara uppmärksam på sin partners reaktioner och komfortnivåer. Det är även viktigt att oavsett om du ägnar dig åt prostatastimulans på egen hand eller ihop med en partner ska det ske på ett lugnt och varsamt sätt för att undvika skador.

Hälsomässiga Fördelar
Förutom sexuell njutning kan regelbunden prostatastimulans ha flera hälsofördelar. Det kan hjälpa till att lindra symtom på prostataförstoring och bidra till bättre urinflöde. Vissa studier tyder på att det också kan minska risken för prostatacancer, även om mer forskning behövs för att fastställa dessa effekter definitivt.

Utforskande av prostatastimulans kan vara en berikande del av en persons sexuella repertoar, oavsett sexuell läggning. Det erbjuder ett sätt att utforska nya typer av njutning och kan även bidra till bättre sexuell hälsa. Som med alla sexuella praktiker är öppenhet, respekt och samtycke nyckeln till en positiv och njutbar upplevelse. Så för dig som ännu inte vågat - nu är tiden inne att uppleva en helt ny sorts njutning!


Glöm inte följa oss på sociala medier!

1 kommentar

Micke4 mÄnad sedan
Detta Ă€r ett vĂ€ldigt intressant Ă€mne, men som jag Ă€nnu inte riktigt prövat...đŸ€” Jag lĂ€r ju kika in hos er för att fĂ„ lite tips och rĂ€d🙏
Jag skulle Ă€ven vilja sĂ€ga att ni Ă€r tokbra, ni som finns i butiken👌
Jag Ă€r uppvuxen i Göteborg, och har besökt varenda liknande butik, men min upplevelse Ă€r att ni Ă€r de som bĂ€st har lyckats slĂ€nga alla löjliga stigman och all skam pĂ„ tippen👍 Personligen drivs jag inte av sĂ„dant, men har sett sĂ„ mĂ„nga besöka butikerna, och som smyger omkring som om detta fortfarande Ă€r nĂ„got förbjudet. Trist... SjĂ€lv har jag haft ett enormt givande snack med Åsa, som visat och förklarat nya manicker för mĂ€n, och nĂ„gon mer avslappnad person fĂ„r man leta lĂ€nge efter🙏😊

Det Ă€r fint att ni finns😀
LĂ€ste dagens TTELA (2024-03-10) dĂ€r ni fanns med. BerĂ€ttelserna om vilken nytta ni gör Ă€r fantastisk👌
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen