Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Tips för en mer kärleksfull Alla Hjärtans Dag - Ha en spadag tillsammans 🛀

Ett sätt som du kan förgylla din eller er Alla Hjärtans Dag är att ha en spadag hemma, vilket kan vara en underbar upplevelse, oavsett om du är ensam eller med din partner. Här är några tips för att skapa en avkopplande och romantisk stämning i ditt eget hem:

Förberedelser
*Stämningssättning: Börja med att sätta rätt stämning. Tänd doftljus eller använd aromaterapi för att sprida lugnande dofter. Spela gärna mjuk bakgrundsmusik för att höja atmosfären ytterligare.
*Komfort: Se till att rummet är bekvämt. Lägg fram mjuka handdukar, badrockar och tofflor.
*Drycker och Snacks: Förbered hälsosamma snacks som frukt och nötter, samt uppfriskande drycker som vatten med citron eller örtte.


Spa-aktiviteter
*Bad: Om du har ett badkar, fyll det med varmt vatten och tillsätt badsalt, bubbelbad eller badoljor och strö gärna lite rosblad i vattnet som avslutande touch. För en romantisk vändning med en partner, överväg att bada tillsammans.
*Ansikts- och Kroppsvård: Använd ansiktsmasker och kroppsskrubb för att rena och återfukta huden. Om du är med en partner, kan ni applicera masker på varandra för en mer intim upplevelse.
*Massage: Förbered massageoljor och växla mellan att ge och ta emot en avslappnande massage. Detta är särskilt romantiskt för par och möjliggör att ni verkligen kan utforska varandras kroppar på ett sensuellt sätt.
*Avkoppling: Ta tid för meditation eller djupandning för att verkligen koppla av. Om ni är två, kan ni prova par-yoga eller gemensam meditation.


En hemma-spadag är ett utmärkt sätt att ta hand om dig själv och din relation. Det ger en möjlighet att slappna av, återansluta och återuppliva både kropp och själ. Oavsett om du är ensam eller med din partner, kan en sådan dag lämna dig känslomässigt och fysiskt förnyad 🥰Glöm inte följa oss på sociala medier!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen