Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Arkiv

8 ovärderliga tips för män som vill tillfredsställa en kvinna – på riktigt

Ett vanligt problem för heterosexuella par och en fråga vi ofta får hos oss på More Than Love handlar om hur mannen bäst får sin kvinnliga partner att njuta. Vad många män inte inser (eller i vissa fall helt enkelt inte bryr sig om) är att de faktiskt är väldigt själviska under sexakten. Sex handlar om samarbete, om att både ge och ta för att det ska funka och ofta handlar det faktiskt inte heller bara om själva akten i sig. Så för dig som vill bätt…

Fråga Åsa – Känns sexet annorlunda med kondom?

Hej Åsa! Jag är en kille på 20år som undrar om det känns annorlunda att ha sex när man använder kondom? Hittills har jag bara haft det utan men vill gärna bli bättre på att skydda mig.Hej! Många skulle känna igen sig i att det faktiskt känns annorlunda att använda sig av kondom under sexakten men själva beskrivningen av hur det känns att använda en kondom varierar från person till person. Många menar att det känner sig mer avslappnande om…

Fråga Åsa – Smittar könssjukdomar genom kyssar?

Hej Åsa! Jag bara undrar ifall man kan få en könssjukdom genom att bara kyssas? Typ om personen kanske haft oralsex eller något med någon som har det och så stannar det kvar i munnen. Tack för svar!Hejsan! Den enda könssjukdom som vi med säkerhet vet kan smitta genom kyssar är herpes. Detta sker när en person har ett sår på eller någonstans runt munnen och sedan kysser någon annan. Det kan också ske under ett par få utvalda dagar under året n&a…

Veckans produkt – Menskopp

Den genomsnittliga snippbäraren har mens i cirka 37 år och under dessa 37 år är bindor och tamponger ett nödvändigt ont – och kostnaden för det likaså. Vad kostar då allt detta på 37 år kan man undra? För dig som bara använder tamponger hamnar kostnaden på runt 16.000kr, använder du bara bindor får du punga ut så mycket som 22.000kr men för dig som använder både och hamnar kostnaden på hela 38.000kr. Det är alltså…

19 januari – Internationella fetischdagen

Idag är dagen att hylla och uppmärksamma våra fetischer, stora som små. Vad är då en fetisch kanske du undrar? En fetisch är detsamma som en stark hängivenhet till och i vissa fall en besatthet av något, ofta relaterat till sexuell njutning. En person med tillexempel en fotfetisch har ett abnormalt intresse för fötter och blir sexuellt tillfredsställd av att se, känna på, vara runt och bara tänka på just fötter. Det finns tusentals olika fetischer, vissa…

Fråga Åsa – Kan man bli gravid av killens försats?

Hejsan Åsa. Jag och min pojkvän har ibland i stundens hetta slarvat med att använda kondom och istället för att komma i mig så har han dragit sig ur precis innan. Jag har hört att man kan bli gravid även av försatsen men jag undrar om det bara är en myt? Tack på förhand!Hej!Det är inte omöjligt att bli gravid av försatsen men det är heller inte jättevanligt och beror ofta på situationen och personen. Försatsen är den som kommer när penis…

Veckans produkt – Intimrelax

Lider du eller din partner av smärta och ömhet i underlivet i form av atrofisk vaginit, vestibulit eller vaginism och har penetrationssvårigheter? Då är Femintimates Intimrelax en räddare i nöden. Med detta lifesaver-kit innehållande tre stavar i olika storlekar mjukar du stegvis upp slidan och tränar den att slappna av för att möjliggöra och underlätta penetration under såväl samlag men även till vardags för att kunna föra in t.ex en tampong.

Fakta om hur det var att ha sex på 1800-talet

Idag har vi hittat några ganska konstiga Fakta om hur det var att ha sex på 1800-talet. Tur att synen på sex har utvecklats rejält!1. Det fanns manliga anti-onani-redskapVilket bestod av en ring som ser ut som en björnsax egentligen, som mannen skulle trä på sin penis för att avhålla sig från att onanera, då den på en gång fick en stående kuk att lugna sig.2. Om en man blev för sugen, så skulle en kvinna få honom att sluta.Även om en kvinna all…

Veckans Produkt: ZADO – Läderpiska med trähandtag

Veckan produkt denna veckan är en läder piska ifrån ZADO!Den har ett fint, rött handtag i trä som gör det enkelt att hålla ett rejält grepp. Den har många långa läderremsor som gör att du kan få till ett riktigt snärt på din partners rumpa!Du kan använda piskan för att tillföra smärta på din partner, men också använda den genom att dra den mjukt över din partner som en liten tease.Den är totalt 85 cm lång. Kommer…

Söker du världens bästa och roligaste jobb?

Söker du världens bästa och roligaste jobb?Vi är ett ständigt växande företag med fantastiska säljare över hela landet – men än har vi inte växt klart. Ansökningar kommer in varje dag och allt fler underbara tjejer vill bli en del av vår härliga familj. Detta tycker vi är jätteroligt.Att jobba som homepartysäljare betyder att du får komma ut och träffa mycket nytt, roligt folk och ge ut kunskap till andra människor, på ett roligt s&…

Här kommer vi med 10 tips som vi hoppas att ni kan ha nytta av. Enjoy!

1. RytmmetodenBland en hel del kvinnor så kallas detta för “världens bästa ställning“, då den går ut på att din klitoris ska stimuleras av din partners penis samtidigt som ni har samlag, för att på så sätt maxa din njutning. Få honom att lägga sig på dig, på samma sätt som i missionären, och slingra dina ben runt hans lår.. Medan han rör sig rör även du dig – fast upp och ner och fram och tillbaka. Genom att…

Så vill du ha sex – enligt ditt stjärntecken.

Stenbocken (22 december – 19 januari)Som person är du lojal, pålitlig och säker, men inte alltför kreativ. Du sätter ofta din partners njutning framför din egen och du gillar enkla ställningar som missionären. Testa att ta för dig lite mer i sovrummet och våga variera dig lite. Det slår gnistor mellan dig och Kräftan – eftersom ni är varandras motsatser, och du kan med fördel lära dig ett och annat av hen. Vattumannen (20 januari – 18 februari)Din ex…

Syndig skyltning inför Halloween

Halloween närmar sig, så tidigare i veckan så fixade vi till i skyltfönster och inne i butiken i Borås!Då var det dags för skyltning! Så just nu ser det ut såhär i våra skyltfönster inför Halloween 🙂 Kan komma att vi fixar lite till, men det återstår att se! Kan garanterat tro att de kommer synas i alla fall. 😀Kom in och handla era outfits inför Halloween hos oss! Passar perfekt både till sänghalmen och för att fira ut bland festligheter! V…

Veckans produkt: Oralsex Han Aldrig Glömmer

Veckans produkt denna vecka är en bok som alla som vill tillfredsställa sin penisbärare borde ha, med boken Oralsex Han Aldrig Glömmer kommer du att bli en höjdare på det du gör!Vill du bli bra eller bättre på att tillfredsställa din man? Härligt, då har vi verkligen boken för dig! Den här boken är för både den erfarne och nybörjaren.Att oralsex utförs på rätt sätt och med rätt tekniker kan påverka hela den underbara k&a…

9 livsmedel som kan öka din sexlust

9 livsmedel som kan öka din sexlust! Vi har pratat om mat förut. Men de flesta gillar väl mat, så vi fortsätter ännu en gång! Lax – Det är sedan tidigare känt att lax är bra för hjärtat och finns även de som säger att man blir smartare. Men det är även bra för sexlusten! Omega 3-fetterna ökar dopamin-nivåerna i kroppen och får dig att bli på bättre humör.Avokado – Innehåller större mängder kalium, s…

9 tips till en grym, het och härlig snabbis!

Här kommer vi med 9 tips till en grym snabbis! Hoppas att alla eller några av tipsen hjälper dig för en bättre snabbis. 😉 1. Ge din partner en liten varningHelst vill man att en snabbis ska kännas impulsiv, men om ni förbereder er på vad som ska komma skall så blir det mycket lättare att kicka igång när det väl kommer. Så diskutera med varandra om var det ska hända och/eller vilken bästa positionen skulle vara för just den platsen.Dessutom så har ni…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen