Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Arkiv

Veckans Produkt: Tenga Egg!

Idag blir Veckans Produkt en tisdagstråd istället! Det blir lite tokigt ibland, inte sant? Men här är den i alla fall och veckans produkt är: Tenga Egg!Är det inte lika kul med bara handen längre? Skulle det vara kul med lite omväxling vid din egna lekstund i sängen? Tenga Egg hjälper dig. Med Tenga Egg kan du få en lite skönare stund i sängen, utan att behöva ha en lösvagina eller en partner. Vi brukar även kalla detta för ett runkägg! Enkel att ta fram…

Snuskig fredagsfräckis!

Ett par som varit gifta i 15 år håller på med arbete i sin trädgård. Frun står på alla fyra med ändan i vädret och rensar ogräs i rabatten när maken vräker ur sig.–– Gumman, du börjar lägga på hullet, du är ju lika stor som grillen.–Som bevis måttade över fruns ända och sedan över grillen som stod på uteplatsen och utbrast halvskrattande.–– Vad var det jag sa, precis samma storlek!–Frun blev v&aum…

Varför du ska använda rengöring till dina sexleksaker

Största och vanligaste frågan vi får på både partyn och i butiker när vi frågar om någon vill ha rengöring till sina leksaker är; “varför?”. Därför tänkte vi idag gå igenom varför du ska använda rengöring för till dina sexleksaker. Varför man ska rengöra sina sexleksaker är för att de ska hålla sig fräscha. När du använt en leksak, spelar ingen roll vart du använt den, så kommer de…

Fråga Åsa: Allergisk mot sperma?

Vi har fått in och sett några frågor om man kan vara allergisk mot sperma. Vi har svarat på en liknande fråga förut, men då det kommit in igen så är det värt att ta upp. Så i detta inlägg svarar vi på en tjej fråga. Samt att vi skriver lite mer runt omkring just detta – kan man vara allergisk mot sperma? “Jag funderar på om något är fel på mig. Varje gång jag och killen haft sex och han kommer i mig så får jag en…

Onödigt (men kul!) att veta om sex.

Let’s just get too it.Bara 1 av 100 män har över 23 cm lång penis.I Tanzania är det förbjudet för män att ha på sig tajta kalsonger.En kvinna får i genomsnitt 900 orgasmer under sin livstid. En man får i genomsnitt 2000.I filmen “Scarface” används ordet “fuck” 226 gånger.Vid aktivt sex förbränner man 360 kalorier.

Veckans Produkt: Vive – Mellea!

Denna veckans inslag av “Veckans Produkt” så visar vi upp en riktigt snygg produkt ifrån serien VIVE, nämligen dubbelvibratorn Mellea! Mellea är en snygg, exklusiv g-punkt stav i ett skönt silikon material som gör upplevelsen ännu bättre. Förutom det sköna materialet, så är Mellea utformad med dubbla vibrator-motorer, för att ge variation. Du kan alltså välja att antingen använda den ena änden för att bara stimulera klitoris, men även…

More Than Love – Våra erotikbutiker

Idag tänkte vi berättade lite lätt om våra butiker vi har, så att man vet vart man kan hitta oss och få en liten översikt av hur det faktiskt kan se ut. Det kan se väldigt olika ut i varje butik, beroende på lokal. Men den bra servicen är alltid densamma! Trollhättan:Butiken i Trollhättan är den första av våra tre som startade. Det började först i en liten lokal år 2006, men för att två år senare flytta till en större, vår…

Snuskig fredagsfräckis!

En man och en kvinna var ute på söndagsutflykt i bilen. Efter ett tag passerade de en hage, där tjuren höll på för fullt med en ko.Kvinnan:– Hur kan tjuren veta att kon vill?– Jo, svarade mannen, det känner tjuren på lukten.Lite senare körde de förbi en hage med får, där baggen roade sig med en av tackorna. Kvinnan frågade igen:– Men hur vet baggen att hon vill?– Ja det är samma där, sa mannen, det känner han på lukten.De kör…

Onödigt (men kul!) att veta om sex.

Då var det dags för lite ny onödigt fakta den här veckan! Sexleksaker får ej säljas i Alabama och Mississippi.Många kvinnor får orgasm enbart genom att få sina bröstvårtor stimulerade.Axl Rose är ett anagram för oralsex.Ett normalstort anus kan utvidgas till 1 dm i diameter.Vid aktivt sex förbränner man 360 kalorier per timme.

Veckans produkt: Mon Amie – Silicone Anal Beads!

Nu har vi börjat med en ny återkommande kategori, nämligen “Veckans Produkt”!Varje måndag kommer det kommer en ny produkt som vi vill tala lite extra om. Det behöver inte vara en helt ny produkt i vårt sortiment, utan kan även vara en gammal favorit. Gammal som ny, helt enkelt en produkt som vi vill ge lite extra kärlek! Veckans produkt denna första veckan är: Mon Amie – Silicone Anal Beads!Mon Amie – Silicone Anal Beads är i ett skönt och behagligt silikon m…

Snuskig fredagsfräckis!

En man kom in till en tatuerare och framförde det något udda önskemålet att få en bild ev en hundralapp tatuerad på sin stolthet.Tatueraren var tveksam.– Jag vill att du ger mig tre goda skäl till varför jag skulle göra som du vill, sa han. Mannen funderade en stund. Sedan yttrade han:– För det första älskar jag pengar. För det andra tycker jag om att se pengar växa. Och för det tredje vill jag överraska min fru då och då genom att sticka…

Fråga Åsa – Att fejka orgasm med sin partner

På Fråga Åsa är detta en återkommande fråga – både på mail, i butikerna och på partyn – så är den värd att ta upp igen. Just detta är en fråga från en kund som tidigare skrivit in till oss. Har du frågor också? Var inte rädd för att skriva till oss!“Hjälp, jag vågar inte tala om för min partner att jag fejkar orgasm! Jag är rädd att min partner ska känna sig som en dålig älskare…

Onödigt (men kul!) att veta.

Ny vecka, ny fakta! Idag blev temat lite djuriskt, hehe. 😉 Bladlusen har störst penis av alla levande djur till förhållande till sin storlek.En gris-orgasm varar i 30 minuter.Blåvalen har världens största penis. 5,5 meter lång.Leguanödlor har två penisar.Delfiner och vissa apor är de enda djur som har sex för njutning.

Länge leve knipkulorna!

Som titeln säger; Länge leve knipkulorna! Knipkulor är faktiskt väldigt bra och varje kvinna borde ha ett par i sina liv. De hjälper för mycket. Vet ni vad? Inte? Då går vi igenom det lite grann.. Fördelar:Starkare orgasmer.Tränar du upp dina bäckenbottenmuskler, så kan du träna upp så att du får starkare orgasmer. Och vem vill inte ha det? Att använda knipkulor några minuter om dagen (medan du städar till exempel) är ett väldigt enkelt s&a…

Fixar med skyltfönster i Borås!

Igår fixade vi till lite i våra skyltfönster i Borås! Då kan det bland annat se ut såhär. 😉 Det blir lite stök och stoj, men till slut blir det kanon! Och det är ju alltid roligare när man är två!

Snuskig fredagsfräckis!

Min svärfar Sven sökte läkarhjälp mot sin huvudvärk. Läkaren hade en god nyhet och en dålig.– Jag kan bota din huvudvärk men då måste jag kastrera dig. Du har ett ovanligt symtom som gör att dina testiklar trycker mot ryggraden och det gör att du får den hemska huvudvärken. Den enda lösningen är att ta bort testiklarna.Min svärfar blev chockad och ledsen. Men när han lämnade sjukhuset utan huvudvärk för första gången p&a…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen