Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Arkiv

More Than Love – Våra erotikbutiker

Idag tänkte vi berättade lite lätt om våra butiker vi har, så att man vet vart man kan hitta oss och få en liten översikt av hur det faktiskt kan se ut. Det kan se väldigt olika ut i varje butik, beroende på lokal. Men den bra servicen är alltid densamma! Trollhättan:Butiken i Trollhättan är den första av våra tre som startade. Det började först i en liten lokal år 2006, men för att två år senare flytta till en större, vår…

Snuskig fredagsfräckis!

En man och en kvinna var ute på söndagsutflykt i bilen. Efter ett tag passerade de en hage, där tjuren höll på för fullt med en ko.Kvinnan:– Hur kan tjuren veta att kon vill?– Jo, svarade mannen, det känner tjuren på lukten.Lite senare körde de förbi en hage med får, där baggen roade sig med en av tackorna. Kvinnan frågade igen:– Men hur vet baggen att hon vill?– Ja det är samma där, sa mannen, det känner han på lukten.De kör…

Onödigt (men kul!) att veta om sex.

Då var det dags för lite ny onödigt fakta den här veckan! Sexleksaker får ej säljas i Alabama och Mississippi.Många kvinnor får orgasm enbart genom att få sina bröstvårtor stimulerade.Axl Rose är ett anagram för oralsex.Ett normalstort anus kan utvidgas till 1 dm i diameter.Vid aktivt sex förbränner man 360 kalorier per timme.

Veckans produkt: Mon Amie – Silicone Anal Beads!

Nu har vi börjat med en ny återkommande kategori, nämligen “Veckans Produkt”!Varje måndag kommer det kommer en ny produkt som vi vill tala lite extra om. Det behöver inte vara en helt ny produkt i vårt sortiment, utan kan även vara en gammal favorit. Gammal som ny, helt enkelt en produkt som vi vill ge lite extra kärlek! Veckans produkt denna första veckan är: Mon Amie – Silicone Anal Beads!Mon Amie – Silicone Anal Beads är i ett skönt och behagligt silikon m…

Snuskig fredagsfräckis!

En man kom in till en tatuerare och framförde det något udda önskemålet att få en bild ev en hundralapp tatuerad på sin stolthet.Tatueraren var tveksam.– Jag vill att du ger mig tre goda skäl till varför jag skulle göra som du vill, sa han. Mannen funderade en stund. Sedan yttrade han:– För det första älskar jag pengar. För det andra tycker jag om att se pengar växa. Och för det tredje vill jag överraska min fru då och då genom att sticka…

Fråga Åsa – Att fejka orgasm med sin partner

På Fråga Åsa är detta en återkommande fråga – både på mail, i butikerna och på partyn – så är den värd att ta upp igen. Just detta är en fråga från en kund som tidigare skrivit in till oss. Har du frågor också? Var inte rädd för att skriva till oss!“Hjälp, jag vågar inte tala om för min partner att jag fejkar orgasm! Jag är rädd att min partner ska känna sig som en dålig älskare…

Onödigt (men kul!) att veta.

Ny vecka, ny fakta! Idag blev temat lite djuriskt, hehe. 😉 Bladlusen har störst penis av alla levande djur till förhållande till sin storlek.En gris-orgasm varar i 30 minuter.Blåvalen har världens största penis. 5,5 meter lång.Leguanödlor har två penisar.Delfiner och vissa apor är de enda djur som har sex för njutning.

Länge leve knipkulorna!

Som titeln säger; Länge leve knipkulorna! Knipkulor är faktiskt väldigt bra och varje kvinna borde ha ett par i sina liv. De hjälper för mycket. Vet ni vad? Inte? Då går vi igenom det lite grann.. Fördelar:Starkare orgasmer.Tränar du upp dina bäckenbottenmuskler, så kan du träna upp så att du får starkare orgasmer. Och vem vill inte ha det? Att använda knipkulor några minuter om dagen (medan du städar till exempel) är ett väldigt enkelt s&a…

Fixar med skyltfönster i Borås!

Igår fixade vi till lite i våra skyltfönster i Borås! Då kan det bland annat se ut såhär. 😉 Det blir lite stök och stoj, men till slut blir det kanon! Och det är ju alltid roligare när man är två!

Snuskig fredagsfräckis!

Min svärfar Sven sökte läkarhjälp mot sin huvudvärk. Läkaren hade en god nyhet och en dålig.– Jag kan bota din huvudvärk men då måste jag kastrera dig. Du har ett ovanligt symtom som gör att dina testiklar trycker mot ryggraden och det gör att du får den hemska huvudvärken. Den enda lösningen är att ta bort testiklarna.Min svärfar blev chockad och ledsen. Men när han lämnade sjukhuset utan huvudvärk för första gången p&a…

Sensuella gåtor…

Här har vi hittat några roliga, sensuella gåtor, kan du gissa de utan att kolla svaret?1. Ditt finger glider rakt in. Du leker med den när du är uttråkad. När du är gift har du samma för resten av ditt liv. Vad är det?2. Vad blir längre när du drar i det och passar perfekt mellan ett par bröst?3. Du leker med mig innan du går och lägger dig. Chefen får inte komma på dig när du pillar på mig. Du låter bara ett fåtal personer ta p&ari…

Onödigt (men kul!) att veta.

Ännu en ny vecka, här kommer lite mer onödigt (men kul) fakta! 2009 lyfte ryskan Tatiata Kozhevnikova 15 kilo med sin snippa – världsrekord!Världens längsta pubishår var 1,4 meter långt.I filmen Pulp Fiction används ordet “fuck” i 271 olika sammanhang.I Brooklyn anordnas tävlingen “Världens minsta penis”, en gång om året.Kvinnan med flest orgasmer kom hela 134 gånger på en timme.

More Than Love <3 Facebook

Ni har väl inte missat att vi finns på Facebook? Gå in och gilla våra två sidor på Facebook och skriv vad ni tycker! På More Than Love’s officiella sida så hittar du vart vi finns, du ser när vi lägger upp våra nyheter, när vi har erbjudanden och massor av annat kul! Så gå in och gilla/följ, så du inte missar något!

Homeparty: Så kan en väska se ut!

Homeparty! Om du bokar ett party hos oss så kan en säljares väska se ut såhär! Givetvis beror det på säljaren vad som finns i just dennes väska. Säljaren väljer själv vad hon vill ha i sin väska, ibland har hon med sig önskemål ifrån just er.Vissa säljare har med sig mer, vissa mindre. Vissa har utvalt baserat på vad för sorts party det är. Om ni till exempel önskat mer massageljus, om ni vill se dubbeldongar, om ni är bara tjejer/kill…

Vad är ett homeparty?

Aldrig haft ett homeparty tidigare? Är du liten nyfiken på hur det går till? Läs mer nedan!Ett erotikparty är ett lite mer speciellt, festligare homeparty, det kan vi lova er! Vi erbjuder er det där lilla extra. Er tjejkväll, grabbkväll, mixkväll, möhippa, svensexa eller er enkla förfest kan förvandlas till en både minnesvärd och lärorik kväll!Om ni är 7 personer (inklusive du som bokar) eller mer, så är det helt kostnadsfritt! (Bortsett frå…

Snuskig fredagsfräckis!

Lille Niclas lekte på skolgården när han fick se sin pappas bil åka in på en skogsväg intill. Nyfiken sprang han efter och fram till den parkerade bilen där han såg pappan kyssa moster Maria och hur dom klädde av varandra. Han stannade kvar och tittade nyfiket på vad som hände. Efter skolan rusade Niclas hem och sa till mamma: – Mamma mamma! Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Ma…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen