Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Svenska Kvinnors Hemliga Sexuella Äventyr

I Lager
SKU
1306
449,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket

Vad är det som sker i Sveriges sängkammare och hur långt är vi beredda att gå för att få vårt livs hetaste stund? 

Katerina Janouchs bok Svenska Kvinnors Hemliga Sexuella Fantasier kom i november 2009 och blev omedelbart en succé. Alla ville ta del av de aldrig tidigare publicerade erotiska dagdrömmarna och få svar på frågan vad fantiserar svenska kvinnor egentligen om? Vad tänder de på och vilka är de erotiska hemligheter som de bara vågar berätta om anonymt?

Nu går Janouch och bokförlaget Xstory ett steg längre för att utforska svenska kvinnors sexualitet. Den nya boken heter Svenska Kvinnors Hemliga Sexuella Äventyr och här är det inte längre drömmar och fantasier vi möter utan verkliga upplevelser: på resan, i hemmet och på jobbet med den äkta mannen eller med en förbjuden älskare. Det handlar om otroheter och utsvävningar, oväntade möten och sådant som de svenska männen inte har den blekaste aning om.

Svenska Kvinnors Hemliga Sexuella Äventyr får du läsa både kittlande detaljer och avslöjande redogörelser. Som tidigare skriver kvinnorna själva, ocensurerat, från en anonym mejladress. Garanterat spännande läsning, både för singlar och för par.

Katerina Janouch

Katerina Janouch är en känd svensk författarinna, född 1964 i dåvarande Tjeckoslovakien, kom till Sverige och Stockholm 1974. Hon är utbildad sexrådgivare, författare och journalist. Hennes författarskap handlar om relationer, samlevnad och sex. Katerina har skrivit flera faktaböcker om sex och samlevnad. Dessutom har hon även skrivit en mängd romaner som handlar om relationer och missbruk av olika slag. Hon slog igenom i Veckorevyn med samlevnadsspalten och med rollen som sexrådgivare har hon blivit vidare känd. Katerina Janouch skriver fakta och skönlitterära texter till både barn och vuxna.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Svenska Kvinnors Hemliga Sexuella Äventyr
Ditt betyg