Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fängsel

Så mycket mer än bara handbojor. Oavsett om du har praktiserat bondage eller BDSM länge eller precis blivit nyfiken på att prova hittar du rätt hjälpmedel och leksaker i den här kategorin. Bland våra fängsel finns det mesta du kan ha nytta av för en fängslande upplevelse i sängen. Här kan du hitta ett helt kit med prylar för dig och din partner, eller du kan handplocka precis det du själv vill prova på. Vanligast är att börja med enkla handbojor.

Populära produkter i underkategorierna

Sexiga handbojor

Handbojor låter din partner ta kontroll över vad som händer i sängen och han eller hon har full tillgång till din kropp medan du kan luta dig tillbaka och njuta. Vill du fängsla din partner är det du som tar kontrollen och styr akten åt det håll du vill, tillfredsställer och retar, hetsar upp och ger njutning. Sexiga handbojor för nybörjare inom fängslande aktiviteter hittar du här.

Stämningshöjande med ögonbindel

En annan stämningshöjare som lämnar kontrollen åt din partner, men utan att du känner dig hämmad, är en ögonbindel. Att inte se någonting gör att dina övriga sinnen skärps och du kan njuta av smekningar och kyssar utan att bli distraherad av vad du ser. Din partner får överraska dig och du behöver bara följa med på initiativen och ta emot den njutning din partner vill skänka dig.

För er som gillar lite hårdare tag finns både sexiga hand- och ankelbojor, koppel och fängslen som gör dig eller din partner sexigt underlägsen och redo för era lekar. Med snygga och sexiga fängslen som är lätta att lossa men svåra att ta sig ur blir du härligt dominant eller underlägsen. Vetskapen om att du inte kan ta dig ur dina sexiga handbojor ger dig friheten att utlämna din kropp helt till njutning och till din partner.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen