Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Fleshjack - Brent Corrigan

I Lager
SKU
2927
Reducerat pris 599,00 kr Ordinarie pris 849,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket
Material: SuperSkin/Ftalat - och Latexfri
Totallängd: 25,5cm
Penetrationslängd: 23cm
Diameter: 0,5-2cm
Färg/Doft/Smak: Hudfärgad
Tillverkare: Fleshlight

Fleshlight är de mest populära masturbatorerna på marknaden. Populariteten beror både på den bra kvalitén och på den verklighetstrogna känslan.

Fleshlight Brent Corrigan är en avgjutning av den sexiga porrstjärnan Brent Corrigans mun, med en "texture forbidden" insida som ger dig riktigt skön stimulans. Fleshlight är tillverkad i loveclone-material för den hudnära känslan. I botten av din Fleshlight finns ett avtagbart lock, öppna detta lock, fyll upp din Fleshlight med varmt vatten, häll ut vattnet och upprepa denna procedur ett par gånger så att du får upp värmen på din Fleshlight. När din Fleshlight känns lagom varm häller du i önskad mängd masturbationskräm och sedan penetrerar du din Fleshlight (framifrån). Om det bakre locket fortfarande är bortplockat kommer det in luft i din Fleshlight vilket gör att det ger mindre motstånd men om det bakre locket är på din Fleshlight vid penetrering blir det vakuum i den och känslan blir då som oralsex. Fleshlight är väldigt enkel att skölja ur och göra ren.

Tips: om du tar ut insatsen ur behållaren kan du hålla din Fleshlight i handen och enkelt justera trycket på tightheten genom att klämma hårdare om den. Variera fritt med de rörelser som du vill bli stimulerad av, fram - och tillbakarörelse, vridande rörelser eller bara stimulans av ollonet. Det viktiga är att njutningen blir total.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Fleshjack - Brent Corrigan
Ditt betyg