Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Fleshlight - Fleshjack

I Lager
SKU
469
699,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket
Material: SuperSkin/Ftalat - och Latexfri
Totallängd: 25,5cm
Penetrationslängd: 23cm
Diameter: 0,5-2cm
Färg/Doft/Smak: Hudfärgad
Tillverkare: Fleshlight

Fleshlight är de mest populära masturbatorerna på marknaden. Populariteten beror både på den bra kvalitén och på den verklighetstrogna känslan.

Fleshlight Fleshjack tillfredställer dig som gillar ett trångt hål och en bullig rumpa. Med materialet "Real Feel Super Skin" känns det riktigt skönt att tränga in mellan de mjuka skinkorna och njuta av det trånga hålet som döljer sig bakom denna läckra rumpa. En Fleshlight är tillverkad i loveclone-material för den hudnära känslan. I botten finns ett avtagbart lock, öppna detta lock, fyll upp din Fleshlight med varmt vatten, häll ut vattnet och upprepa denna procedur ett par gånger så att du får upp värmen på den. När den känns lagom varm häller du i önskad mängd masturbationskräm och sedan penetrerar du den (framifrån). Om det bakre locket fortfarande är bortplockat kommer det in luft i Fleshlighten och det känns som analsex. Om det bakre locket är på vid penetrering blir det vakuum i Fleshlighten och känslan blir då som oralsex. Din Fleshlight är väldigt enkel att skölja ur och göra ren.

Tips: om du tar ut insatsen ur behållaren kan du hålla din Fleshlight i handen och enkelt justera trycket på tightheten genom att klämma hårdare om den. Variera fritt med de rörelser som du vill bli stimulerad av, fram - och tillbakarörelse, vridande rörelser eller bara stimulans av ollonet. Det viktiga är att njutningen blir total.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Fleshlight - Fleshjack
Ditt betyg