Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Glid & Massage

Vi erbjuder både silkon- och vattenbaserade glidmedel

Glidmedel är kanske det allra viktigaste sexhjälpmedlet att ha i sin hemliga byrålåda. Med eller utan leksaker kan glidmedel höja stämningen och göra sexakten till en underbart skön stund för er båda, eller alla. Lubrikation är a och o när det kommer till penetrering men är också det ultimata sättet att väcka kroppens egna lustar och lubricerande egenskaper till liv. En klick glidmedel kan fungera som massageglid över hela kroppen eller som en start när du vill göra det skönt för dig själv. Glöm lotion och handkräm, det är riktigt glidmedel, vatten- eller silikonbaserat, du ska använda dig av när du onanerar.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 98

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 98

Sida
Per sida
Fallande ordning

Med vattenbaserat glidmedel får du...

en generös lubrikation som gör det skönare för dig vid både klitorisstimulering och när du blir penetrerad. Vattenbaserat glidmedel fungerar bra med alla typer av leksaker men absorberas efter en stund av huden. Är din egen kropps lubrikation inte tillräcklig så behöver du komma ihåg att förse den med glidmedel.

Vattenbaserat Glidmedel

Vill du komma åt ett mer långvarigt glid...

ska du prova ett silikonbaserat glidmedel. Det silikonbaserade glidmedlet är drygt, bara ett par doppar behövs, och det är överlägset speciellt vid analpenetration då kroppen inte själv hjälper till med någon lubrikation. Ett bra glidmedel är oumbärligt vid analsex, oavsett om du penetrerar med penis eller med dildo. Både vattenbaserat glidmedel och silikonbaserat glidmedel fungerar med kondomer.

Silikonbaserat Glidmedel

Du hittar också massageoljor i vårt sortiment

med spännande dofter designade för att öka er lust. Vi har också en rad värmande massageoljor i kategorin, som har en upphetsande effekt på din kropp och väcker dina lustar. En del av våra massageoljor och glidmedel är helt ätbara och din partner kan kyssa och slicka hela din kropp efter att ha smekt och masserat dig varm med oljor och glidmedel.

Sensuella Massageoljor