Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Silikonbaserade Glidmedel

För en lång skön stund med eller utan partner ska du välja ett silikonbaserat glidmedel att använda tillsammans med dina favoritleksaker. Det silikonbaserade glidmedlet är både drygt, bara ett par droppar behövs, och glidet håller länge, lika länge som du vill att din sköna stund ska vara. Silikonbaserat glidmedel passar även dig som gillar analsex, då lubrikation är essentiellt för en skön känsla. Med ett silikonbaserat glidmedel riskerar du inte att förlora glidet under akten, vilket kan hända när vattenbaserade glidmedel absorberas av huden.


Det silikonbaserade glidmedlet behåller den lubrikation du vill ha så länge du vill fortsätta.

Silikonbaserat glidmedel är väldigt drygt, bara ett par droppar på klitoris eller penis gör din egentid betydligt skönare. En liten klick och du är genast redo att ge din kropp det den åtrår och suktar efter, eller rentav behöver. Är din kropp inte riktigt med på noterna när du vill vara redo för sex kan du hjälpa den på traven genom ett par droppar på slidväggarna eller i anus för att göra penetrationen skön och väcka kroppens lust. Silikonbaserat glidmedel passar bra att använda i duschen eller i badet då det inte löses upp i vatten och förlorar sin förmåga.

Har du ännu inte upptäckt vad ett silikonbaserat glidmedel kan göra för dig och din partner i sängen?

då är det hög tid att introducera denna nya vän i ert sexliv. Ni kommer att upptäcka en helt ny skön känsla i de akter ni är vana att utföra och kanske öppnar det upp för lite nya saker som ni inte provat förut. Glidmedel är inte bara för leksaker och onani, det kan vara just den lilla krydda som väcker er lust att oftare ha det skönt tillsammans. Använd ett silikonbaserat glidmedel för en lång skön stund, ensam eller med en alternativt flera partners.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen