Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Vattenbaserade Glidmedel

Har du ännu inte upptäckt vad ett bra glidmedel kan göra för dig och din partner är det hög tid nu. Glidmedel är oundvikligt om du vill ha en bra stund med dina leksaker, alla typer av vibratorer och dildos blir oändligt mycket skönare med ett bra glidmedel. Men glidmedel är inte bara behändigt när du vill ha en stund för dig själv med din favoritleksak. Ett bra vattenbaserat glidmedel kan du använda tillsammans med din partner för att er stund tillsammans ska bli skönare än någon av er kunnat ana.


Ett vattenbaserat glidmedel kan användas både som massageglid över hela kroppen för att göra förspelet till en extra eggande stund och det kan användas vid penetration och gör akten skönare både vaginalt och analt.

Vattenbaserade glidmedel finns i vårt sortiment i flera olika smaker

- och är inte alls farligt att förtära. Därför kan ni lugnt använda vattenbaserat glidmedel även vid orala akter. Flera glidmedel kommer med goda smaker som förhöjer nöjet och gör det lite roligare att tillfredsställa din partner oralt, om och om igen. Varför inte hitta en smak ni båda tycker om och turas om? Med ett vattenbaserat glidmedel som faller båda i smaken kommer ingen av er att tveka när den andre vill få en skön stund.

Vattenbaserat glidmedel fungerar utmärkt ihop med kondomer, men vattnet sugs upp av huden efter en stund och glidet försvinner. Vill ni istället ha ett glidmedel som håller längre ska ni satsa på ett silikonbaserat glidmedel. Vattenbaserat glidmedel går också bra ihop med dina leksaker, men väcker de inte dina egna vätskor till liv behöver du fylla på efter en stund, eller använda ett silikonbaserat glidmedel istället. Prova ett vattenbaserat glidmedel för att väcka dina lustar oavsett om det är med en partner eller på egen hand. Vi kan lova att du kommer älska ditt nya glidmedel oavsett vilket du väljer.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen