Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Hetta till ert sexliv

hetta-till-ert-sexliv

Vi gör en liknelse om att ert sexliv är en tavla, ni använder vanligtvis endast två färger, svart och vit. Visserligen blir tavlan vacker men den kan också föreställas som tråkig och inte lika djup. Ni använder fler färger, tar först bara lite för att sedan lägga till mer och mer. Tillslut är er tavla färgglad, vacker och väldigt intressant. Den fångar blickar och ses som mer sensuell. Er tavla var förr tråkig och inte lika spännande som tavlan nu har blivit, precis såhär vill vi att ert sexliv också ska kunna förändras i verkliga livet. Tänka utanför boxen och göra ert intima samarbete roligt och nytt. Och om det har varit något ”fel” i det intima samarbetet ska ni måla över dem och inte låta dem ta över er njutning.
Allting tar sin grund i vilken inställning ni har som par till att utforska men även sex generellt. Hur ser just du på sex? Är det något väldigt privat och bör hållas hemligt eller är det en diskussionsfråga med din partner? Ser du det som helt normalt eller finns det skam i själva akten? Hur du nu än ser på sex kommer detta avspeglas i ert sexliv. Våga då ifrågasätta din inställning, är den verkligen bra och är jag verkligen nöjd? Sedan, våga prata med din partner om du känner att din inställning inte är den samma som din partner.

Har du hört talas om Maslows behovstrappa? Om inte kan den förklaras som en pyramid eller trappa med behov vi måste uppfylla för att ta oss vidare uppåt till den nivån vid namn ”självförverkligande”. Det är vid det stadiet vi verkligen kan bli den vi vill vara. Men som sagt, det är några sex som behövs tas innan. Men varför berättar vi då detta? Jo, för det första steget, det mest basala steget av våra behov tar då upp; vatten, mat, luft och sex. Sex är ett av våra första behov som vi verkligen behöver. Sedan kan vi ha olika grad av sexbehovet men den finns fortfarande med. Vissa kan ha en hög grad av behovet sex medan andra har låg, båda är lika normala. Sedan kan även ålder och kroppsliga skäl spela roll, behovet kan då variera. Men, om ni har ett bättre och nytt påhittigt sex desto mer vill ni ha och behovet ökas.

Ni kanske vill hetta till ert sexliv men vet inte hur. Det viktiga i detta fall är att ha ett öppet sinne och en väldigt rolig fantasi. Med hjälp av fantasin kan ni få ett mer varierat sexliv samt ett mer spännande och roligt sådant. En starter till att utveckla era fantasier är att skiva ned små lappar, lägg dem i en skål eller ett mindre förvaringsutrymme. Det viktiga är att ni viker dessa lappar, hålla det lite hemligt. När ni väl samlat på er några och vill ha ett nytt spännande sex ta då fram dessa, öppna ett och läs högt. Det viktiga vid detta är att båda ska känna sig bekväma med vad som står skrivet. Men det främsta är ändå att våga vara öppna med varandra! Sedan låt dig själv fantisera lite, behöver inte vara stora förändringar utan något litet är en god start. Det är även viktigt att våga ta initiativet för annars blir risken att ingen förändring sker.

Tänk alltid positivit, om du tänker att det inte är någon ide att föreslå något nytt eller att ert sex är inte bra hur ni än gör det…sluta! Om du/ni har denna syn på ert intima samarbete hur kan den då bli bättre? Om ni ser det positiva och övertygar er själva om att ert sexliv ska bli bättre blir det de, bara ni försöker och inte ger upp. Visa er ömhet mot varandra och ge extra kärlek till varandra för en fördjupad sexuell upplevelse. Om ni inte har kärleken emellan er blir sexet endast en aktivitet med muskelsammandragningar.

Visa er kärlek till varandra genom att verkligen lyssna på er partner och ta till vad den vill säga, ta inte åt er och vända det som sägs till något negativt eller som ett hot mot er utan lyssna och låt er partner förklara vad den vill förändra i ert gemensamma sexliv. Sex ska vara roligt och ge glädje till er, inget annat (om man inte räknar med njutning), så lyssna då på varandra. Vad har er partner att säga?
Om ni märker att ert sexliv inte är densamma som förr, ändra om ert fokus och lägg då ned tid på ett bra sexliv med varandra. Tänk inte på morgondagens arbete eller vad som var irriterande idag utan fokusera här och nu på din partner och låt er tid med varandra bli en flykt från vardagens hets och jobb.

Rekommendation
Använd gärna sexleksaker för att utforska och förnya ert sexliv. Det behöver inte vara något märkvärdigt, en massageolja kan göra mycket för att sexet inte ska bli densamma. Testa och utforska, det roliga har bara börjat.