Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Ta dig an världens roligaste extraknäck! 🤩

Vi söker dig som vill förmedla lust, njutning och glädje till de människor du möter. Sex är skönt, sex är kul och sex leder till orgasm. Ekvationen skulle kunna vara enkel, ändå är det allt för få som har ett bra sexliv.

Orgasmen är ett riskfritt lyckopiller som vi när som helst kan ta utan recept. Den får dig att slappna av. Den lindrar smärta. Den gör dig gladare. Den ökar din blodcirkulation och tro det eller ej - du blir faktiskt snyggare. Huden slätas ut och rynkorna runt sura munnar försvinner mirakulöst. Orgasmen helar helt enkelt din kropp!

Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper om hur viktigt det är med ett bra sexliv, oavsett om det är på egen hand eller tillsammans? Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor? Då är du den medarbetare vi söker.

Att arbeta på More Than Love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom arbetet är provisionsbaserat. Du styr över dina arbetstider och lägger ett schema efter dina möjligheter.

Partyna är oftast på fredag- och lördagkvällar men de kan lika gärna vara på en vardagkväll, det beror helt på kundens önskemål. Eftersom du styr över dina arbetstider går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi tror verkligen på vår slogan; "Alla har rätt till ett BRA sexliv!". Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex också, därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra sexpartysäljare.

More Than Love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbast växande erotikföretagen och våra sexpartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra sexpartyn. Som säljare för More Than Love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på.

More Than Love utbildar dig i en mindre grupp under en heldag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är återförsäljare åt företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Det är för oss viktigt att alla som jobbar hos oss känner sig delaktiga i vårt starka More Than Love-team. Oavsett arbetsuppgifter är alla medarbetare lika viktiga och delaktiga i vårt team.

Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More Than Love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More Than Love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Sexpartyn hålls oftast i privata hem men de kan lika gärna hållas i klubblokaler, bygdegårdar eller på arbetsplatser - det är kunden som avgör vart partyt skall hållas.

I arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består av rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett sexparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita så som beställningssedlar, erbjudanden m.m som ges ut till kunderna. Den säljväska du kommer att använda dig av ingår dock ej utan betalas av enligt överenskommelse.

Vi söker personal som är:

- Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat 

- Ordningsam 

- Serviceinriktad 

- Energirik och fantasifull 

- Punktlig och pålitlig 

- Samarbetsvillig men ändå självgående 

- Är van vid och har lätt för att prata inför grupp 

Krav:

- 18 år 

- Bil och körkort (undantag i storstäder) 

- Grundläggande datorvana 

- Tillgång till internet 

Vi kommer att påbörja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provisionsbaserad.

 

Låter detta som ett jobb som passar dig?
Vänligen fyll i formuläret nedan eller skicka ditt CV och personligt brev till info@morethanlove.se

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen