Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Boka Ditt Homeparty

Bara fördelar med homeparty

Våra homepartyn är helt kostnadsfria, med undantag om ni är färre än 7 personer, om det är en möhippa, överraskningsfest eller liknande - då tar vi en mindre summa på 400 kr.

Som värd/värdinna för ett homeparty så får du alltid en fin värdinnegåva som tack för att vi fick komma hem till dig.

Alla våra säljare är välutbildade och får fortlöpande utbildningar.

Vi har ett stort sortiment med produkter, allt från kläder till böcker, sexleksaker, hjälpmedel och lusthöjande. - Våra låga priser tål att jämföras med våra konkurrenter.

Alla som jobbar på More Than Love har tystnadsplikt.

Ni har inget köptvång när ni har ett homeparty med More Than Love.

Produkterna levereras i diskreta paket.

En bokning via formuläret nedan är endast en intresseanmälan och är inte bindande.

Du kan även boka ditt homeparty via telefon: 0520-426015 (Vardagar 10-18, Lördagar 11-15)

Bjud hem dina vänner på en fest utöver det vanliga!

Ett erotikparty är inte som något annat homeparty, det kan vi lova!

Inte på något annat party är stämningen så bra, förväntningarna så höga och gästerna så intresserade. Vi erbjuder det där lilla extra som förvandlar din tjejkväll, möhippa, förfest, mixkväll, grabbkväll och även andra tillfällen till något utöver det vanliga - med garanti på mycket skratt och lärorik information. Samla 7 stycken eller fler av dina vänner till en kostnadsfri, underhållande och informativ kväll med ett homeparty där vi visar sexleksaker, oljor, erotiska kläder och annat spännande och kul från oss på More Than Love.

Så här går ett party till

Efter att du skickat eller ringt in din intresseanmälan ringer kontoret upp dig så ni kan bestämma datum och tid för partyt. Beroende på när partyt ska vara så kontaktar vår säljare dig några dagar senare och kollar om du har några speciella önskemål för kvällen. Säljaren kommer hem till dig som är värdinna/värd och guidar dig och dina vänner igenom våra produkter. Säljaren berättar om varje produkt samtidigt som ni får klämma, känna, smaka och lukta på dem och ger svar på era eventuella frågor. Efter visningen går säljaren in i ett angränsande rum där ni alla en och en får komma in och göra en eventuell beställning och kanske ställa frågor ni inte är bekväma med att ställa i grupp. Det finns inget köptvång och alla som jobbar på More Than Love har tystnadsplikt, säljaren får alltså inte diskutera det som händer på ett homeparty med någon annan. Paketet med era produkter blir hemskickat till er och kan hämtas ut på närmaste postombud, i en anonym och diskret kartong med avsändare "MTL Sverige AB". Ingen kan alltså ana vad som finns i paketet. Ett genomsnittsparty tar cirka 3-4 timmar, det innefattar då demonstrationen, eventuella pauser och tiden för beställningarna. Har ni en tid att passa efteråt så råder vi er att prata med säljaren när ni bokar så anpassar hon partyt till era önskemål.