Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

FAQ - Vanliga Frågor

Vilket glidmedel ska jag ha till mina sexleksaker?

Vi rekommenderar alltid att man använder ett silikonbaserat glidmedel. Några få droppar behövs endast under hela användningstiden. Ett silikonbaserat glidmedel ger ett långvarit och skönt glid som dessutom stannar kvar vid bad och dusch. Man kan alltid använda ett silikonbaserat glidmedel på alla intimprodukter oavsett material så länge man rengör produkten efter användning. Det gäller trots att det står i innehållsförteckningen på de flesta produkter att ett silikonbaserat glidmedel inte kan användas på produkter tillverkade i silikon. Det har med att göra att silikon mot silikon äter upp varandra. Dock så tar det ca 6-7 timmar innan det börjar hända. Så länge man rengör produkten inom tidsramen är det okej att använda ett silikonbaserat glidmedel på produkter i silikon.

Kan jag använda massageolja vid intim massage?

Inga massageoljor ska användas på penis eller i underlivet. Då dessa är oljebaserade så rubbar det den naturliga ph-balansen framför allt hos kvinnor, vilket kan orsaka klåda, irritation och svampinfektioner. Framför allt så torkar oljan ut underlivet och slemhinnorna blir torra och sköra och man kan få svårt att producera naturligt sekret. Det kan även gå så långt så att man blir steril av användandet av olja i underlivet. Eftersom kroppen inte producerar olja naturligt blir det som ett brandlarm som startar i kroppen och man skickar sina resurser till området för att arbeta bort oljan ur kroppen. Det bästa är att använda ett glidmedel som är framtaget för att hushålla just i underlivet.

Hur ska jag rengöra mina leksaker? Kan jag använda tvål och vatten?

Efter användning av sexleksaker och intimprodukter skall alltid rengöring ske med hjälp av rengöringsprodukter framtagna för intimprodukter. De ser till så att produkterna rengörs på djupet och att alla skadliga bakterier försvinner. Det är trots allt inuti oss som produkterna skall vara. Att använda tvål kommer att förstöra dina produkter då materialet kommer att torka av oljan som tvålen innehåller. Dessutom rengör tvål endast på ytan. Samma sak gäller med vatten, dock är vatten sällan skadligt för produkten, men den blir inte ren av vatten.

Hur lång leveranstid är det om jag beställer via hemsidan?

Om du beställer före kl 14:00 så packas och skickas din beställning redan samma arbetsdag. Om din beställning kommer in efter kl 14:00 så skickas den nästkommande arbetsdag.

Hur betalar vi?

Vi samarbetar med Klarna och använder oss av Klarna Checkout. Det finns tre olika betalningsalternativ, direktbetalning, delbetalning eller faktura.

Hur går leveransen till?

Alla våra leveranser sker extremt diskret. Vi använder oss av helt anonyma förpackningar där även avsändaren är otydlig för ett otränat öga.

Om jag ångrar mitt köp – hur gör jag då?

Du kan ångra ditt köp fram till dess att du har hämtat ut dina varor. Man har en ångerrätt som gäller i 14 dagar eller tills dess att man ha mottagit varorna. Du kontaktar oss via mail eller telefon.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen