Diskreta paket

 Snabba leveranser

 Gratis frakt vid köp över 799kr

Boka Ditt Homeparty

Bara fördelar med homeparty!

  •  Våra homepartyn är helt kostnadsfria, med undantag om ni är färre än 5 personer, om det är en möhippa, överraskningsfest eller liknande - då tar vi en mindre summa på 400 kr.
  •  Som värd/värdinna för ett homeparty så får du alltid en fin värdinnegåva som tack för att vi fick komma hem till dig.
  •  Alla våra säljare är välutbildade och får fortlöpande utbildningar.
  •  Vi har ett stort sortiment med produkter, allt från kläder till böcker, sexleksaker, hjälpmedel och lusthöjande. - Våra låga priser tål att jämföras med våra konkurrenter.
  •  Alla som jobbar på More Than Love har tystnadsplikt.
  •  Ni har inget köptvång när ni har ett homeparty med More Than Love.
  •  Produkterna levereras i diskreta paket.

 

En bokning via formuläret nedan är endast en intresseanmälan och är inte bindande.

Du kan även boka ditt homeparty via telefon: 0520-426015 (Vardagar 10-18, Lördagar 11-15)

 

 

Bjud hem dina vänner på en fest utöver det vanliga!

Ett erotikparty är inte som något annat homeparty, det kan vi lova!

Inte på något annat party är stämningen så bra, förväntningarna så höga och gästerna så intresserade. Vi erbjuder det där lilla extra som förvandlar din tjejkväll, möhippa, förfest, mixkväll, grabbkväll och även andra tillfällen till något utöver det vanliga - med garanti på mycket skratt och lärorik information. Samla 5 stycken eller fler av dina vänner till en kostnadsfri, underhållande och informativ kväll med ett homeparty där vi visar sexleksaker, oljor, erotiska kläder och annat spännande och kul från oss på More Than Love.

 

Så här går ett party till

Efter att du skickat eller ringt in din intresseanmälan ringer kontoret upp dig så ni kan bestämma datum och tid för partyt. Beroende på när partyt ska vara så kontaktar vår säljare dig några dagar senare och kollar om du har några speciella önskemål för kvällen. Säljaren kommer hem till dig som är värdinna/värd och guidar dig och dina vänner igenom våra produkter. Säljaren berättar om varje produkt samtidigt som ni får klämma, känna, smaka och lukta på dem och ger svar på era eventuella frågor. Efter visningen går säljaren in i ett angränsande rum där ni alla en och en får komma in och göra en eventuell beställning och kanske ställa frågor ni inte är bekväma med att ställa i grupp. Det finns inget köptvång och alla som jobbar på More Than Love har tystnadsplikt, säljaren får alltså inte diskutera det som händer på ett homeparty med någon annan. Paketet med era produkter blir hemskickat till er och kan hämtas ut på närmaste postombud, i en anonym och diskret kartong med avsändare "MTL Sverige AB". Ingen kan alltså ana vad som finns i paketet. Ett genomsnittsparty tar cirka 3-4 timmar, det innefattar då demonstrationen, eventuella pauser och tiden för beställningarna. Har ni en tid att passa efteråt så råder vi er att prata med säljaren när ni bokar så anpassar hon partyt till era önskemål.

 

Frågor & Svar

Vad kostar ett homeparty?

Ett homeparty med More Than Love är alltid kostnadsfritt om det är 5 deltagare eller fler, samt att alla deltagare vet om att det är ett sexparty. Om det är en möhippa, svensexa eller överraskningsfest så tillkommer en fast avgift på 400 kr. Samma avgift gäller även om man är färre än 5 deltagare under homepartyt.

Måste jag handla på ett party?

Vi har inget köptvång under våra homepartyn. Däremot så önskar vi att alla våra kunder besöker oss i enrum, vi har tystnadsplikt, och vill alltid kunna garatera den.

Om jag ångrar mitt köp – hur gör jag då?

Man har en ångerrätt som gäller i 14 dagar eller tills dess att man ha mottagit varorna. Du kontaktar oss via mail eller telefon.

Vad är ett homeparty?

Ett homeparty är en tillställning där en säljare besöker dig och dina vänner i en hemmamiljö. Säljaren har med sig en resväska som innehåller erotiska produkter. Det är allt från kläder, spel & skämt, glidmedel och oljor till leksaker i alla former och färger. Säljaren går igenom de produkter som säljaren har med sig och ger er deltagare möjlighet att känna, klämma, lukta, smaka och prova produkterna. När demonstrationen är över kommer säljaren att sätta sig enskilt och önskar att träffa alla deltagare oavsett om man vill köpa något eller ej. Vi har tystnadsplikt och vill kunna garantera den till att våra kunder.

Vill ni beställa så placeras beställningen tillsammans med er säljare i enrum och produkterna kan antingen skickas hem till dig eller hämtas ut i någon av våra butiker.

Hur betalar vi?

På våra homepartyn gäller förskottsbetalning, ni betalar till er säljare och så snart som betalningen har skett så levereras varje enskild beställning direkt till er.

Hur går leveransen till?

Efter att er beställning har blivit betald så levereras beställningen enligt överrenskommelse. Alltså genom att ett diskret paket skickas hem till var och en av er. Om ni valt att hämta ut er beställning via någon av våra butiker så kommer ni att få en avisering när den finns redo för avhämtning.

Hur gör jag om jag måste avboka mitt party?

Om du måste avboka ditt homeparty kan du kontakta oss vi mail eller telefon. Det går även att kontakta oss genom att prata med den säljare som du har fått tilldelat.

Vad händer om jag glömmer att avboka mitt homeparty?

Om du inte meddelar att ditt homeparty inte blir av eller om din säljare försöker att kontakta dig men utan framgång och att ingen finns på adressen där partyt skulle äga rum. Då kommer ni att få en faktura för de administrativa kostnaderna – alltså att er säljare har varit hos er på utsatt datum och tid men att ni inte fanns på plats. Så länge ert homeparty avbokas innan partyt äger rum så tillkommer ingen avbokningsavgift.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen