Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Information om Knipkulor

Varför ska man använda knipkulor?

Knipkulor använder man för att förebygga inkontinensbesvär, livmoderframfall och för att få ett bättre sexliv. En vältränad och stram bäckenbottenmuskulatur ger dig kraftigare orgasmer och genom att knipa aktivt under samlag stimulerar du både dig själv och din partner. Ju mer muskler du har desto mer kan du känna under en orgasm och ditt sexliv blir då också bättre.

Inkontinensbesvär

Inkontinensbesvär beror oftast på att slidmuskulaturen blivit förslappad vilket leder till att man får det svårare att hålla tätt. Första tecknen är vanligtvis läckage vid hosta, nysningar och hopp. Inkontinensbesvär är i dagens samhälle ett stort problem hos många kvinnor.

Livmoderframfall Framfall innebär att inre organ tappar fästet, ramlar ner och buktar ut ur kroppsöppningar, vid livmoderframfall faller livmodern ner mot slidan. Ibland kan också främre eller bakre väggen av slidan bukta ner.

När ska man börja använda knipkulor?

Det är aldrig för tidigt att börja träna med knipkulor, även om man inte har några besvär så får man alltid ett bättre sexliv av att använda dem. Barnmorskor rekommenderar vanligtvis knipkulor till kvinnor som väntar barn för att stärka muskulaturen innan förlossningen. Det är givetvis viktigt att fortsätta med knipkulorna efter förlossningen (när man är helt läkt) för att bygga upp muskulaturen igen. Har du inte tränat med knipkulor tidigare och är över 25 år rekommenderar vi verkligen att du gör det.

Instruktioner

Applicera på lite silikonbaserat glidmedel på kulorna och för sedan in dem båda i vaginan. Låt dem vara inne i kroppen undertiden som du rör på dig, exempelvis när du damsuger, promenerar eller hoppas på gymnastikgolvet. Du märker knappt att du har kulorna i dig. Rekommendationen är att du tränar med dem ca 20 min varannan dag. Till en början ska du bara träna en liten stund för att sedan öka successivt (för att förhindra träningsverk). Precis som med all träning kan du svettas och det ser ut som vitt skum på knipkulorna. När bäckenbottenmuskulaturen är stark kan du träna upp till en timme varannan dag.

Kan knipkulor fastna?

Knipkulor kan aldrig fastna eller vandra in i kroppen, skulle du ändå uppleva att kulorna sitter fast eller att du inte når utdragssnöret så slappna bara av. Vi lovar att de kommer ut.

Skötselråd

Vi rekommenderar att alla våra produkter rengörs med rengöringsgelén Hygiene. Andra sexleksaksrengöringsmedel går dock såklart även utmärkt att använda om så önskas. Tvätta aldrig med tvål då oljan i tvålen förstör och löser upp knipkulorna.

Lycka till med träningen!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen