Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Om oss

Vad och vilka är egentligen More Than Love och hur kom vi till?

More Than Love startade mer eller mindre i ett garage i Västerlanda i slutet av 2005. Grundaren Åsa jobbade då till största del som homepartysäljare men kände ett kall för att göra mer och kunna hjälpa fler. 2006, nästan exakt ett år efter att ha fått idén så öppnade More Than Love sin första lilla butik i Trollhättan och var då den enda erotikbutiken i staden. Till en början var många väldigt skeptiska då det här med att prata om sex fortfarande var väldigt tabu och något som bara fick ske och pratas om hemma i sovrummet. Åsa var dock noga och envis från första början med att få bort porrbutiks-stämpeln som först sattes på butiken och sakta men säkert vågade sig Trollhätteborna in i värmen.

Företaget var 2006 ganska litet med bara tio säljare bakom sig men Åsas dröm drev dem framåt. Efter två års slit och genom att Trollhättan vant sig vid den lilla erotikbutiken så växte sig företaget såpass stort att man kunde flytta till en ny och större lokal 2008. Butiken invigdes då med pompa och ståt och i nästan 13 år har den välkomnat och hjälpt tusentals av Trollhättebor till ett bättre och skönare sexliv. I början av 2021 var det dock dags att expandera ytterligare - denna gång genom att stänga butiken i centrum och flytta till Trollhättans shoppingmecka; Överby. Med den nya butiken kunde vi slå ihop butik, lager och kontor i ett och tack vare det extra utrymmet kan vi nu även ge våra kunder ett ännu större utbud av produkter än tidigare. Förutom återkommande trogna kunder så kommer det in nya hela tiden och ett Trollhättan utan More Than Love är nu otänkbart.

Vad kan vi göra för dig?

Det finns många vägar till njutning och en av vägarna är sexleksaker. Låt oss på More Than Love introducera dig till nöjet just sexleksaker kan ge dig...

More Than Love har i över 15 år byggt upp ett rykte som en pålitlig och tillförlitlig vuxen leksaksaffär, både i den fysiska butiken i Trollhättan samt i den du kikar runt i just nu på webben. Grundaren till företaget är en driven och passionerad kvinna som har som mål att hjälpa och utbilda människor till ett bättre sexliv. Både hennes och More Than Loves motto är trots allt: "ALLA har rätt till ett BRA sexliv!". Har du frågor om sex eller sexleksaker och behöver hjälp och råd så kan du när som helst ställa dem till henne på vår Fråga Åsa - sida.

För att kunna leva upp till vårt motto och göra oss av med tabu-stämpeln när det kommer till sex och njutning så har vi fokuserat på att ta in ett stort utbud av produkter från flera ledande leverantörer och vi uppdaterar oss hela tiden för att få in det allra senaste, så att du som kund ska känna dig säker på att du hittar precis rätt. Vi har allt från kläder till skämtartiklar, massageoljor, potenstabletter, filmer och böcker och självklart alla sorters sexleksaker såsom dildos, vibratorer, sexdockor, strap-ons, masturbatorer, analpluggar, knipkulor osv i alla former, färger, material och storlekar. Är du nyfiken på att testa något nytt som t.ex BDSM eller diverse fetischer har vi även allt du behöver för just det. Vi tycker det är viktigt att alla potentiella kunder ska kunna komma och känna sig bekväma och välkomna, oavsett sexuell läggning, preferenser och könsidentitet.

Förutom hjälp, tips och råd i vår butik så sysslar vi dessutom med sexpartyn (även kallat homeparty, hemparty, erotikparty m.fl) där en av våra många säljare som finns runt om i hela landet dyker upp i ditt hem, på möhippan, firmafesten eller överraskningspartyt och visar upp ett axplock av våra produkter. Våra sexpartyn har blivit bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Är du intresserad av att göra tjejkvällen snäppet bättre och blanda mycket information med mängder av skratt så är ett sexparty precis rätt val av underhållning.

När du vill handla leksaker men är osäker på vad du ska välja kommer vi på More Than Love att hjälpa dig att välja rätt sexleksak eller hjälpmedel, du behöver inte leta längre än hit till oss för att hitta det du söker. Förutom att erbjuda en så bra och snabb service som möjligt så prioriterar vi även din integritet genom att skicka ut ditt paket diskret med avsändare ”MTL Sverige AB”.

Upptäck en ny lust hos dig själv, våga prova nya produkter och lär dig vad de kan göra för att ge dig njutning du inte visste väntade på dig runt hörnet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen