Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Vill du göra tjejkvällen, förfesten, grabbkvällen, möhippan, firmafesten,
kalaset eller överraskningsfesten till något alldeles extra?
Ja men vad väntar du på - boka ett sexparty med More Than Love! 😍

 

 

Bara fördelar med ett sexparty;

  • Våra sexpartyn är helt kostnadsfria, med undantag om ni är färre än 5 personer, om det är en möhippa, överraskningsfest eller liknande (alltså något extra utöver ett vanligt sexparty) - då tar vi en mindre summa på 400kr.
  • Som värd/värdinna för ett sexparty så får du alltid en fin värdinnegåva som tack för att vi fick komma hem till dig!
  • Alla våra säljare är välutbildade och får fortlöpande utbildningar så att de alltid har koll på de senaste produkterna.
  • Vi har ett stort sortiment med produkter, allt från kläder till böcker, sexleksaker, hjälpmedel och lusthöjande och våra låga priser tål att jämföras med våra konkurrenter.
  • Alla som jobbar på More Than Love har tystnadsplikt.
  •  Ni har inget köptvång när ni har ett sexparty med More Than Love.
  •  Produkterna levereras i diskreta paket.

Bjud hem dina vänner på en fest utöver det vanliga!
Ett sexparty är inte som något annat homeparty, det kan vi lova! 😉

Inte på något annat party är stämningen så bra, förväntningarna så höga och gästerna så intresserade. Vi erbjuder det där lilla extra som förvandlar din tjejkväll, möhippa, förfest, mixkväll, grabbkväll och även andra tillfällen till något utöver det vanliga - med garanti på mycket skratt och lärorik information. Samla 5 eller fler av dina vänner till en kostnadsfri, underhållande och informativ kväll med ett sexparty där vi visar sexleksaker, lusthöjande oljor, erotiska kläder, bondageprodukter och annat spännande och kul från oss på More Than Love.

Så här går ett sexleksaksparty till:
Efter att du skickat eller ringt in din intresseanmälan ringer kontoret upp dig så ni kan bestämma datum och tid för partyt. Beroende på när partyt ska vara så kontaktar vår säljare dig några dagar senare och kollar om du har några speciella önskemål för kvällen. Säljaren kommer hem till dig som är värdinna/värd och guidar dig och dina vänner igenom våra produkter.

Säljaren berättar om varje produkt samtidigt som ni får klämma, känna, smaka och lukta på dem och ger svar på era eventuella frågor. Efter visningen går säljaren in i ett angränsande rum där ni alla en och en får komma in och göra en eventuell beställning och kanske ställa frågor ni inte är bekväma med att ställa i grupp.

Det finns inget köptvång och alla som jobbar på More Than Love har tystnadsplikt, säljaren får alltså inte diskutera det som händer på ett sexparty med någon annan. Paketet med era produkter kan antingen hämtas ut i vår butik eller blir hemskickat till er och kan hämtas ut på närmaste postombud, i en anonym och diskret kartong med avsändare "MTL Sverige AB". Ingen kan alltså ana vad som finns i paketet. Ett genomsnittsparty tar cirka 3-4 timmar, det innefattar då demonstrationen, eventuella pauser och tiden för beställningarna. Har ni en tid att passa efteråt så råder vi er att prata med säljaren när ni bokar så anpassar hon partyt till era önskemål.

Butiksparty:
Vi erbjuder även butikspartyn i vår butik på Överby för er som t.ex har småbarn hemma, bor trångt eller helt enkelt bara inte orkar städa och fixa inför ett sexparty i ert eget hem. Låt istället oss stå för stöket och underhållningen! Ett butiksparty är till största del som ett vanligt sexparty - fast ännu större. Vid ett butiksparty så tar vi ut en inträdessumma på 200kr per person och denna summa kan ni sedan dra av på en produkt när ni gör ett köp eller en beställning i butiken. Precis som vid ett vanlig sexparty så bokar ni ett datum och en tid för när ni vill ha ert party och då vi har öppet varje dag i butiken så kan ni som tidigast komma 30 minuter efter ordinarie stängningstid (vardagar kl 19.30, lördag-söndag kl 15.30) och vi håller på tills ni känner att ni är färdiga. Ett standardparty brukar pågå i ca 3-4 timmar men vi räknar oftast med att ett butiksparty drar ut på tiden lite extra, så ha det i åtanke. Om ni har en specifik tid då ni vill vara klara så informerar ni om detta när ni bokar partyt så att vi kan anpassa oss efter det.

Vi står för lokalen, tilltugg och alkoholfri dryck (ni får gärna ta med egen valfri dryck i måttlig mängd), samt möjligheten att handla och få hem era produkter direkt. Det går även utmärkt att handla och hämta upp sin beställning vid ett senare tillfälle om man hellre vill det om man efter sexpartyt planerat att åka vidare någon annanstans t.ex. Väljer man att få sina produkter hemskickade så är det fraktfritt vid en order över 900kr, annars tillkommer en fraktkostnad på 59kr. Du har som nämnt ovan möjlighet att handla direkt i butiken och få hem dina produkter samma kväll men vill du hellre beställa i enrum och hämta upp vid ett senare tillfälle så ordnar vi självklart detta utan problem.

Minimumantalet för ett butiksparty är 8 personer, är det färre än 8 personer så ökar inträdessumman från 200kr till 400kr per person. Vid ett butiksparty så ingår som vanligt värd/värdinnegåvan för den som bokat partyt och du måste ha fyllt 18 för att få delta.

Precis utanför butiken så finns det en stor parkeringsplats samt gångavstånd på knappt tio minuter till busshållsplatsen, så det är lättillgängligt med både bil och buss. För såväl er som vår egen säkerhet så är lokalen kameraövervakad och ingen obehörig får röra sig bortom butiksområdet utan att vara i sällskap med en butikspersonal. Tillgång till toalett finns att tillgå.


För att skapa en intresseanmälan för ett sexparty, vänligen skicka ett mail till info@morethanlove.se så återkommer vi så snart vi kan för att spika de sista detaljerna.
Du kan även boka ditt sexparty via telefon på 072-0122782 (Vardagar 10-19, Lördagar 10-15, Söndagar 11-15).

 

Frågor & Svar

Vad kostar ett sexparty?

Ett sexparty med More Than Love är alltid kostnadsfritt om det är 5 deltagare eller fler, samt att alla deltagare vet om att det är ett sexparty. Om det är en möhippa, svensexa, överraskningsfest eller liknande så tillkommer en fast avgift på 400kr. Samma avgift gäller även om man är färre än 5 deltagare under sexpartyt. Om vi ej har en säljare inom 3 mils radie från din adress kan eventuellt en mindre bensinkostnad tillkomma, detta diskuteras dock med din säljare.

Måste jag handla på ett party?

Vi har inget köptvång under våra sexpartyn. Däremot så önskar vi att alla våra kunder besöker oss i enrum för att ingen ska känna sig utpekad eller uttittad om man vill göra en beställning. Vi har tystnadsplikt och vill alltid kunna garatera den.

Om jag ångrar mitt köp – hur gör jag då?

Du har som kund en ångerrätt på 14 dagar från det datum som du lagt din order, oavsett om den är betald eller ej. Om du ångrar ditt köp efter att din order blivit skickad från oss så tillkommer kostnader för frakt samt hantering. Du kontaktar oss då via mail på info@morethanlove.se eller via telefon på 072-0122782.

Vad är ett sexparty?

Ett sexparty är en tillställning där en säljare besöker dig och dina vänner i en hemmamiljö. Säljaren har med sig en resväska som innehåller erotiska produkter. Det är allt från kläder, spel & skämt, glidmedel och oljor till leksaker i alla former och färger. Säljaren går igenom de produkter som hon har med sig och ger er deltagare möjlighet att känna, klämma, lukta, smaka och prova produkterna. När demonstrationen är över kommer säljaren att sätta sig enskilt och önskar att träffa alla deltagare oavsett om man vill köpa något eller ej. Vi har tystnadsplikt och vill kunna garantera den till att våra kunder.

Vill ni beställa så placeras beställningen tillsammans med er säljare i enrum och produkterna kan antingen skickas hem till dig eller hämtas ut i vår butik.

Hur betalar vi?

På våra sexpartyn gäller förskottsbetalning (fördelaktigen via swish), så ni betalar direkt till säljaren och så snart som betalningen har skett så lägger säljaren in din beställning i vårt system så att den genast kan börja packas och sedan levereras varje enskild beställning direkt till er.

Hur går leveransen till?

Efter att er beställning har blivit betald så levereras beställningen enligt överrenskommelse. Alltså genom att ett diskret paket skickas hem till var och en av er. Om ni valt att hämta ut er beställning i vår butik så kommer ni att få en avisering via sms när den finns redo för avhämtning.

Hur gör jag om jag måste avboka mitt party?

Om du måste avboka ditt sexparty kan du kontakta oss vi mail eller telefon. Det går även att kontakta oss genom att prata med den säljare som tilldelats dig.

Vad händer om jag glömmer att avboka mitt sexparty?

Om du inte meddelar att ditt sexparty inte blir av eller om din säljare försöker att kontakta dig utan framgång och ingen finns på adressen där partyt skulle äga rum så kommer ni att få en faktura för de administrativa kostnaderna – alltså att er säljare har varit hos er på utsatt datum och tid men att ni inte fanns på plats. Så länge ert sexparty avbokas innan partyt äger rum så tillkommer ingen avbokningsavgift.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen