Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Bodystockings

En bodystocking är en hel kroppsstrumpa, steget längre än ett par sexiga stay-ups alltså. Extra eggande kan det vara att ingen mer än du och din partner behöver veta att du har en bodystocking på dig under dina vanliga kläder, för alla andra är det bara ett par vanliga strumpbyxor som visar upp dina sexiga ben. Men du vet, och din partner vet, att där under döljer sig ett plagg som visar upp hela din sexiga kropp från sin bästa sida, och ni kan inte vänta tills ni kommer hem och kan ta av alla de onödiga kläderna. Din bodystocking däremot kan få sitta kvar på. Genom hela sexakten om ni vill, alla våra bodystockings har nämligen hål i grenen och låter er komma åt det bästa och ändå behålla kroppsstrumpan på.

Du kan matcha din bodystocking med ett par snygga trosor, eller du kan gå utan… oavsett kommer din partner att få bråttom hem när du avslöjar vad det är du bär under kläderna. Vill du bära trosor under rekommenderar vi en typ med knäppning eller rosett i sidan, som är enkel att ta av utan att först ta av hela din bodystocking. Vissa av våra bodystockings är av bodymodell, alltså utan ben och ärmar. Vi har bodys och bodystockings med sexiga remmar, rosetter och spets, något för alla smaker. De vanligaste färgerna är svart eller vitt, men vi har också bodystockings med rosetter i sexigt rött för dig som vill ge bort en ännu hetare present på julafton eller alla hjärtans dag. Vill du köpa en bodystocking i present till din partner kan du kombinera det med en vacker kimono eller lite leksaker att använda när ni provar den.

De flesta bodies och bodystockings är one size och passar de flesta storlekar och kroppar tack vare att de fästs med knytning eller remmar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen