Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotiska & Sexiga Dräkter

Här har vi kategorin för dig som gillar att låta fantasin flöda i sovrummet. Att syssla med rollspel är ett vanligt och mycket framgångsrikt sätt att sätta lite ny sprätt på sexlivet, oavsett om ni precis träffat varandra eller som ni levt ihop en längre tid och behöver lite nytt bränsle i sängen. Låt ditt sexiga alter ego ta över i sängkammaren och ge både dig själv och din partner en nytändning. För att riktigt komma i stämning skaffar du en lämplig kostym för att spela din nya roll. Vem är du ikväll?


I kategorin Dräkter hittar du kostymer för alla de klassiska sexfantasierna när det kommer till rollspel. Du kan vara en sexig sjuksköterska, en olydig skolflicka eller en förförisk lärare. Du kan överraska partnern på julafton iklädd en minimal tomtedräkt, eller ge bort en födelsedagspresent i form av en kväll med en playboy bunny. Låt din partner både få städat hemma och låt det följas upp av en skön stund när du dyker upp iklädd en sexig hembiträdesuniform. Eller handklova din partner i sängen och ge honom vad han förtjänar när du bär den heta polisuniformen. De här dräkterna ger verkligen en extra krydda när ni ska leka lekar i sängen och med porriga outfits kan både du och din partner släppa loss ordentligt i skådespelet. Spelar ni era roller rätt är det som att ha sex med en helt ny partner.

En sexig outfit får dig att verkligen känna dig attraktiv i sängen och ger dig modet att prova de där lite kinky grejerna du fantiserat om men inte vågat föreslå för din partner. Iklä dig rollen som någon annan och låt henne eller honom förföra din partner ikväll och bjuda på en upplevelse han eller hon sent kommer glömma… Vi lovar att du snart kommer att få ännu fler outfits i present när du väl gjort succé med den första.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen