✔ Över 120 000 nöjda kunder

✔ Fri frakt vid köp över 100SEK

✔ Diskreta paket

✔ Snabba leveranser

KUNDTJÄNST 0520 426015

OM OSS

KONTAKTA OSS

Fri frakt över 100kr - Diskreta paket - Snabba leveranser

Priser inkl. moms
Varumärken
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Korsetter

Förr användes korsetter som underklädesplagg för att dra in och forma figuren. Men idag används korsetten till så mycket mer, självklart kan korsetten användas som underkläder för att forma figuren med hjälp av de skenor som alla våra sexiga korsetter har. Korsetten passar även utmärkt i sovrummet när du vill ha sexiga underkläder på dig. Kombinera då gärna med strumpor, strumphållare och sexiga trosor, ett raffset helt enkelt. Det är väldigt populärt att ha sin korsett till ett par jeans på festen, eller kjol, korsett och kavaj för att få en elegant stil som passar bra på fina middagar. Vi har många olika modeller på korsetter, söta, sexiga, tuffa, raffiga, vacktra, eleganta och förföriska korsetter. Välj mellan knäppning, dragkedja eller hyskknäppning, nästan alla korsetter snöras i ryggen för bästa passform. Vi har billiga korsetter med bra kvalitet i alla storlekar S, M, L, XL & XXL.

 • Amber
  336 kr
  449 kr
  Mer info

  Denna söta cremefärgade korsett passar dig som tycker om prickigt. De svarta prickarna är i len sammet. Amber är en slät korsett som passar utmärkt att ha både under och över kläderna för att framhäva de fantastiska kvinnliga formerna. Den fungerar lika bra både till vardags och till fest utan något under eller över. Knäppningen sker framtill och snörning i ryggen. Amber har också en extra platta bakom snörningen om man vill dölja den öppna ryggen. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Amethys
  269 kr
  449 kr
  Mer info

  Amethys heter denna lila skönhet. En underbart snygg korsett med en söt rosett upptill i siden. Sidenkråset både i över och nederkant framhäver byst och midja på ett sensuellt sätt. De svarta lodräta ränderna framhäver midjan på bästa sätt. Knäppning sker framtill och snörning finns i ryggen. En sensuell korsett som passar utmärkt både i sovrummet och på festen. Riktigt snygg även på jobbet tillsammans med en kavaj. Matchande stringtrosa medföljer

  Modellen är 160 cm lång och bär storlek Small.

  ...
 • Amy
  314 kr
  449 kr
  Mer info

  En riktigt läcker korsett i läderimitation. Väldigt mjuk och följsam, vilket gör den riktigt bekväm att bära. Axelbanden och strumphållarna är löstagbara och reglerbara för bästa passform. Snörning framtill och knäppning i ryggen i form av hyskor, där man kan välja mellan två lägen, mindre eller större omkrets. Sensuellt samtidigt som det är tufft. Ni väljer själva hur mycket hud som visas. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Bruden
  269 kr
  449 kr
  Mer info

  En vit vacker korsett. Bruden passar perfekt under brudklänningen eller under andra kläder eftersom den är helt slät och framhäver de kvinnliga formerna på bästa sätt. En romantisk modell, då ni verkligen hamnar i fokus. Är riktigt fin både i och utanför sovrummet. Knäppning sker framtill och snörning i ryggen. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Cecilia
  239 kr
  399 kr
  Mer info

  En fin korsett i både det oskuldsfulla vita och förföriskt svarta. Cecilia har svart blombrodyr längs över - och nederkant. Det vita är svagt blommigt för att framhäva den sensuella känslan. Cecilia har hyskknäppning som sker framtill och snörning i ryggen. De medföljande strumphållarna är avtagbara och reglerbara för bästa passform. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Coat
  246 kr
  449 kr
  Mer info

  En rykande het korsett med läderkänsla. Coat är mjuk och följsam och riktigt bekväm att bära. Coat är i halterneckmodell som knäpps bakom nacken med hjälp av kardborreband. Framtill finns dragkedja och snörning för dekoration. Korsetten knäpps i ryggen med hjälp av hyskor, där man kan välja mellan två lägen, mindre eller större omkrets. De svarta strumphållarna är avtagbara och justerbara för bästa passform. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Cream
  246 kr
  449 kr
  Mer info

  En vit korsett med ett lätt mönster i tyget. Cream är en söt och snäll korsett men också väldigt eggande. Sidenkrås kring över - och nederkant för att framhäva bysten och höfterna på bästa sätt. Även sidenband i mitten för att kunna göra en sensuell rosett vid bysten. Knäppning sker framtill och snörning i ryggen. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Dolly
  299 kr
  499 kr
  Mer info

  Dolly är en riktigt läcker klänning med en korsett upptill och en underbart mjuk och skön tyllkjol nertill. Tyget har ett härligt spetsmönster med vackra rosor. Dragkedja i sidan för att knäppa klänningen och snörning i ryggen för att spänna åt till bästa form. Snörningen framtill och den vackra rosen är för dekoration. Om så önskas kan rosen enkelt plockas bort. Matchande stringtrosa och ros-brosch medföljer.

  ...
 • Dröm I Rött
  239 kr
  399 kr
  Mer info

  Dröm er iväg med denna underbara korsett som har ett blommigt mönster som går i samma färg som resterande korsett. Sensuell hyskknäppning i sidan tillsammans med snörning i ryggen. Dröm I Rött är en slät korsett som passar utmärkt under kläderna för att dölja vad som kan hända framåt kvällen. Dröm I Rött har en söt blombrodering i över - och nederkant i samma färg som korsetten

  ...
 • Evelyn
  246 kr
  449 kr
  Mer info

  Denna något mörkare röda skönhet heter Evelyn. En underbart snygg korsett med en söt rosett upptill i siden. Sidenkråset både i över - och nederkant framhäver byst och midja på ett sensuellt sätt. De svarta lodräta ränderna framhäver midjan på bästa sätt. Knäppning sker framtill och snörning finns i ryggen. En sensuell korsett som passar utmärkt både i sovrummet och på festen. Riktigt snygg även på jobbet tillsammans med en kavaj. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Fantasia
  269 kr
  449 kr
  Mer info

  En riktigt sensuell korsett med inslag av det kinesiska jacquardmönstret. Blandningen av rött och svart ger en erotisk och sensuell känsla. Fantasia är en av de längsta korsetterna i More Than Loves sortiment som täcker kärlekshandtagen på höfterna. Spetskanten nedtill framhäver de kvinnliga formerna med stil. Snörning i ryggen och knäppning framtill i form av hyskor, där man kan välja mellan två lägen, mindre eller större omkrets. Strumphållarna är reglerbara och löstagbara. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Figaro
  224 kr
  449 kr
  Mer info

  Figaro är en midjekorsett i slät variant och är riktigt snygg att bara fästa över ett linne eller en skjorta för att markera och framhäva de vackra kvinnliga formerna. Figaro är som en halv korsett och sitter från under bysten ner till höften. Den släta modellen gör att Figaro kan användas under vanliga kläder för att ge bra hållning. Knäppning framtill och snörning i ryggen. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Jessica
  314 kr
  449 kr
  Mer info

  En glansig vit och snygg korsett med svarta detaljer. Söt rosett upptill och härligt sidenkrås som följer korsetten snyggt runt om i både övre och nedre kant för att på bästa sätt framhäva byst och höfter. Jessica passar bra både till ett par snygga jeans och i sängkammaren. Jessica är både en söt och en lite tuffare korsett med knäppning framtill och snörning i ryggen. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Krysmynta
  314 kr
  449 kr
  Mer info

  En riktigt sexig och slät svart korsett med röda och svarta detaljer i spets och söta rosetter i siden. Snörning i ryggen och knäppning i sidan i form av hyskor, där du kan välja mellan två lägen, mindre eller större omkrets. Strumphållarna är löstagbara och justerbara för bästa passform. Passar perfekt för dig som vill överraska din älskling med det lilla extra. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Mallory
  224 kr
  449 kr
  Mer info

  En underbart vackert röd korsett med mycket svarta inslag, vilket gör den både, vacker, erotisk och väldigt sensuell. Med vadderad byst och sidenkrås kring urringningen framhäver och stödjer Mallory bysten på bästa sätt. Under bysten sitter en ursöt rosett. Midjan är röd med svarta sammetslena prickar och ovanpå detta finns svart spets för att förhöja den erotiska känslan. Axelbanden är både reglerbara och löstagbara. Knäppningen sker på sidan med hjälp av en dragkedja och snörning finns i ryggen. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Martina
  246 kr
  449 kr
  Mer info

  En riktigt elegant korsett i det förföriska svarta och i det kärleksfulla röda. En svart korsett med ett hett rött blommigt mönster tillkännager denna förföriska korsett. Martina har knäppning i sidan med hyskor som kan knäpps i två olika lägen, för att få mindre eller större omkrets. I ryggen är en tvådelad snörning för bästa passform då den ena snörningen snöras vid byst och den andra vid midjan. Den röda sidensnörningen framtill är endast som en vacker dekoration. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Nelly
  259 kr
  449 kr
  Mer info

  En riktig tuffing när det gäller korsetter. Bystlös sådan och med breda axelband som liknar ett brottarlinne på ryggen. Nelly är perfekt för dig som vill framhäva din vackra byst och vill visa upp den. Fungerar även utmärkt att använda över t.ex. en skjorta för att framhäva midja och byst. Knäppning sker framtill och snörning i ryggen för bästa passform. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Perfect pink
  224 kr
  449 kr
  Mer info

  En bedårande vacker korsett i ljusrosa satin. Med svarta detaljer i form av sidenband som följsamt följer över- och nederkant av korsetten samt längst med de lodräta bågarna. Perfect Pink har knäppning framtill och snörning i ryggen för bästa passform. Svarta sidensnören att göra söta rosetter av finns både vid knäppningens övre och nedre kant, riktigt söta dekorationer. Med perfect Pink blir du verkligen perfekt vacker i just rosa. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Polly
  224 kr
  449 kr
  Mer info

  En härligt prickig korsett i svart med stora vita prickar. Polly är en slät korsett som passar utmärkt att ha både under och över kläderna för att framhäva de fantastiska kvinnliga formerna. Den fungerar lika bra både till vardags och till fest utan något under eller över. Knäppningen sker framtill och snörning i ryggen. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Saloon girl
  224 kr
  449 kr
  Mer info

  Med Saloon Girl blir du den sexiga tjejen som alltid finns med i alla Westen-filmer. Rykande het med den röda färgen, samtidigt som den blir både söt och sexig med det vita kråset och de sensuella rosetterna. Knäppning sker framtill och snörning i ryggen för att få bästa passform. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Samantha
  269 kr
  449 kr
  Mer info

  En slät svart korsett som gör sig perfekt både till fest och i sovrummet. Samantha är dekorerad med kryssad sidensnörning längs med korsettens sidor som knyts med söta rosetter nedtill. I överkant har Samantha en härligt fluffig spetskant. Knäppning sker framtill och snörning i ryggen för bästa passform. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Stjärnglans - Röd
  314 kr
  449 kr
  Mer info

  En elegant och sexig korsett i rött med glittrande strasspärlor.Längs den nedre och övrekanten är tyget veckat för att framhäva de kvinnliga formerna. Stjärnglans är längre framtill och aningen kortare i ryggen. Knäppning framtill och snörning baktill för bästa passform. Matchande stringtrosa ingår.

  ...
 • Stjärnglans - Svart
  336 kr
  449 kr
  Mer info

  En elegant och sexig korsett i svart med glittrande strasspärlor. Längs den nedre och övrekanten är tyget veckat för att framhäva de kvinnliga formerna. Stjärnglans är längre framtill och aningen kortare i ryggen. Knäppning framtill och snörning baktill för bästa passform. Matchande stringtrosa ingår.

  ...
 • Tinsel
  202 kr
  449 kr
  Mer info

  Den silvriga korsetten är en riktig partyfavorit. Silverfärgad läderimitation runt om med en extra glittrig del framtill. Tinsel knäpps enkelt med dragkedja framtill och snöras ihop med tvådelad snörning i ryggen för bästa passform. Tinsel har också en extra platta bakom snörningen för den som vill dölja den annars öppna ryggen. Matchande stringtrosa medföljer.

  ...
 • Victorian Corset
  949 kr
  Mer infoLägg i varukorg

  Det viktorianska modet är tillbaka. Med denna läckra korsett i läderimitation kan ni bli den ni vill. En riktigt bekväm korsett som sitter mjukt och följsamt kring er kropp, med hyskknäppning i ryggen och tuff snörning framtill. En korsett som lämnar bysten fri och med en tuff kage och axelremmar som visar vem det är som bestämmer.

  ...
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Om Oss

Det finns många vägar till njutning och en av vägarna är sexleksaker från More Than Love. Låt More Than Love introducera dig till nöjet sexleksaker ger dig.

Rabbit vibratorn är nu en viktig punkt för många kvinnor, och vi har tagit denna teknik i nya och spännande världar. More Than Love erbjuder ett brett utbud av allt från billiga rabbitar till marknadens mest exklusiva rabbitar, inklusive specialiserade G-punkts stimulatorer, anal stimulatorer och klitorisvibratorer.

Det finns mer vibratorer än rabbit, och vi har ett brett utbud av klitoris stimulatorer, specialiserade smala klitoris vibratorer, kraftfulla vibratorer, tysta vibratorer, klassiska cylindriska vibratorer, och naturligtvis bärbara och diskret modeller. Oavsett vilken typ av vibrerande rörelse du letar efter, leta inte längre än More Than Love

Lesbiska kunder kommer att njuta vårt stora utbud av lesbiska sexleksaker. Vi täcker alla grunderna inklusive strap-on dildos och selar, icke-realistiska dubbla dildos, vibrerande fingrar och mer ergonomiskt utformade produkter.

Våra anala sexleksaker slog verkligen igenom. Allt fler fantasifulla anala sexleksaker har släppts ut på marknaden och vi lagerför några av de bästa. Du kanske vill börja med grundläggande små leksaker som smala anal dildos eller anal beads, även så kallade analkulor, innan vi går vidare till större och mer avancerade anala produkter.

Om du vill införa lite kinky i ditt liv, kanske du vill prova lite lätt bondage eller en sex gunga. Alternativt våra spanking paddlar, handbojor och ögonbindlar gör att din partner kan binda dig till en natt av erotisk spänning.

Om du är osäker på vad du ska välja, kommer vi på More Than Love hjälpa dig att välja rätt sexleksak eller hjälpmedel som passar er.

More Than Love har under 7 år har vi byggt upp ett rykte som en pålitlig och tillförlitlig vuxen leksaksaffär. När du vill handla erotiska leksaker, har More Than Love allt du kan önska. Både manliga och kvinnliga, hetero eller homosexuella, och någonstans däremellan, har vi vuxenleksaker och vuxenfilmer som du letar efter.

Kolla in ett urval av våra erotiska produkter:
Vibratorer: Vi har ett brett utbud av vibratorer, inklusive alla de senaste modellerna och största varumärkena.

Dildos: Våra dildos är här för att tillfredsställa, och finns i en mängd olika former, storlekar, färger och material.

Anala sexleksaker: Från små analpluggar till enorma dildos, vi har något för alla nivåer av anal erfarenhet.

Erotiska filmer: Du är säker på att hitta en vuxenfilm som passar dig. Förutom de vanliga vuxen filmerna har vi filmer med par-vänliga repliker, roliga parodier, romantiska DVD, bondage, lesbisk och mycket mer.

Förutom att erbjuda allt du möjligen vill ha från en sex butik, prioriterar vi din integritet. Vi skicka ut dina paket diskret med avsändare MTL Sverige AB, för att bevara din integritet.

Tack för att du valt More Than Love som din sexleksaks affär.